dert değil ama sormam lazım :)

Misafir öyle normal misafir mi yoksa özel bi günmü?

yeni misafir ağırladım ya o yuzden aklımda..

iyi geçti mi bari canım?
ben yıllardır misafir ağırlarım, en sevdiğim hobilerimden biridie misafir yedirmek içirmek doyurmak.. ama hala her misafir geleceğinde evham yaparım.. acaba bi sorun çıkacak mı? acaba beğenmeyeceklermi diye

salata yapıcam, turşumda var iyi aklıma getirdin canım sağol :)
cnm bnce menun harıka ve acıktımmmm saka saka masanı guzelce hazrla ortaya salata yogurt trsu lahana sarma borek koy boyle şık sunumlarda bı corba kasesı ve ana yemek tabagı koyarsın corba ıcıldıkten snra herkes tabagına borek vs alabılır ayrıyetten yanına kolay kofte falan kızartabılırsın

aslına bakarsan canım, bişey yapma börek ve sarma yiyecez.. o bize yeter artar dediler şakayla karışık ama ben öyle duramam :)
illa ki yemek olmalı... zaten tavuk çorbası da olacak.. ( arabaşı deriz biz)
güveç yapıcam sanırım...
yoğurt turşu kesin koyarım zaten çeşit için..

ayyyy arabasını bugun ıctım bayılırım hamuruda varmı eee cnm madem ole dedıler tamam yeter onlar cok gzel bnce

ayy valla menu muhteşem.. Şimdiden afiyet olsun.

olmaz mı :) tabiki var... arabaşı tek başına bile yeter ama illa ki bişeyler daha yapıcam :)
Send kendmı görüyorum msafr gelceg zman karnıma agrlar gryo begnceklrmı ne dcekler dyeneyse bzı habersz brakma cnım mtlaka ne yptn ne etdın yaz iyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…