- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.482
- 108
- 34
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Tepsi kebabı ve ya firinda tavuk yaninda bulgur pilavi olabilir cacık ya da ayran ile:)
Ah çok açım ya
etten orman kebabı yapın mis gibi. şimdi sanırım link vermek yasak ben sana özelden link atayım. yemek bloğum var. orada tarifi de var
canım yaa kıyamam, özür vallahi canını çektirdim
ya kafam durdu düşünmekten de o yüzden size bi danışayım dedim...
köfte , tavuk çorbasına yakışırmı acaba??
börek sarma ve çorba özel istek
o yüzden uyduramadım zaten bu menüye bir yemek..
Misafir öyle normal misafir mi yoksa özel bi günmü?
Bi salatada yap yada turşun varsa onu koy sofraya. Ayy kız bu saatte açılıcak konumu vallahi acıktım.
salata yapıcam, turşumda var iyi aklıma getirdin canım sağol :)
yeni misafir ağırladım ya o yuzden aklımda..
cnm bnce menun harıka ve acıktımmmmsalata yapıcam, turşumda var iyi aklıma getirdin canım sağol :)
cnm bnce menun harıka ve acıktımmmmsaka saka masanı guzelce hazrla ortaya salata yogurt trsu lahana sarma borek koy boyle şık sunumlarda bı corba kasesı ve ana yemek tabagı koyarsın corba ıcıldıkten snra herkes tabagına borek vs alabılır ayrıyetten yanına kolay kofte falan kızartabılırsın
ayyyy arabasını bugun ıctım bayılırım hamuruda varmıaslına bakarsan canım, bişey yapma börek ve sarma yiyecez.. o bize yeter artar dediler şakayla karışık ama ben öyle duramam :)
illa ki yemek olmalı... zaten tavuk çorbası da olacak.. ( arabaşı deriz biz)
güveç yapıcam sanırım...
yoğurt turşu kesin koyarım zaten çeşit için..
ayy valla menu muhteşem.. Şimdiden afiyet olsun.aslına bakarsan canım, bişey yapma börek ve sarma yiyecez.. o bize yeter artar dediler şakayla karışık ama ben öyle duramam :)
illa ki yemek olmalı... zaten tavuk çorbası da olacak.. ( arabaşı deriz biz)
güveç yapıcam sanırım...
yoğurt turşu kesin koyarım zaten çeşit için..
ayyyy arabasını bugun ıctım bayılırım hamuruda varmıeee cnm madem ole dedıler tamam yeter onlar cok gzel bnce
Send kendmı görüyorum msafr gelceg zman karnıma agrlar gryo begnceklrmı ne dcekler dyeolmaz mı :) tabiki var... arabaşı tek başına bile yeter ama illa ki bişeyler daha yapıcam :)
Send kendmı görüyorum msafr gelceg zman karnıma agrlar gryo begnceklrmı ne dcekler dyeneyse bzı habersz brakma cnım mtlaka ne yptn ne etdın yaz iyı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?