• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert Değil Ama KARANFİL BAĞIMLILIĞI

Konu açılalı bir seneyi geçmiş ama görünce yorum yazmak istedim, hala tüketiyor musunuz karanfili? Ben bu alışkanlığı bir aydır edindim hamileyim 7. Ayım ve kansızlık var bende arkadaşın da dediği gibi sanırım sebep bu kansızlık. Almayayım bebeğe zarar olur belki diyorum ama tutamıyorum kendimi çok hoşuma gidiyor o acı tat koku :) inşallah bir zararı olmaz

Acı evet ağızda da buruk bir tat bırakıyor ama çok güzel yedikçe yemek istiyorum, sağolsun bim indirimde bol bol aldım :KK53:

Acı evet ağızda da buruk bir tat bırakıyor ama çok güzel yedikçe yemek istiyorum, sağolsun bim indirimde bol bol aldım :KK53:

Hamilelikten heralde çünkü bi tane alıyorum ben 10 sn sonra çıkarıyorum garip bişi ya :D

Öyle günde 50 tane filan değil ama çay içerken mutlaka içine bir iki karanfil atıp çay bittikten sonra karanfilleri yerim ben, limon içinde aynı şey geçerli. Bir arada limon tuzuna takmıştım, gidip gelip ufak parçalarından kemiriyordum, nasıl leş bir damak tadım varsa artık.

Back
X