- 25 Mart 2009
- 734
- 567
- 323
- Konu Sahibi kirmizilihatun
-
14 aylık oğlum var. 5 aydır bakıcıya gidiyor.
bakıcımız güvenilir, dürüst gözümüz arkada kalmayacak bir bayan.
Fakat hijyen yönünden sıkıntılı biraz.
Mesela Akşama kadar hiç üstünü değiştirmez.kış dönemi yelek giydiriyorum .Onu sanırım uyuturken bile çıkarmıyor.Dış ayakkabısı oluyor ayağında. Onu bile akşama kadar çıkarmıyor.Dün farkettim onu da. Eve geldiğinde ayakları terlemiş su gibi. Belli ki hiç çıkmamış. Eşim bırakıyor ve alıyor çocuğu. Söylemiş "abla sen akşama kadar ayakkabıyla dursan nasıl olur, bunu çıkar " demiş. Biberonla süt içiyor biberon kirli şekilde çantaya bırakıyor.eve geldiğinde ağzı yüzü bulaşık şekilde.
Bilmiyorum yani kendi baktığın gibi bakılmaz tabi ki , daha bunun gibi bir sürü detay var takılmamaya çalışıyorum ama akşama kadar napıyorlar merak ediyorum. Çocuk sanki evde sürekli kendi halinde geziniyor , yanında tutuyor öyle gibi geliyor.
Çok soru da soramıyorum. Takip eder gibi oluyor.
napsam bilemedim. Güvende olduğunu razı olup , başka detaylara takılmamam mı gerekiyor acaba?
çamaşırı olmaz mı her gün getirip götürdüğüm çantası var.içinde yedekler var. Ayrıca evde bulunsun diye de bıraktım. Daha hiç üstünü değiştirdiğini görmedim. Bir kaç kere söyledik. "Akşam değiştirmeden uyudu kaldı abla,sen değiştir çantada var " diye tamam diyor . Akşam bir geliyor aynı üstü başı.. ayağında kilotlu çorap oluyor, birde üstüne normal kısa çorap giydiriyorum. patiğe bile gerek yok aslında ama bu ayakkabı giydiriyor düşünün artıkAçıkçası ben çocuğun kendi evinde bakılması taraftarıyım
Ama bakıcıya gidince de yanında çantası yedeği vs yok mu
Yani bizim komşunun bebeğine diğeri bakıyor evler yan yana iki blok buna rağmen dünya kirli çıkıyor her gün getiriyor akşam götürüyor sabaha temizleriyle veriyor
Ayakkabıyı açıkça söyleyin belki ev soğuktur üşütmesin diye çıkarmıyordur ev patiği alın bunu giydir evde deyin
Yatarken yelekle Nasıl yatılır ki terlemiyor mu benim oğlan her uyuyup
Uyanınca ıslanırdı da
hastalanıyor zaten. Burnu sürekli akıyor. Sabah -akşam getirip götürürken soğuk alıyor diyordum ama sanırım terlediği için oluyorYeni birini bulmalısın. Biberonu bile yıkamamk ne yahu?? Ayakkalrı terliyorsa emin ol yelekle uyurken sırtıda terliyordur iyi bari hastalanmıyor bu kadar terli dolaşıyorsa bebeğin.
Ben cesaret edip bırakamam heralde bebeğimi o kadına bidaha.Yani akşama kadar sokak ayakkabısıyla bırakan kadın acaba karnını güzel doyuruyormu diyede düşünürdüm açıkçası.Günah kendi evladını evde ayakkabıylamı dolaştırıyor acaba.Pek iyi niyetli olamayacağım malesef konu evlat olduğu için.Şuan hiçbişeyden emin olamazsınız ağzı var dili yok bebeğin nede olsa güvenemem...14 aylık oğlum var. 5 aydır bakıcıya gidiyor.
bakıcımız güvenilir, dürüst gözümüz arkada kalmayacak bir bayan.
Fakat hijyen yönünden sıkıntılı biraz.
Mesela Akşama kadar hiç üstünü değiştirmez.kış dönemi yelek giydiriyorum .Onu sanırım uyuturken bile çıkarmıyor.Dış ayakkabısı oluyor ayağında. Onu bile akşama kadar çıkarmıyor.Dün farkettim onu da. Eve geldiğinde ayakları terlemiş su gibi. Belli ki hiç çıkmamış. Eşim bırakıyor ve alıyor çocuğu. Söylemiş "abla sen akşama kadar ayakkabıyla dursan nasıl olur, bunu çıkar " demiş. Biberonla süt içiyor biberon kirli şekilde çantaya bırakıyor.eve geldiğinde ağzı yüzü bulaşık şekilde.
Bilmiyorum yani kendi baktığın gibi bakılmaz tabi ki , daha bunun gibi bir sürü detay var takılmamaya çalışıyorum ama akşama kadar napıyorlar merak ediyorum. Çocuk sanki evde sürekli kendi halinde geziniyor , yanında tutuyor öyle gibi geliyor.
Çok soru da soramıyorum. Takip eder gibi oluyor.
napsam bilemedim. Güvende olduğunu razı olup , başka detaylara takılmamam mı gerekiyor acaba?
çamaşırı olmaz mı her gün getirip götürdüğüm çantası var.içinde yedekler var. Ayrıca evde bulunsun diye de bıraktım. Daha hiç üstünü değiştirdiğini görmedim. Bir kaç kere söyledik. "Akşam değiştirmeden uyudu kaldı abla,sen değiştir çantada var " diye tamam diyor . Akşam bir geliyor aynı üstü başı.. ayağında kilotlu çorap oluyor, birde üstüne normal kısa çorap giydiriyorum. patiğe bile gerek yok aslında ama bu ayakkabı giydiriyor düşünün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?