Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahsettiğin reklamdan benim de midem bulanıyor hatta kendi halımda da var mıdır diye düşünüp duruyorum..
Ama RTÜK e şikayet etmek falan da aklıma gelmedi..
bence biraz abartmışsınız..
o kadar da değil..![]()
yemekte televizyon izlemeyin
bazı arkadaşlara dert değil gibi gelebilr ama ben de çok rahatsız oluyorum o reklamdan. yemek yememe gerek yok ben o reklamda hemen kanal değiştiriorum çok iğrenç. bece de rtüke mesaj yazabilirsin. ben de bi mağazanın ben aptal değilim gibisinden sloganı vardı bilirsiniz. onu şikayet etmiştim. ben de başta bi benle mi olucak diye düşündüm ama daha sonra baktım bi ben değilmişim ve reklam davalık oldu. şuanda çıkmıyor diye biliyorum. ben o reklam için ben o mağazadan alışveriş yapmıyorum diye aptal mı oluyorum bu bana ve daha milyonlarca kişiye yapılan bir hkarettir diye yazmıştım. siz de yazın tepkinizi belki tek siz değilsinizdir ve işe yarar. vazgeçmeyin derim ben. tvde rahatsız olduğunuz herşeyi gönderin rtüke. sonuçta bizim için çalışıyorlar...
evime 4 tv alıyorsam mutfagıma tv alıyorsam dünyayla baglantım olsun diye böyle bir lüksümdende mide bulandırıcı reklamlar yüzünden vazgeçmem . sizin için bunu demek ne kadrda basit ben pısırık biri degilim ve şikayetçi olacagım gidebildigim yere kadrda gidecegim![]()
bende su sigara reklamından rahatsız oluyorum..sigara kullanmayan biri olarak benim bile içim kalkıyo allah ım düsürmesin diyorum..hani su gırtlak kanseri olan mehmet nuhoglu bey..aslında cok yararlı bir reklam ama o ses benim midemi bulandırıyor korkuyorum da acıkcası..ama yapıcak bisey yok o reklam cıkınca degıstırıyorum oluyor bitiyor..
evime 4 tv alıyorsam mutfagıma tv alıyorsam dünyayla baglantım olsun diye böyle bir lüksümdende mide bulandırıcı reklamlar yüzünden vazgeçmem . sizin için bunu demek ne kadrda basit ben pısırık biri degilim ve şikayetçi olacagım gidebildigim yere kadrda gidecegim![]()
bende rahatsızım ama rtüge bildirecek kadar diyenlere diyecek bir şeyim yok herkesin kendi düşüncesi ama "televizyon izleme" diyemez kimse bana saçma bir reklam yüzünden ve eger o reklam için tv izlemessek bu pısırıklık olur sizin beni desteklediginizi biliyorum . kimseye pısırık demedim lütfen yanlış anlamanızı istemem :)Bu fikri savunmayanlara pısırık demiş oluyorsunuz mesajınızla..Bu oldukça nezaketsiz ve futursuz kurulmuş bir cümle..
Madem hak arama yolundasınız , hakka girmeyin lütfen..
Önceki mesajımda da iletmiştim , pısırık olmamakla ilgisi yok ; zaten rtük kurallarınca yasak olan bir çekim , dolayısıyla şikayet hakkına sahipsiniz..
Fakat siz benim bu mesajıma cevap vermektense , sizin fikrinize uymayanlara karşı cevaplar arama yolundasınız.
Dediğim gibi hak arıyorsanız , bunun yollarını araştırıp bu şekilde olabiliyormuş diye bilgilendirme ya da çaba mesajları atmanın zamanı gelmedi mi , iki gün oldu ..
ya bir anda çıkan bir reklam zaten 10 saniye gözüküyor kanal degiştirene kaddar görünen şey yetiyor zatendefalarca kknın dizi bölümüne yazmıştım
elim değmişken burraayada yazayım
madem şikayet edeceksiniz şu sihirli annem,sırlar dünyası gibi saçma programlarıda şikayet edin
ayrıca o reklam çıkınca tvyi kapamıycam demişsiniz zaplayın!
te allam ya :82:
sanırım tüm gününüzü televizyon başın da geçirip.."hmmm..bugün neyi şikayet etsem acaba " diye harcıyosunuz..
kimse size televizyon izleme tabi ki diyemez.
şikayet edicem rahatsız oldum diye konu açmıssınız. tabi..buda doğal hakkınız..
peki..ama neden hala insanlara laf yetiştirmek yerine bu reklamı şikayet etmediniz?
hatta muhteşem yüzyılı şikayet etmişsiniz. yani nereye nasıl ulaşabilicenizi biliyosunuz..buraya bu derdinizi! yazmak yerine şikayet etmiş olupta..kızlar ben şikayet ettim ama tek basıma bişey olmaz..sizlerde yardımcı olurmusunuz diyebilirdiniz..
bunca insan bundan tepki verdi sanırım.çok fazla muhalefetlik yapmıssınız
bi siyasi parti de bulunuyomusunuz?
![]()
bu sizi ilgilendirmez (siyasi parti konusu)
evet şikayet edilecegini biliyordum ama bunu ben yapmadım çevremdeki insanlar imza topluyorlardı bende imza attım ve buradan fikir aldım rtüge bu sabah mail yolladım ve gördümkki başka insanlarda varmış benim gibi düşünen onlarında mesaj atmasını rica ettim anlamadıgım nokta . bir konu foruma çokmu geldide bu kadar battı yanbi?
tabiki eleştiriler olacak ama ben burada bir şey sordum ve BANA KATILANLARLA bir şey düzenlemeyi düşünüyorum . ve siz çıkıp bana izleme o zamandiyeceksiniz boşuna yorum yapmayın . tabiki herkes rahatsız olacak degil belki hoşunuza bile gidiyordur ama benim sinirimi bozuyor. bana katılanlarla bir konu olmasını istiyorum lütfen yani , çatıcak yer aramayın
hayır..
bu reklam beni rahatsız ediyor diyen bir insana gayet normal bir şekilde ee kardeşim izlemiyceksin ozaman denir.?ben kk yı sevmiyorum diye konu açsam. siz demezmisiniz girme ozaman diye?
aynı şey. yani olay sizin reklamdan rahatsız olmanız değil. şimdi imza falan attığınızı öğreniyorum yapılması gerekeni yapmıssınız.
takılan durum ise herkeze bir şeyler anlatmaya kendinizi savunmaya çalışmıssınız. neden hala görünür de bir şeyler yapmıyorsunuz demiştim.
kusura bakmayın. buraya bi konu açıyosanız eleştirilebilme olasılığını düşünmelisiniz. madem eleştirmeyi sevmiyorsunuz ozaman böyle bir riske girmiyceksiniz.
bu arada! bu reklamları ben de sevmiyorum ve rahatsız oluyorum .
farkımız olan noktaysa ben reklamlar girdiğin de başka bir kanala çeviriyorum.
ki televizyon başındada pek vakit geçirmiyorum. hayatta tv kanallarını şikayet etmekten reklam izlemekten daha önemli şeyler olduğuna inanırım:)
geç gördüm konuyu ama aynı şekilde nefret ediyorum o reklamdan.
tabi bi çok reklam var öyle ama konu buyken orda söyledikleri ölü deriler böcekler ..
sayarken bide eline almış onları gördükcee iğğreniyorum...
madem öyle zapla fln demişler ama heryerde aynı reklamm var.
sonuççta igrenç bi reklam