• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil ama çok takıldım :)

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
herkese merhaba aslında büyük bi sorun değil ama düşünmekten delircem erkek arkadaşım spor giyinmemi istiyor bende sürekli klasik topuklu giymeyi seven bir insanım çok tartışıyoruz bu yönden hep. bi spor mağzasında çalışıyo herkesin bildiği bi marka geçen bana ordan tşört aldı aslında düşünüp alması çok güzel bi şey bu günde yanına çağırdı gittim ayakkabı beyendittirdi yük olmak istemiyorum ona ondan almak istemedim neyse bu günde benim de giyimim yüzünden tartıştık işe giderken bari spor falan dedi yarın spor giyinmek istiyorum ama aldığımız ayakkabıya uygun bi pantolon bile bulamıyorum siyah renkli bi ayakkabı uyuma çok takıntılıyımdır pantolonlarımda hep keten, kot olanlarda bol paça onlarıda bir kaç spor ayakkabım var onlara uygun almıştım tonlarını. siyah sanki ne giyersem sırıtcakmış gibi geliyo öyle spor bi pantolonum yok spor giyinen arkadaşlar sizden yardım istiyorum nasıl bi şey olabilir o siyah ayakkabının üstüne pantolon saçma bi konu gibi gözüksede 1 saatir oturdum öyle bakıyorum dolabıma yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)

Normal hayatta topuklu giymeniz ne guzel, keske bende sizin gibi olabilsem :D bende spor ayakkabilarim olmadan asla diyenlerdenim.
Spor ayakkabiniz siyahmis, oyle ucuk bir renk degil ki neden bu kadar taktiniz kafaniza. Ben siyah spor ayakkabimi kot,keten,kumas hepsinde giyiniyorum :D spor ayakkabim yuksek kosu ayakkabilari oluyo ya onlardan degil tabi ki. Siyah klasik modeller 3 cizgili olanlardan falan.
Ama tabi spor ayakkabi giydigimde kolye falan takmiyorum sacma duruyo.
Daha kafana takilan bir sey olursa yardimci olurum 😊

Normal hayatta topuklu giymeniz ne guzel, keske bende sizin gibi olabilsem :D bende spor ayakkabilarim olmadan asla diyenlerdenim.
Spor ayakkabiniz siyahmis, oyle ucuk bir renk degil ki neden bu kadar taktiniz kafaniza. Ben siyah spor ayakkabimi kot,keten,kumas hepsinde giyiniyorum :D spor ayakkabim yuksek kosu ayakkabilari oluyo ya onlardan degil tabi ki. Siyah klasik modeller 3 cizgili olanlardan falan.
Ama tabi spor ayakkabi giydigimde kolye falan takmiyorum sacma duruyo.
Daha kafana takilan bir sey olursa yardimci olurum 😊

aslında aynen siyah normal bi renk ama ben nedense alışık olmadığım için heralde çok dikkat çekiyomuş gibi geldi aldığımızda klasik bi model canım yarın bişeyler uydurup giycem artık. sürekli klasik topukluda kötü bi takıntı canım sürekli tartışıyoruz artık babet falan giyiyodum ama spor ayakkabı en son ne zaman giydiğimi bile hatırlamıyorum :9:

aslında aynen siyah normal bi renk ama ben nedense alışık olmadığım için heralde çok dikkat çekiyomuş gibi geldi aldığımızda klasik bi model canım yarın bişeyler uydurup giycem artık. sürekli klasik topukluda kötü bi takıntı canım sürekli tartışıyoruz artık babet falan giyiyodum ama spor ayakkabı en son ne zaman giydiğimi bile hatırlamıyorum :9:

Bence topuklu ayakkabi spor ayakkabidan cok daha ilgi cekiyo. Bunun icin erkek arkadasin spor giyinmen tarafinda bence. Onun icin spor ayakkabiyla dikkat cekicegini hic dusunme
Bende topuklu ayakkabiyi dugunlerde zar zor giyiyorum. Eger o gun ki kombinime spor uymuyosa direk babet giyiyorum. Napiyim bende topukluyla rahat edemiyorum 😁

Bence topuklu ayakkabi spor ayakkabidan cok daha ilgi cekiyo. Bunun icin erkek arkadasin spor giyinmen tarafinda bence. Onun icin spor ayakkabiyla dikkat cekicegini hic dusunme
Bende topuklu ayakkabiyi dugunlerde zar zor giyiyorum. Eger o gun ki kombinime spor uymuyosa direk babet giyiyorum. Napiyim bende topukluyla rahat edemiyorum 😁

herkesin huyu işte canım dikkat çektiği için zaten giymemi istemiyor bende alışıcam böyle artık galiba spor giymeye :)

Ben de topuklu ayakkabıyı çok az insana yakıştırırım. Topuklu özel durumlarda giyilir sadece bence. Onun dışında abartı geliyor. Hele kotun altına falan giyilince çok tuhaf görünüyor gözüme. Allahtan eşim de spor sevenlerden de sorun yaşamıyoruz.

