Merhaba önce bazanın altında belki giyerim diye 3-4 defa giydiğim ama yakın zamanda giymediğim ne varsa çıkardım poşetledim verdim sonra ayakkabılarımı çantalarımı verdim
Sonra balkondaki masa sandalyelerimi (oturup keyif yapacak vaktimiz yok başkası faydalansın mutfağına koysun dedim) verdim
Çocukların en az oynadıkları oyuncaklar,daha az giydikleri kıyafetleri falan derken kamyon dolusu eşya çıktı
Yer yatağı yapıldı bana gelin çeyizinde yıllardır dolaptaydı toplasan 3 defa üstünde yatılmıştır.Gelen kanepede tek kişilik yatakta yatıyordu onları da çıkardım.
Tabak tencere vs onlarda da ayda yılda bir çıkardıklarımı eledim çıkardım mutfağımdan kız kardeşimin bağ evi var orada ihtiyacı olur diye ona verdim.
15 yıllık evliyim elbise de ev eşyası da ultra markalar hiç almadım ama artık öyle yapacağım iki gündür bildiğiniz bit pazarında hissettim kendimi her şey var ama kalite çok az

bin tane ucuz alacağıma 1 tane düzgün alıp ömürlük kullanacağım inşallah.
Aksi durumda istifçilik oluyor istemsizce..
(Buarada eşim de hatıra olayı aşırı var kızlarımın beşiğini açtırıp hala kolide saklıyordu onları da verdim,onun gibi çok şey vardı sırf hatıra diye kaldırtmıştı)