" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

alacak olanlara dyson tavsiye ederim.....

ya işte şu su temizleme olayı 7511 im dediği gibi doğru çok pis oluyo ama bu da makinanın iyi çalışdığını gösteriyo süper bi çekimi var yani

ama ben rahatlık kullanış vs açısında rownta silence tavsiye ederim hem rahat hem çekişi güzel hem biraz daha sessiz hazneyi boşalt tak yerine böle sürahi gibi bi haznesi var güzel yani keşke ondan alsaydım diyorum

planın tuttumu guzel gadun

tuttu kız
çok heyecanlı oldu
tüm ışıkları kapattım sormuştum ya kaçta gelirsin o saatte evde ol mutlaka diye
açtı kapıyı allah allah diyo niye gelmedi acaba
yatak odasına doğru ışığı gördü
sonrada beniiii
aklını aldım sanırsam bayağı heyecanlandık

akşamlarıda ben giremiyorumki yaaa telefondan girmeye çalışıyorum oda tıntın tıntın uyuz oluyorum

eheheheeee çok sevindimm:))))))))))))))))))))))))))))

ne ettiniz kız nası bi sistem uyguladın çok meraklandım şimdi abowww geçmişide okumadım bunla yine bişeler kurmuşlar planlamışlar

oooooooooooooo süper sewındım barı sen kurtul rahıbe hayatından ahaha :)
masallah masallah

gadınlarım kahvaltımı yaptım çocuğumu doyurdum geldiim

7511 im izlemedim ben mügeyi arada bi bakıyorum sinem olayı vardı bi gelişme varmı diye sen onu izledin mi

gadınlarım kahvaltımı yaptım çocuğumu doyurdum geldiim

7511 im izlemedim ben mügeyi arada bi bakıyorum sinem olayı vardı bi gelişme varmı diye sen onu izledin mi

sinem şu bursalı kız değil mi
ozaman çlşmydm ev hanımıydım ilgimi çekmişti kızın kayboluşu
ses seda yok dimi yıl oldu yaaaaaaa 1 yılı geçmiştir zannedersem

sinem şu bursalı kız değil mi
ozaman çlşmydm ev hanımıydım ilgimi çekmişti kızın kayboluşu
ses seda yok dimi yıl oldu yaaaaaaa 1 yılı geçmiştir zannedersem

yok kı bursada güzel bi kız kaybolmuşdu ondan bahsediyo galiba öğrenciydi.

ya satıldı yada oldurulup gomuldu bı yere bulamazsınkı ımkanı yok ya allah korusun

evet o kızı diyorum hani bursada okudu tekirdağda oturan vardıya arada bi bakıyorum ondan haber var mı diye ama bişey çıkmadı sanırım kızlar ben evimi süpürüp geliom anacım öpüyoruuum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…