fobi yada anksiyete yaşıyor olmayasınız.Merhabalar herkese iyi geceler
Pandeminin başından beri hiç kuaföre girmedim. Hatta 2 kez saçlarımı kendim kestim. Korona konusunda hep çok sıkı tedbirler aldık ailecek.
Saçlarımdan bahsedecek olursam aşırı kuru ve kalın telli çok sık kırılıp uçları çubuk çubuk oluyor. Çok kötü görünüyor.
İş yerimdekiler kuaföre gidiyor ben onlarla temas halindeyim, ziyaret etmek zorunda kaldığım akrabalarım (anneanne, hala, teyze) gidiyor, ailemin iş yerindeki bayanlar gidiyor. Bende yeter artık bu nereye kadar sürecek ki böyle 3 doz aşımı oldum maskemi takar giderim diyip randevu aldım.
Ama içimde ya korona kapıp aileme getirirsem korkusu var. Bu konuda sizler nasıl yapıyorsunuz? Kuaföre gidiyor musunuz? Öyle bir dertleşmek istedim. Teşekkür ederim
Hani ilk vakalar çıktığında herkes bi aşırı tedbir ve izolasyon olayına girmişti ya sonradan alıştık biraz da saldık. İşte bizim evde o hiç salınmadı. Aksine daha sıkı sarıldık tedbire. Asla kuaföre gitmedik, minibüse binmedik, avmye gitmedik ailem öcü gibi kaçtı. Bana da yerleşti sanırım bu. Ama saçlarım artık çok kötü ve kökleri ağlıyor sanırım sağlıksız kısa kestirip biraz toparlanmasını istiyorumfobi yada anksiyete yaşıyor olmayasınız.
Hayır yukarıda da bahsettiğim gibi saç köklerim ağrıyor ve aşırı dökülüyor. Kötü görünüyor. Saçlarımı toparlanması için kestirmek istiyorum. Dediğiniz gibi tedbirleri alacağımSadece saç meselesi dolayısıyla gidiyorsanız tedbirinizi alırsınız zaten. Sık sık kolonya fıslayın elinize kollarınıza boynunuza filan iş çok uzun sürecekse maske değişimi yaparsınız. Ama mesele tüy vs meselesiyse gitmeyin bence
darısı başıma 2 yılı geçti kuaför yüzü görmedim.gidiyorum. defalarca gittim. kuaförde maskeli bende. saçım yıkanırken bile maskemi çıkarmıyorum.
Peki saçlarınız ne durumda? Çok dökülüyor benim eskidende dökülürdü ama artık coştu yani.darısı başıma 2 yılı geçti kuaför yüzü görmedim.
darısı başıma 2 yılı geçti kuaför yüzü görmedim.
Benim kuaför ne durumda hiç bilmiyorum ama aynı odayı paylaştığım arkadaşım da aynı kişiye gidiyor. Bende dedim o gidiyorsa zaten risk içindeyim bende gidiyim barisenin ekstra dikkat etmen lazım ama.
benim kuaförde mesela kronik böbrek hastası o yüzden çok dikkatli.
dökülmenin kuaföre gitmemekle ilgisi yok ki.mevsimsel dökülür saçlar ya da vitamin eksikliğinden.tam kan sayımı yaptırın bir dermatoloğa orada çıkar.biotin ferritin vs d vitamini eksikliğin de dökülür.kabak çekirdeği yiyin her gün bir avuç .eczaneden de dökülme karşıtı vitamin alın.ben kullandım dökülme durdu.sarımsaklı şampuanlar da var.sarımsağı dövüp yoğurda karıştırıp yiyin her gün.uçlarından 2 ayda bir kesiyorum kendim.evde saç kırığı alma makinem de var 3 ayda bir de kırıkları onla alıyorumPeki saçlarınız ne durumda? Çok dökülüyor benim eskidende dökülürdü ama artık coştu yani.
kendim boyuyorum kesiyorum da röfle de yapamam ki.sarı saçlarımı çok özledim çokkksenin ekstra dikkat etmen lazım ama.
benim kuaförde mesela kronik böbrek hastası o yüzden çok dikkatli.
Gidiyorum tabii yaMerhabalar herkese iyi geceler
Pandeminin başından beri hiç kuaföre girmedim. Hatta 2 kez saçlarımı kendim kestim. Korona konusunda hep çok sıkı tedbirler aldık ailecek.
Saçlarımdan bahsedecek olursam aşırı kuru ve kalın telli çok sık kırılıp uçları çubuk çubuk oluyor. Çok kötü görünüyor.
İş yerimdekiler kuaföre gidiyor ben onlarla temas halindeyim, ziyaret etmek zorunda kaldığım akrabalarım (anneanne, hala, teyze) gidiyor, ailemin iş yerindeki bayanlar gidiyor. Bende yeter artık bu nereye kadar sürecek ki böyle 3 doz aşımı oldum maskemi takar giderim diyip randevu aldım.
Ama içimde ya korona kapıp aileme getirirsem korkusu var. Bu konuda sizler nasıl yapıyorsunuz? Kuaföre gidiyor musunuz? Öyle bir dertleşmek istedim. Teşekkür ederim
Onlara baktırdım başta şüphelendim ama sağlıksız ve aşırı uzun olduğu için tetiklenmiş dedi gittiğim doktor tavsiyem kestirip biraz kendisini toparlamasını beklemen demişti. ( saçlarım kalça a gelicek neredeyse rapunzel oldumdökülmenin kuaföre gitmemekle ilgisi yok ki.mevsimsel dökülür saçlar ya da vitamin eksikliğinden.tam kan sayımı yaptırın bir dermatoloğa orada çıkar.biotin ferritin vs d vitamini eksikliğin de dökülür.kabak çekirdeği yiyin her gün bir avuç .eczaneden de dökülme karşıtı vitamin alın.ben kullandım dökülme durdu.sarımsaklı şampuanlar da var.sarımsağı dövüp yoğurda karıştırıp yiyin her gün.uçlarından 2 ayda bir kesiyorum kendim.evde saç kırığı alma makinem de var 3 ayda bir de kırıkları onla alıyorum
3 maske üst üste takın yanınıza da kolonya dezenfektan alın gidin kestirin.ben hastanede vs 3 maske takıyorum üst üste.cenaze evine de gittim 3 maskeyle.ha biraz nefes alması zor ama virüs kapma ihtimalini neredeyse sıfırlıyorOnlara baktırdım başta şüphelendim ama sağlıksız ve aşırı uzun olduğu için tetiklenmiş dedi gittiğim doktor tavsiyem kestirip biraz kendisini toparlamasını beklemen demişti. ( saçlarım kalça a gelicek neredeyse rapunzel oldum)
Çok teşekkür ederim. Öyle yapayım bende3 maske üst üste takın yanınıza da kolonya dezenfektan alın gidin kestirin.ben hastanede vs 3 maske takıyorum üst üste.cenaze evine de gittim 3 maskeyle.ha biraz nefes alması zor ama virüs kapma ihtimalini neredeyse sıfırlıyor
elf lerden biri benim galiba1 ay kuaföre gitmezsem recep ivediğe dönerim. 2 sene kuaföre gitmeyen arkadaşlar elf falan mısınız siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?