Dert değil ama danışmak istedim

Siz kime istiyorsanız ona ama ben olsam kimin ihtiyacı varsa ona verirdim
Ben kv me vermek istiyorum çünkü gerçekten köy insanı ve bişey görmemiş yaşamamış ama annem bir yılda 3 ev değiştirdi beğenmiyor diye..
İşte sorun şu ki annem kincidir hep ver hep yap bi kere yok de ya da ona yapma pis kötü evlat ilan edilirsin

Ben kv me vermek istiyorum çünkü gerçekten köy insanı ve bişey görmemiş yaşamamış ama annem bir yılda 3 ev değiştirdi beğenmiyor diye..
İşte sorun şu ki annem kincidir hep ver hep yap bi kere yok de ya da ona yapma pis kötü evlat ilan edilirsin
Başkalarına verdim ihtiyaç sahibi birini buldum senin ihtiyacın yok anne diyin

Merhaba önce bazanın altında belki giyerim diye 3-4 defa giydiğim ama yakın zamanda giymediğim ne varsa çıkardım poşetledim verdim sonra ayakkabılarımı çantalarımı verdim

Sonra balkondaki masa sandalyelerimi (oturup keyif yapacak vaktimiz yok başkası faydalansın mutfağına koysun dedim) verdim
Çocukların en az oynadıkları oyuncaklar,daha az giydikleri kıyafetleri falan derken kamyon dolusu eşya çıktı

Yer yatağı yapıldı bana gelin çeyizinde yıllardır dolaptaydı toplasan 3 defa üstünde yatılmıştır.Gelen kanepede tek kişilik yatakta yatıyordu onları da çıkardım.

Tabak tencere vs onlarda da ayda yılda bir çıkardıklarımı eledim çıkardım mutfağımdan kız kardeşimin bağ evi var orada ihtiyacı olur diye ona verdim.

15 yıllık evliyim elbise de ev eşyası da ultra markalar hiç almadım ama artık öyle yapacağım iki gündür bildiğiniz bit pazarında hissettim kendimi her şey var ama kalite çok az 😂 bin tane ucuz alacağıma 1 tane düzgün alıp ömürlük kullanacağım inşallah.

Aksi durumda istifçilik oluyor istemsizce..

(Buarada eşim de hatıra olayı aşırı var kızlarımın beşiğini açtırıp hala kolide saklıyordu onları da verdim,onun gibi çok şey vardı sırf hatıra diye kaldırtmıştı)
Çok haklisınız az alıp kaliteli almak daha iyi. Ben ucuza kactim esyalarım 2 yilda eskidi resmen

Çok haklisınız az alıp kaliteli almak daha iyi. Ben ucuza kactim esyalarım 2 yilda eskidi resmen
Benim kaç çeşit tabağım çanağım varmış sadece son aldığım iki modeli bıraktım biri günlük diğeri 12 kişilik..
Gelinken çeyizime 2 set alınmıştı benim de arada aldıklarım vardı,2 ev kurulurdu sanırım 😁 gerek yokmuş eşyanın hamallığını yapıyoruz bi de zaten çalışıyorum öyle sürekli temizlik falan da yapamıyorum çok iyi geldi bana size de tavsiye ederim 🌺

Merhaba öncelikle
Okulun bitmesiyle bayram-bahar temizliğine yeni başladım.
Evde kullanmadığım-sadeleşmeye gitmek için evden çıkarmaya çalıştığım eşyalarım var.
Kv ile aynı memleketteyiz ailem ile 8saatlik uzakliktayız
Kv gerçekten ihtiyaç sahibi ailem ise zengin ama ne kadar versen yok demezler

Neyse dün ailemle görüntülü konuştum hepsi onu bana ver şunu bana ver dedi ben de yok diyemedim o anda tamam dedim ama araba tutup gelmeleri almaları epey zaman alacak yani ben yine bu eşyalarla yoluma devam edeceğim bu birincisi,ikincisi ise kv min daha çok ihtiyacı var.

O anda yok ona vereceğim demek aklıma da gelmedi açıkçası bi de bizimkiler aşırı eleştireldir yok ona vereceğim desem bin kulp takarlar arkamdan.

Siz olsanız ne yaparsınız nasıl onlara vermekten vazgeçtiğinizi kv ye vereceğinizi söylersiniz ?
Kayınvalidenin de ihtiyacı varmış hayır diyemedim ayıp olur diye deyin

Benim kaç çeşit tabağım çanağım varmış sadece son aldığım iki modeli bıraktım biri günlük diğeri 12 kişilik..
Gelinken çeyizime 2 set alınmıştı benim de arada aldıklarım vardı,2 ev kurulurdu sanırım 😁 gerek yokmuş eşyanın hamallığını yapıyoruz bi de zaten çalışıyorum öyle sürekli temizlik falan da yapamıyorum çok iyi geldi bana size de tavsiye ederim 🌺
Deneyeceğim kesinlikle tesekkürler:)

Back
X