Dert Çekmiş İnsan

Evet yaşadıkları çocukluğundan itibaren travmatik şeyler.. Benim dertlerim ona dert gelmiyor dinliyor ilgileniyor ama ne var bunda diyor basit görüyor.. sonrada sen el bebek gül bebek büyümüşsün sen hiç bi zorluğa gelemiyosun benle evliliği kaldırabilecek misin gibi gibi şeyler söylemeye başladı son zamanlarda

Alakası yok, başka bir düşüncesi yoksa erkek arkadaşınız hassas olduğu için böyle düşünmüş ama 4-4 lük karakterimize uyan harika insanı cımbızla çeker gibi bulamayacağımıza göre bu tip şeyler konuşarak, dertleşerek, bir şeyler paylaşarak anlaşılır.

Asıl o size destek olmayacak sorun yaşadığınızda seninki de dert mi diye

Tavrı fazla arabesk geldi, o acıların çocuğu siz fabrikatör Hulusi nin şımarık kızı.
Allah dağına göre kar verirmiş, herkesin
derdi sıkıntısı kendine fazla gelir.

Oooo, uyanıkmış beyimiz. Baştan size bir misyon yüklüyor, ömür boyu uğraş dur! Bir kez itiraz etsen “Ama ben baştan demiştim, biliyordum o zaman senin bana dert ortağı olmayacağını” diye duygu sömürüsü yapar, hayatın onun saçmalıklarına, bunalımlarına katlanarak geçer. Kimse kimsenin derdini yüklenmek için gelmiyor bu hayata, bunu kabullensin önce. Annesi değilsiniz siz. Kendi sıkıntılarını göğüsleyemeyip başkasını da yanına ortak etmeye çalışan, “herkes benim sorunlarımla uğraşsın, çünkü ben birim, tekim, ağayım, paşayım” mantığında olan erkeklere yol verin gitsin! İşiniz mi yok böylesiyle uğraşacaksınız. Hayat kısa, bir kez gelmişiz bu dünyaya!

Arabesk takılmak mı istiyor acaba erkek arkadaşın
Herkes dertli sonuçta imtihan dünyası değil mi burası
Yani ne olmasını bekliyor sabahtan akşama akşamdan sabaha kadar dert konuşup ağlaşacakmısınız?
Hiç sevmem küçük Emrah tarzı insanları zaten öyle insanların başkalarını mutlu edebelieceğine de asla inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…