Dert büyük.

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Şu an baba evindeyim.bir mecburiyet gereği istanbuldayım.babam 68 yaşında ben 36. ve ben baba evinde rahat değilim.eski işsizlik dönemlerim geliyo aklıma ve beni evden kovuşları.dövmeleri.sonra doğuya gidişim ve orada iki ayda yapılan bir evlilik.ardından çocuk.dayak hakaret vs.kocamda da o aile sıcaklığını korumacılığını göremedim.baba rvinde böyle.nefret ettim hayattan.

Allah yardımcın olsun kolay değil yaşadıkların hayat çok zor sabır versin rabbim ...

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu olsa gerek
Aslında yağmurda değildim.bir apartta kalıyordum evim kira idi.maaşımla güle oynaya geçiniyordum.yaş 30 idi.aile kurmak istedim.çocuk istedim.korunup kollanmak istedim ama ben bunları yanlış kişiden istedim

Ayrı değiliz.burada olmamın sebebini söylemesem?
Tabi siz bilirsiniz şimdi babanızın size zararı yoksa geçmişi düşünmek sadece acı veriyor Ne kadar da kötü olsa onun kapısına sığına biliyorsunuz öyle düşünün dışarıdan fayda YÖK bugünlerinde geçeceğini düşünün çünkü gerçekten geçecek

Herşeyden önce niyetim sizi kırmak yada kınamak değil bunu bilin isterim
Eski konularınıza baktım aileniz,eşiniz,müdürünüz,iş arkadaşlarınız herkes kötü ve sizi hor görüyorlar yazdıklarınıza göre
Sabah altıda evden çıkıyor akşam yedide dönüyorsunuz çok yorgun olduğunuz için evde yemek yapamıyor atıştırmalıklarla geçiştiriyorsunuz
1 çocuğunuz var 2.yi istiyorsunuz ama 100 kilo olduğunuz için ve anomali veya down sendromu riski olduğu için tedirginsiniz
Bence o kadar büyütülecek dertleriniz yok sorun sizde
Siz "mış gibi"yaşamaya alışmışsınız
Kendi üzerinize düşeni yapmaktan ziyade yapıyor gibi görünüyorsunuz çevrenizdeki herkes bunun farkında ve size buna göre davrandıkları için kötü görüyorsunuz
Başta kendinizin ve ailenizin iyiliği için yardım alın

Nedense eşiniz bir terör örgütüne bağlı olduğundan dolayı istanbula döndüğünüzü düşündüm.
Sadece bir his diyelim olmayadabilir tabi beni yanlış anlamayın..
Adınıza da çok üzüldüm elbet sonunda feraha ericeksiniz...

Hayır yaz tatilindeyim.eşimle ilgili öyle bişi yok.tahmininiz çok çirkin.

Allah yardimcin olsun canım evet insan yükü ağır oluyor helede istenmediginizi düşünüyorsanız bu feci birşey olsa gerek. Biraz çalışıp toparlaninca ayaklariniz ustunde durabilirsiniz inşallah herseyin istediginzi gibinolmasi dilegiyle

E kalmayin baba evinde madem yaz tatili için gittiniz. Çıkın kendi evinize gidin. Ya da evinize de gidemiyorsaniz bir tatil beldesine gidin kafanizi dagitin
İçinde bulunduğunuz duruma surekli aynı yerden bakarak cozum bulmanız bence zor.
Dilerim hakkınızda hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…