- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
arkadaşlar öncelikle okuyupta ilgilendiğiniz için teşekkür ederim..
sizlere bir sorum olacak..
tablet mi ?
kitap mı?
sizce hangisi daha önemli sizin içinn ve nedenn...
cvplarınız için şimdiden teşekkür ederim.. yardımcı olursanız çok sevinirim
Tablet mi kitap mı derken?? Biraz daha açarsan iyi olur.
tablet pc den kitap okumak çok kötü eğer buysa kastettiğiniz kesinlikle kitap..Pc den ekrandan kitap okumak gözlerimi çok yoruyor..
tablet mi ?
kitap mı?
ben pc'den kitap okuyamam ...Kitabı hissetmeliyim yapraklarının kokusunu almalıyım ...
aslında cevabınız güzelldi teşekkür ederim.. ama kitabın önemini vurgulamak adınaa neler söylerdinizz.. tamam günümüzde tabeltın yerı cok buyuk ama kitaplarımızın önemi gittikçee kayboluyor.. herkeste bir teknolojı çılgınlıgıdır gıdıyor.. kitap olmazsa olmazlarımızdan ama nedenn? bana bıraz anlatabılırmısınız sizin içinn kitap neden önemli.. bu yazdıgınız cvp dışında
ikisinin de kendine göre artıları var ben her zaman kitabı tercih ederim, gözlerimi yormuyor ve seviyorum fakat tablet de severek kullananlar için büyük kolaylık hem daha ucuza daha çok kitap alabiliyorsunuz hem daha fazla kitabı yanınızda taşıyabiliyorsunuz hem de ağaçlar kesilmiyor. ama en nihayetinde önemli olan bilginin bir şekilde aktarılması ve insanların okuyup öğrenmesi araç çok farketmiyor bence
Hmm kesinlikle kitapelime alacağım,kokusunu duyacağım..
Kalemle önemli yerleri mutlaka çizer,dönüp dönüp okurum.Özellikle sanat kitaplarımı kitaplığa özenle dizer,mutlulukla bakarım.. Herkes vitrine bardak biblo koyar ben okuduğum ve çok sevdiğim kitapları koyarım
arka fona dikkat :))
Eki Görüntüle 573378
pcde de kitap var ama klasörde duruyor..Ne okuyasım geliyor ne bakasım..Biraz zorladım,sürükleyici olmasına rağmen gözlerim mahvoldu,bıraktım.istemem..
kesinlikle kitap
zaten sürekli bilgisayarlarla uğraşmak durumundayız
kitabın kokusunu, yaprağını, kitaplıktaki duruşunu yani hiç birşeyini hiç bir teknolojik aygıta değişmem
tablet mi ?
kitap mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?