Evet cnm dogru tespit ettin var biraz ozguven eksikligi babasiz buyudum biraz ona bagliyorum bir yanim eksik hep nedense kimse kirilmasin derdindeyim hep bu arada gorumcelerim hepsi inanin kocalari korkuyor resmenBence gelinler deyip bir tarafı mazlum görmek doğru değil. Bakın görümceniz de bir gelin ama kendini ezdirmiyor.
Siz kendinizi ezdirdiğiniz için edebiliyorlar gelin olduğunuz için değil.
Evet cnm dogru tespit ettin var biraz ozguven eksikligi babasiz buyudum biraz ona bagliyorum bir yanim eksik hep nedense kimse kirilmasin derdindeyim hep bu arada gorumcelerim hepsi inanin kocalari korkuyor resmen
Kayinpeder vefat ettikden sonra geldi memleketinde evi var kisin yapamiyor mus tek basina kizlarina arada hafta sonlari gider cani isterse oda yurt disinda da cocuklari var gidebilir isterse bir sene gitti artik gitmem dedi benim yanimdaki rahati bulamiyor hic bir yerde ama benide hic begenmiyor hep bir ignelemeNeden 6 ay gelinlerde kalıyorlar..
Muhtaç mecbur bir durum mu var..
Size anlatan gorumceniz kendi sıyrılıp komple sorumlulugu size bırakabilir yakında..
Maalesef dertlesme, yerini hazırlama oluyor bazen..
Siz eskiden iyi olsaydınız kızlarınız kayınvaldelerine bakardı de armut dibine düşer de kendinizi övmeyi bırakında gerçekleri görün diye sok lafıArkadaslar daha onceki konumdada belirtmisdim kaynanam senenin 6 ayini bizimle geciriyor uc gorumcemde evleri yakindir ayni muhitdeyiz bugun gorumcem geldi bize morali baya bozukdu ky nasi kayinpederi kalmaya gelecekmis 3 ayligina eltisi kovmus evden beraber yasiyorlardi eltisiyle neyse gorumcem kabul etmemis gelirlerse isin bosanmaya kadar gidecegini soylemis kocasina kayinvalidemde kizina arka cikiyor nasil baksin Benim kizim yerimi var yatirsin bu arada kendiside kaliyor oglunda cok merak ediyorum kaynanalar neden boyle hepsimi boyle gelinlerin kaderi mi benmi cok safim anlamadim gitti bu arada diger gorumcemde ky nasini kabul etmiyor huzur evinde su an sizce ben Kucuk daglari ben yarattim havasinda olan kaynanama karsi nasil bir tavir takinmaliyim her seyimi elestiryor hep kendiyle kiyasliyor beni biz eskiden boylemiydik gibi bir cok sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?