dert degil ama neden gelinler

Ne iğrenç ne iki yüzlü insanlar ! El kızına gelince " aslan gibi oğlumla evli e..k gibi bakacak mecbur " ,kendi kızına gelince " benim çocuğum evladim nasıl baksın " . Bir iki kere ciddi ciddi iki yüzlülerin yüzüne tükürmüşlüğüm var bunada aynısını yapmak isterdim sanırım . Birde kendi annesine bakmayan biri nasıl olurda gelininden kendisine bakmasını bekler ?

bende bu durumu anlamıyorum kendi kızlarına kaynanaları birşey yapınca çok seviniyolar
kötü bişey oluncada kötülüyolar hadi bunu yapıyosunuz kaynanalar kızınız canınız anladıkta
ne diye gelip kankinmiş gibi gelinine yapmadığın şeyi kızım şöyle yaptıda kaynanası böyle yaptıda diye övünüyosun
çok zor anlattım galiba ama banada yapılıyo bu sanki ben onun yaşıt arkadaşıyım kızdırmak içinmi yapıyo lafmı sokuyo sen benim kızımın tırnağı olamazsınmı demek istiyo nedir yani bu
ben hiiiç tınlamıyorum tabiki ama çok garip değilmi ya

Benim yanimda kizlarini ove ove bitiremez surekli kiyas yapar ozllikle kendisiyle Ben eskiden dogum yapardim da gidip inek sagardim gibi kendi kizina gelince cok narindir benim kizima yazik bebegi birakmiyor sabaha kadar bu arada Benim iki coxugum var benimkilerde rahat cocuklar degiller ozellikle kizim kendide goruyor ama bana karsi hep gaddar kendi kizlarina gelince oyle degil sanki Ben insan evladi degilim nereye kadar tahammul ederim bilmiyorum

görümcen de bir gelin ama senin gibi kendini ezidrmiyor. örnek al biraz.
en azından yanında konu açılınca, utanmıyorlar mı oğlunun gelininin evinde kalmaya, kim ister kaynanasıyla kalmayı, asla kabul etme, ben ettim çok pişmanım de

Valla hepsi aynı benimkide bana nisandan sonra evlenince bile neler yaptıysa kizi yok ama yeğenleri var onlarin kv arasında olan sorunları anlatip kızlar şimdi kv ile gorusmuyolar diye ohh cekiyo mesela nisanliyken bi kere eşimle tartismistik b.k var gibi evimize gelip bana hesap sormustu oğluma karisamazsin istedigi arkadaşıyla görüşür diye ki arkadaşları madde kullanan insanlar bunu kendi de biliyo bu arada kaynim nisanliykende kıza gidip oğluma karış arkadaş ortamı kotu ama kız zengin tabi neyse o gün konu benim nisanda esime bohça yapmama geldi ki ben su an durumum yok düğünde yapalim sende nisanda getirme demiştim bunu yüzüme vurdu bende sende boş sandık getirdin millete göstermelik neyin lafini yapiyosun dedim demezmi bana liste yap ver elime ne istiyorsan alalim ama bunu dalga geçerek soyluyo sanki ciplak geziyomusum gibi velhasıl uzun oldu kusura bakmayin evlendikten iki sene sonra bunun yeğeni kocaya kacti çocuğun ailesi kizin ailesine geldi buda ordaydi insanlar demiski kizin ne eksiği var ceyizinde söyleyin liste yapin onlari da biz alalim bana anlatıyor bide insanlara küfür ediyo ne yani dalga mi geciyolar bizimle liste yapin ne demek bilmeleri lazım bi kıza ceyizde neler olur diye dedigim gibi kızlar kv ile gorusmuyolar diye cocuk gibi göğsünü oksayarak ohh ceken kadin yakin tarihte evi olmasına rağmen evime yerleşmeye kalkti kabul etmedim dedim esime anana karsi hep sustum cinlerimi tepeme çıkarmayın kendi yegenlerine gelince ohh konusmasinlar ama evime yerleşmek istesin sanki çok iyiymisiz gibi şimdi benle değil kardeşiyle kaliyo ama o zamanlar bana anlatırken sessiz kaldığım için çok pişmanım ama eminim ki evime yerleşmek için bi hamle yapacak ve ozaman susmicam artık sabrim kalmadı ona karsi esiminde isine gelirse sizde bi akşam esiniz yanında konuyu acin ve herseyi söyleyin kızlarına gelince kv bakmak zorundalarmi diyorsunuz ama alti ay bendesiniz bende artik istemiyorum deyin anlamiyorum yalnız kalınca noluyo mahalleli kapısına dikilip ırzına malina caninami kastediyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…