Senin gibi bir arkadaşım vardı, hiç spor ayakkabısı yoktu hatunun. Benimle geçirdiği birkaç yıldan sonra sağlam bir koleksiyonu oldu. Ayakkabının modelini bilsem daha güzel yardımcı olurdum aslında. Ama ince taban bişşeyse her pantolonla olur. Taytla, kotla ya da bol paçalı keten pantolonla giyebilirsin. Dar paçalı her pantolonun altına olur. Renk zaten siyahmış, her şeye uyar.

Ben hep spor ayakkabi giyenlerdenim. Babet bile cok narin geliyor bana :))

Ayakkabinizin rengi de siyahmis her seyle giyilir. Bi tek fosforlu acik renkler veya beyaz pantolonun altinda siritabilir. Fakat ustunuze ona uygun birsey giyerseniz onu bile kaldirir ;)

Fakat konunuzda takildigim sey,
siz bu cocukla tanisirken spor mu giyiniyordunuz?
Birliktelige baslayip tarzinizi degistirmeye ugrasmasi hos degil...
Onerilere acik olabilirsiniz tabi ama israrlarina taviz vermemenizi ve neyle mutlu oluyorsaniz onu giymenizi tavsiye ederim..

Son düzenleme:
Beyaz converse ayakkabılar alabilirsiniz onlarda herseyin altına gidiyor ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de topuklu ayakkabıyı çok az insana yakıştırırım. Topuklu özel durumlarda giyilir sadece bence. Onun dışında abartı geliyor. Hele kotun altına falan giyilince çok tuhaf görünüyor gözüme. Allahtan eşim de spor sevenlerden de sorun yaşamıyoruz.

Senin gibi bir arkadaşım vardı, hiç spor ayakkabısı yoktu hatunun. Benimle geçirdiği birkaç yıldan sonra sağlam bir koleksiyonu oldu. Ayakkabının modelini bilsem daha güzel yardımcı olurdum aslında. Ama ince taban bişşeyse her pantolonla olur. Taytla, kotla ya da bol paçalı keten pantolonla giyebilirsin. Dar paçalı her pantolonun altına olur. Renk zaten siyahmış, her şeye uyar.
İnce tabanlı canım ayakkabı topukluda dolgu topuk falan giyerim düğüne gider gibi giymemeye özen gösteriyorum ama zaten artık izin vermediği için babet giyiyodum bu gün uydurdum giydim çok beyendi böyle artık spor ayakkabıyla doldurcam galiba dolabımı

Ben hep spor ayakkabi giyenlerdenim. Babet bile cok narin geliyor bana :))

Ayakkabinizin rengi de siyahmis her seyle giyilir. Bi tek fosforlu acik renkler veya beyaz pantolonun altinda siritabilir. Fakat ustunuze ona uygun birsey giyerseniz onu bile kaldirir ;)

Fakat konunuzda takildigim sey,
siz bu cocukla tanisirken spor mu giyiniyordunuz?
Birliktelige baslayip tarzinizi degistirmeye ugrasmasi hos degil...
Onerilere acik olabilirsiniz tabi ama israrlarina taviz vermemenizi ve neyle mutlu oluyorsaniz onu giymenizi tavsiye ederim..

Haklısın aslında ama çok kavga ettik ondan sorun olsun istemiyorum dikkat çekme diyo spor devam etcem sanırım artık

Yaa birak topuklu git canim yaa.Topukludan guzeli varmi? bende 1.80im ne zaman giysem cok dikkat cekiyo deve gibi oluyorum bitek ozel kokteyl dugun nisan filanda giyiyorum.Yada alcak topuklu giyiyorum mecburen gunduz.Spor ayakkabimda dolu renk renk ama topuklular cok baskaaaa:16:

Haklısın aslında ama çok kavga ettik ondan sorun olsun istemiyorum dikkat çekme diyo spor devam etcem sanırım artık
hımm onun amacı spor giyinmen değil bence. dikkat çekmemen.
seni kendi bakış açısına ve zevkine göre değiştirmek istiyor.
oysa sen böyle sensin.
onun istediği gibi olsan sen sen olmazsınki.
üstünde eğreti durur o tarz.ı
insanların tarzı,hayata bakış açısına,vücut yapısına,çevresine ve bulunduğu ortama ayrıca zevkine göre oluşur. kallkıp sana uymayan bir kıyafet sende hoş olmayabilir.

