- 16 Şubat 2009
- 34.838
- 123.227
- 1.123
dün akşam eşimle yemek yedikden sonra eşim çok yorgun oldugunu ve erkenden yatıcanı söyledi ve yattı sonra bende canımın sıkıntısından balkona çıktım ve oturuyordum aradan biraz zaman gecince eşimin arkadası yanında eşi ve çocugu eşimin arkadasını biliyordum daha öncede de evimize gelmişti fakat bu sefer eşiyle gelmiş neyse eşimi sordu bende yorgun ve uyuyor dedim uyandırır mısın dedi bende hayır çok yorgun oldugu için uyandıramam dedim fakat ısrarcı bir şekilde edince bende önemli sandım ve eşimi uyandırdım neyse eşimle konuştular ve uzun sürdü ayak üstü bunlar arabada bekliyorlar bende eşin var hadi gelin çay içelim dedim demez olaydım

neyse eşi bir tuhaf çocukları bir tuhaf evin her yerini karıştırdı çocukları kadına laf atarım konuşmaz kocası paso konuşuyor ama eşim dinliyor evde kararlanmayan ne sehba kaldı ne de halı 

birde biz evimizi yeni aldık kocası biliyor ve eviniz hayırlı olsun bile demediler evin metrekaresini sordular ayyy çok küçük dediler kadında sonra mutfagıma gitti yeni mutfaklarda yapmışlar aaa dedi ne varsa şaşırcak

ben ikram da bulunuyorum kadın bişey demiyor elinde cep telefonu onu oynuyor eşimin arkadası soruyor kaçda işe gidiyorsunuz diye eşimde 7 de işte oluyorum dedi. ama nafile gece 2 oldu ama ne benle konuşuyor karısı nede cocuklan ilgileniyor benimde artık şarteller attı

oturdum suratım astım hiçbirşey ikram etmedim ve oturudum karısı ben ikramda bulunmayınca eşine hadi gidelim dediler kalktılar gittiler kadın ne teşşekkür etti nede el sıkıştı ne de agızdan da olsa buyrun gelin dediler arabaya bindiler biz daha dolaşırız bizim işin daha yatmak için erken dediler eşimle şok olduk

hayatımda ilk kez böyle bir aileyle tanıştım gece sinirden eşimle uyayamadık