- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
herkese merhaba aslında büyük bi sorun değil ama düşünmekten delircem erkek arkadaşım spor giyinmemi istiyor bende sürekli klasik topuklu giymeyi seven bir insanım çok tartışıyoruz bu yönden hep. bi spor mağzasında çalışıyo herkesin bildiği bi marka geçen bana ordan tşört aldı aslında düşünüp alması çok güzel bi şey bu günde yanına çağırdı gittim ayakkabı beyendittirdi yük olmak istemiyorum ona ondan almak istemedim neyse bu günde benim de giyimim yüzünden tartıştık işe giderken bari spor falan dedi yarın spor giyinmek istiyorum ama aldığımız ayakkabıya uygun bi pantolon bile bulamıyorum siyah renkli bi ayakkabı uyuma çok takıntılıyımdır pantolonlarımda hep keten, kot olanlarda bol paça onlarıda bir kaç spor ayakkabım var onlara uygun almıştım tonlarını. siyah sanki ne giyersem sırıtcakmış gibi geliyo öyle spor bi pantolonum yok spor giyinen arkadaşlar sizden yardım istiyorum nasıl bi şey olabilir o siyah ayakkabının üstüne pantolon saçma bi konu gibi gözüksede 1 saatir oturdum öyle bakıyorum dolabıma yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)