Son düzenleme:
Sen tarzini degistirmek zorunda degilsin. Devamli klasik giyinen insan spor olmayi beceremez. Kiyafetlermzle kendi ic dunyamizi yansitiriz sevgilimizin kocamizin degil. Evet arada spor giyinebilirsin ama gardrobunu degistirme. Spor giyinen kiz da pekala bulabilirdi sevgilin. Benimki de topuklu giyyim diye bi yerini yirtiyo. Butun kisi camper ayakkabilarim ve lastik cizmemle gecirdim. Benim ki de zorla topuklu cizme aldirtti ama olmadi yani. Anca bi kere giyebildim ona uygun kiyafetle benim gardrobumun cizgisi belli.

Tek tuk onun onerdigi gibi giyinmek ile bu yaptigin bir degil ve "farkindasin"
degismeyi de coktaan kabullenmissin daha ne denir ki...

"Ben onun icin neler yaptim, kendimden bile vazgectim" diyip bizim sozumuze geldigin gunlerin olmaz umarim.

Allah Allah niye giyimini onun için değiştireceksin ki?
Negüzel şık giyiniyomuşsun işte !
Herzaman kötü olan değil güzel olana uyulmalı o sana uygun giysin

Yaa birak topuklu git canim yaa.Topukludan guzeli varmi? bende 1.80im ne zaman giysem cok dikkat cekiyo deve gibi oluyorum bitek ozel kokteyl dugun nisan filanda giyiyorum.Yada alcak topuklu giyiyorum mecburen gunduz.Spor ayakkabimda dolu renk renk ama topuklular cok baskaaaa:16:

aynen canım onu giyince bi özgüven geliyo zaten bana iyi hissediriyo kendimi öyle bir kaç gündür öyle spor giydim ama kendimi çok çirkin hissettim alışık olmadığım için belkide vazgçemicem ben topukludan galiba

hımm onun amacı spor giyinmen değil bence. dikkat çekmemen.
seni kendi bakış açısına ve zevkine göre değiştirmek istiyor.
oysa sen böyle sensin.
onun istediği gibi olsan sen sen olmazsınki.
üstünde eğreti durur o tarz.ı
insanların tarzı,hayata bakış açısına,vücut yapısına,çevresine ve bulunduğu ortama ayrıca zevkine göre oluşur. kallkıp sana uymayan bir kıyafet sende hoş olmayabilir.

haklısın dediğin gibide zaten dikkat çekmemi istemiyo kesinlikle sıradan kimse benim varlığımı hissetmesin istiyo resmen denedim bir kaç gün o beyensede ben kendimi çirkin buluyorum spor kıyafetlerin içinde normalde spor markete giderken giyerdim ben vazgeçemicem gibi tarzımdan

Sen tarzini degistirmek zorunda degilsin. Devamli klasik giyinen insan spor olmayi beceremez. Kiyafetlermzle kendi ic dunyamizi yansitiriz sevgilimizin kocamizin degil. Evet arada spor giyinebilirsin ama gardrobunu degistirme. Spor giyinen kiz da pekala bulabilirdi sevgilin. Benimki de topuklu giyyim diye bi yerini yirtiyo. Butun kisi camper ayakkabilarim ve lastik cizmemle gecirdim. Benim ki de zorla topuklu cizme aldirtti ama olmadi yani. Anca bi kere giyebildim ona uygun kiyafetle benim gardrobumun cizgisi belli.

insanın tarzını değiştirmesi çok zor zaten canım kişiliğini değiştirmesi gibi bir şey artık arada giyicem bende spor gönlü olsun

Allah Allah niye giyimini onun için değiştireceksin ki?
Negüzel şık giyiniyomuşsun işte !
Herzaman kötü olan değil güzel olana uyulmalı o sana uygun giysin

topuklu dikkat çekmese kesin uyardı zaten cnm onun tek derdi dikkat çekmeyeyim

Back
X