- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Gecenin bu vaktinde bu konuyu görmemeliydim :)
Köfte bence
börek yemek menüsünde değilde çayla ikram edersiniz sulu yemek yapın fırında makarna falan aklıma bunlar geldi
Bnce mutlaka bi guveç yada fırında tepsi olmalı. Çunku diğer yazdığınız çeşitler benim açımdan doyurucu değil..
canım yaa kıyamam, özür vallahi canını çektirdim
ya kafam durdu düşünmekten de o yüzden size bi danışayım dedim...
köfte , tavuk çorbasına yakışırmı acaba??
börek sarma ve çorba özel istek
o yüzden uyduramadım zaten bu menüye bir yemek..
Boregi bence de çayın yanina verin. Karniyarik yapabilirsiniz. Ya da sulu yemek yapabilirsiniz.
haa anladım. O zaman fırında guveç falan guzel,olabilir. Benm dun,misafirim vardı çok,guzel bi kuru sebze guveci yaptım. Bol etli o yuzden tutturdum guveç diyeyemek mutlaka olacak canım ama ne olduğuna karar veremedim...
menüye bakınca sebze var, çorba var, hamur işi de var
bence et de olsun dedim valla bence çok yakışır
et, balık tarzı
haa anladım. O zaman fırında guveç falan guzel,olabilir. Benm dun,misafirim vardı çok,guzel bi kuru sebze guveci yaptım. Bol etli o yuzden tutturdum guveç diye
bencede borek yemeğe yakışır. Zaten yemek yeniceği için çayın yanında anca tatlı gider. Boreğe yer kalmaz yaniböreği bilhassa istediler canım, çayın yaına vereceğim yemekten sonra desem yakışık almaz...
sofrada illa ki soracaklar
küçük güveç kaselerim var onlara güveç mi yapsam acaba?
patatesli domatesli falan..
onuda çok yaparım ben. Çokta beğenilir. Oda olabilir canmküçük güveç kaselerim var onlara güveç mi yapsam acaba?
patatesli domatesli falan..
böreği bilhassa istediler canım, çayın yaına vereceğim yemekten sonra desem yakışık almaz...
sofrada illa ki soracaklar
bencede borek yemeğe yakışır. Zaten yemek yeniceği için çayın yanında anca tatlı gider. Boreğe yer kalmaz yani
bak kendin vermişsin bile cevabı
çorba olmasa sulu yemek derdim ama çorba var zaten
güveç ımm enfess
onuda çok yaparım ben. Çokta beğenilir. Oda olabilir canm
Hee tamam o zaman. Guvec yapin bence. Ohh cok severim. Ali nazik falan da yapabilirsiniz ama kiymadan degil de kusbasi etten.
Ya da patates, patlıcan kizartip ustune yogurt dokersiniz harika olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?