+Esra hanım çektiği dertler benim kriterlerime uymuyor çay içmeyecüüüüm
-ne krakeri yaw balık kraker mi
çok haklısınızHiç alakası yok. Her dert çekmiş insan empatik olmadığı gibi, her dertsiz insan da anlayışsız hödüğün teki olmuyor.
Kendi hayatımdan örneklersem, benim gerçekten zor, acılarla dolu, yıpratıcı bir hayatım oldu. Eşimse gayet rahat bir çocukluk, gençlik yaşamış, hayatında travmatik hiçbir olay yok. 10 yıldır en yakın dostum, beni en iyi anlayan, bana en iyi gelen insan kendisi. Sevgilinizin bakış açısı yanlış geldi bana.
Ayy mağdur edebiyatı yapan insanlara gıcık olurum bırak gitsin dert çeksin zaten böyle tipler hayatı boyunca dert çekmeye mahkümdur zira dertle beslenirler yaşam felsefeleri budur ve asla da mutlu olmazlar.. Kısaca adam size demek istiyo ki "benim yaşam tarzım dert çekmek sen de bu halimle beni çekebilecek misin" Ben olsam cevabım hayır olurduSize sormak istedim
Dertli insanın halinden yine aynı derdi çekmiş insan mı anlar ?
Erkek arkadaşım sen bana yoldaş olabilecek misin dedi Ben çok dert çektim hala da çekiyorum bana destek olabilecek misin dedi. Ben ona destek olabilmem için illa aynı şeyleri mi yaşamam lazım onu anlayabilmem için illa benimde mi o derdi yaşamam lazım ?
ailevi problemlerDerdi ne peki?
Onun gözünde benimkiler dert değilsende benim çektiğim dertlere destek olacak mısın deseydin
ailevi problemler
Size sormak istedim
Dertli insanın halinden yine aynı derdi çekmiş insan mı anlar ?
Erkek arkadaşım sen bana yoldaş olabilecek misin dedi Ben çok dert çektim hala da çekiyorum bana destek olabilecek misin dedi. Ben ona destek olabilmem için illa aynı şeyleri mi yaşamam lazım onu anlayabilmem için illa benimde mi o derdi yaşamam lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?