dert değil ama söyleyecekleriniz benim için çok önemli

bilmiyorummm

.....
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
2.138
66
363
arkadaşlar öncelikle okuyupta ilgilendiğiniz için teşekkür ederim..

sizlere bir sorum olacak..

tablet mi ?

kitap mı?

sizce hangisi daha önemli sizin içinn ve nedenn...

cvplarınız için şimdiden teşekkür ederim.. yardımcı olursanız çok sevinirim

Tablet mi kitap mı derken?? Biraz daha açarsan iyi olur.

tablet pc den kitap okumak çok kötü eğer buysa kastettiğiniz kesinlikle kitap..Pc den ekrandan kitap okumak gözlerimi çok yoruyor..

Tablet mi kitap mı derken?? Biraz daha açarsan iyi olur.

tablet pc den kitap okumak çok kötü eğer buysa kastettiğiniz kesinlikle kitap..Pc den ekrandan kitap okumak gözlerimi çok yoruyor..

aslında cevabınız güzelldi teşekkür ederim.. ama kitabın önemini vurgulamak adınaa neler söylerdinizz.. tamam günümüzde tabeltın yerı cok buyuk ama kitaplarımızın önemi gittikçee kayboluyor.. herkeste bir teknolojı çılgınlıgıdır gıdıyor.. kitap olmazsa olmazlarımızdan ama nedenn? bana bıraz anlatabılırmısınız sizin içinn kitap neden önemli.. bu yazdıgınız cvp dışında

ben pc'den kitap okuyamam ...Kitabı hissetmeliyim yapraklarının kokusunu almalıyım ...

ikisinin de kendine göre artıları var ben her zaman kitabı tercih ederim, gözlerimi yormuyor ve seviyorum fakat tablet de severek kullananlar için büyük kolaylık hem daha ucuza daha çok kitap alabiliyorsunuz hem daha fazla kitabı yanınızda taşıyabiliyorsunuz hem de ağaçlar kesilmiyor. ama en nihayetinde önemli olan bilginin bir şekilde aktarılması ve insanların okuyup öğrenmesi araç çok farketmiyor bence

Hmm kesinlikle kitap elime alacağım,kokusunu duyacağım..

Kalemle önemli yerleri mutlaka çizer,dönüp dönüp okurum.Özellikle sanat kitaplarımı kitaplığa özenle dizer,mutlulukla bakarım.. Herkes vitrine bardak biblo koyar ben okuduğum ve çok sevdiğim kitapları koyarım

arka fona dikkat :))

pcde de kitap var ama klasörde duruyor..Ne okuyasım geliyor ne bakasım..Biraz zorladım,sürükleyici olmasına rağmen gözlerim mahvoldu,bıraktım. istemem..

teşekkür ederim düşünceleriniz içinn :)

teşekkür ederim canım düşüncelerin için :) zaman ayırdıgın içinde ayrıcaa minnettarım.. çok sağol :)

kesinlikle kitap
zaten sürekli bilgisayarlarla uğraşmak durumundayız
kitabın kokusunu, yaprağını, kitaplıktaki duruşunu yani hiç birşeyini hiç bir teknolojik aygıta değişmem

tablet ya da pc değil ama kindle diye bir alet var sadece SADECE e-kitap okumak için üretilmiş. amazon kindle var mesela en iyisi o e-ink teknolojisi ile çalışıyo gözü yormuyo ben onu kullanıyorum çok memnunum normal kitaplar tarih oldu benim için. içine binlerce kitap yükleyebiliyosun mesela tatile giderken yanında 3-4 kitap getirmene gerek yok süper bişi
neyse konuyu gördüm diye anlatıyım dedim kullanırsan anlarsın ancak ne kdr süper oldugunu:)

kesinlikle kitap , zaten pc den ookurken insan eminim daha da fazla yoruluyor, ama nedense kitap beni dinlendiriyor , kokusu bile mest etmeye yetiyor

Tabi ki kitap onun kokusu bile yeter o beğendiğin cümleleri altını çizmek gibisi yok

O kitabin kokusunu duymadan... Sayfalarini cevirmeden haz alamam ben...tabiki kitap ...pc den e-kitap okumak cok yorucu

Walla ben aldım havaya kendımı para atmıs gbı hıssdıyorum kendımı gozlerım cok yoruluyor tawsıye etmıyorum

Kitap okumak benim için bir ayrıcalıktır
Teknolojiye ilgim yok diyemem genelde pc, telefon kullanan insanım
Ama ben kitap okuyacaksan hissetmem, dokunmam, kokusunu duymam lazım
Her sayfasını merakla çevirmeliyim...

Son düzenleme:
Çok yakın bir zamana kadar son derece romantik yaklaştığım bir konuydu bu kitabın kokusu, dokusu meselesi. Altını çizmek, kenarına notlar almak, rengarenk ayraçlarım, sarılıp uyumaya meyillendiğim kitaplarımı hiçbir şeye değişmeyeceğimi kesin bir dille söylüyordum, evimde 4 dolu kitaplığım var, kitap mı haydi canım demem mümkün değil. Ama 5 ay kadar önce bu inadımı kırdım ve Nook aldım. Tabletim yok, e-kitap okuyucu cihaz kullanıyorum yani. Bu romantizmimin saçma tarafını böylece fark ettim, e-kitap okuyor olduğum için kimse benim kitaplarımı elimden almıyor. Hepsini birlikte kullanabiliyorum. E-kitap konusunda en büyük rahatlığım kargo bekleme sıkıntım olmaması şu anda, gözümü yormuyor, bilgisayar ekranından okuyamam mesela. Bu cihaz yardımıyla da cümleleri altını çizebiliyorum.

Öbür taraftan bakınca, ağaçlar kesilmiyor, uzun vadede fiyatlarının da düşmesi gerekiyor e-kitapların, dolayısıyla ulaşılabilirlik artacak. Eskisi kadar katı bakmıyorum. Önemli olan okumak, yeter ki okunsun da nasıl okunursa okunsun. Kağıttan veya ekrandan okuyunca yazılanın değeri eksilmiyor. Bu kadar katı bakmamak gerek, katıdan öte romantik bakmamak gerek, hayatımın hiçbir döneminde kitap okumadığım olmadı, okumayı öğrendiğimden beri "bu ara ne okuyorsun" sorusuna verecek bir cevabım hep vardı. Bu romantizm aşılmayacak bir şey değil yani Önyargıları biraz törpülemek gerektiğini düşünüyorum.

Asıl soruya dönersek, tercih yapmıyorum, aynı keyif, yazılan aynı çünkü. Yazarın yetenekleri önemli, okuduğum nesne değil bence

Son düzenleme:
eskiden ilk cep telefonları çıktığında da çogu kişi karşıydı, cep telle uluorta konuşmak görgüsüzlük gibiydi şimdi telefonu olmayan yok

dijital fotoğraf makineleri çıktığında da diğer filmli fotğraf makinelerinin yerini tutamaz dendi, şimdi onların esamesi okunmuyor.

ansiklopedi diye birşey kalmadı herşey netten araştırılıyor
gazete evlere her gün giriyor hala ama büyük bir bölümü de netten okunuyor artık

bu işler böyle, kitap kokusu bilmemne diye teknolojiye ayak diretemeyiz:) eninde sonunda herşey dijitalleşecek, istesek de istemesek de değişime uyum sağlıyoruz. en geç 10 yıl sonra kitap falan kalmaz herşey e-book olacak demedi demeyin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…