Dert Çekmiş İnsan

llrr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
184
103
103
Size sormak istedim
Dertli insanın halinden yine aynı derdi çekmiş insan mı anlar ?
illa aynı şeyleri mi yaşamam lazım

Son düzenleme:
Hiç alakası yok. Her dert çekmiş insan empatik olmadığı gibi, her dertsiz insan da anlayışsız hödüğün teki olmuyor.
Kendi hayatımdan örneklersem, benim gerçekten zor, acılarla dolu, yıpratıcı bir hayatım oldu. Eşimse gayet rahat bir çocukluk, gençlik yaşamış, hayatında travmatik hiçbir olay yok. 10 yıldır en yakın dostum, beni en iyi anlayan, bana en iyi gelen insan kendisi. Sevgilinizin bakış açısı yanlış geldi bana.

çok haklısınız

Dertsiz insan mı var herkes bi şekilde çekiyor aynı derdi çekmeyince yarenlik edilmiyomuymuş bana bahane uyduruyor gibi geldi.

Evlenince ben bıkarmışım bana zor gelirmiş onun hayatı ben el üsstünde büyümüşüm kaldıramazmışım

Bunun mealini söylüyorum ben size.

"Bak ben sürekli uyuzluk yaparım sana, çok dertliyim derim arkadaşlarımla takılmaya giderim, çok dertliyim derim sana bağırır çağırır stres atarım. Sen bana ses çıkarmayacaksın, hep beni alttan alacaksın. Haberin olsun, ben seni çekmem sen beni çekersin."

Alttan size verdiği mesaj budur arkadaşın.

Dertsiz insanmı var bu dünyada herkesin derdi var Bana biraz yan çiziyor gibi geldi

Ayy mağdur edebiyatı yapan insanlara gıcık olurum bırak gitsin dert çeksin zaten böyle tipler hayatı boyunca dert çekmeye mahkümdur zira dertle beslenirler yaşam felsefeleri budur ve asla da mutlu olmazlar.. Kısaca adam size demek istiyo ki "benim yaşam tarzım dert çekmek sen de bu halimle beni çekebilecek misin" Ben olsam cevabım hayır olurdu

sende benim çektiğim dertlere destek olacak mısın deseydin

o illa aynı derdi çekmiş olman lazım dememiş ki.

ailevi problemler

Yaşadıkları çok travmatik, ömür boyu iz bırakacak şeylerse adamı tebrik ediyorum, baştan başınıza gelebilecekler hakkında uyarmış. Hele ki narin yetiştirildiyseniz uyarmakla iyi yapmış.

Ama gereksiz melankoli ayaklarıysa eeeeeeeehhhh yani, çekilmez.

Sizin dertlerinize ortak oluyor mu? Dinliyor mu?

bu evlenmeden once erkeklerin verdigi kadinlarin anlamadigi sinyallerden olabilir mi

buraya çok arkadas konu aciyo, esim ailesinden cok cekmis ama sozlerin cikmiyo, maddi manevi esimi yemisler hala doymadilar bekliyolar, esim ailesi ne yaparsa yapsin susacaksin alttan alacaksin dedi şeklinde uzar gider liste

onun dışında da davul bile dengi dengine diyosa ayrilsin, niye arabesk laflarla uzatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…