dert değil amaaa...

güvenilirse güzelce tatlı talı uyarın.
benim oğluma eltim bakıyor. günde 1 kez arıyorum.
ne yedi ne yaptı keyfi yerinde mi gönderdiğim kıyafetler yetti mi soruyorum bunları. sütünü ılık içir abla ya da sıcak sıcak içsin boğazı ağrıyor diye önerilerde bulunuyorum.
sonra çok uyutma abla 2 saat yeterli falan diye uyarıyorum. bunlar en doğal hakkımızı. sizde arayıp anlatın derdinizi. bir de biz akrabayız yüz yüze bakıyoruz. üstelik eltimin dili de durmaz. belki orda burda benim hakkımda atar tutar ama evlat yani bu . tabi ki takip edicez.

sizin yerinizde olsam guvendigim biri hemen yerine boyle bulamam diyorsaniz,karsima alir bu yazdiklarinizin hepsini tek tek soylerim bunda alinacak kirilacak bisey yok.parasini aliyor karsiliginda bakiyor .zoruna giderse soyledikleriniz bakmasin, icinizin rahat olmasi herseyden onemli bence cocugunuz sonucta hayrina bakmiyor ayrica olmazsa baskasini bulursunuz mis gibi bakan bir suru kadin var

Arkadasim harbii asiri sakin birisin sanirim. Konu basligin bile "dert degil amaa"... Bu dert degilse ne dert ki?
Kadin cocugun ayakkabisini, yelegini bile cikarmaktan aciz. Belli ki yavrunun rahat etmesini, hastalanmamasini umursamiyor. Nesine guvendiniz simdi siz bu kadinin? Butun gun bebisin o evde tek basina gibi yasamadigi ne malum?

yapmayın lütfen ne demek takip eder gibi olmak,
edeceksiniz tabi ki evladınızı emanet ediyorsunuz.
insanlar evlerinde kamera sistemi kurdurup baktırıyorlar ki olması gereken de bu bence.
minicik bebek nasıl bütün gün ayağında ayakkabıyla, üzeri değişmeden durur, nasıl yelekle ayakkabıyla uyutulur, yapmayın hiç normal değil, neresi güvenlilir bu kadının.
5 yaşında kızım var bazen kreşte 2-3 kere atleti değiştirilmiş oluyor terlediği için, ki 5 yaş nerde 5 ay nerde, nasıl durur çocuk bütün gün aynı kıyafetle.

Yok öyle hiç pişik olmadı

hiç olurmu takip edeceksiniz tabiki canınızı emanet ediyorsunuz..birde hayrına baktırmıyorsunuz elbet bir karşılık ödüyorsunuz..daha bebeğiniz çok küçük hijyen hele şu salgın hastalık dönemlerinde çok çok dikkat edilmesi gereken bir konu...

Ayrıca tam hareketli zamanı çocuğun sürekli peşinde olmak lazım Allah korusun ..eğer rahat bir tipse bakıcı bu açıdanda kontrol edilmesi lazım

yok aslında sakin değilim.Rahatsız olduğum için zaten burada konu açtım. Dert değil yazdım çünkü daha büyük sorunları olup,buraya yazanlar var

Yok öyle hiç pişik olmadı
dert değil demişiniz ama bugün sırf konunuza yorum yazmak için üye girişimi yaptim.zira dger üyelerin derdinden katkat dert geldi bana....emanet ettiğiniz canınız kanınız.. ..en iyi şekilde bakmak görevi.. ..bir üst değiştirmekten açizse gün içind e ne kadar ilgili neler yaşıyorlar nerden bileceksiniz.....bence hemen başka bakıcı arayışına girin ama kendi evinizde baktırin .. ..cocuk ordan oraya sefil olur.....buyudukce dahada sorun olur

teşekkür ederim ilginiz için.

allah yardımcınız olsun. bakıcınız çocuğunuzla ilgilenmiyor anlattıklarınıza göre. güvenilir olabilir ama bu onun çocuk bakıcısı olması için yeterli değil ne yazık ki. hijyende biraz sıkıntı demişsiniz ben de sandım ki siz pimpirklisiniz ama sokak ayakkabısı ile kendi evinde gezdiren kadın bu çocuğa ne yediriyor, ne içiriyor, altını nasıl temizliyor merak ettim doğrusu. külotlu çorap ve kısa çorap varsa eve girer girmez çıkarmalı. yelekle uyutulmamalı. çocuk üşümekten daha kötü terlerse hasta olur. yazık kuzuya. para ile baktırıyorsunuz değil mi? ben anneannesi veya babaannesi bile baksa tek tek söylerim yemeğini, giyimini, elini yıka, çişini şöyle temizle filan. söyleyeceksiniz tabi ki, yavrunuz o sizin.
varsa etrafınızda alternatif değerlendirin derim yok ise de eşiniz, siz ve bakıcı kadın oturup düzgünce konuşun konuyu.

yeni bir bakıcı bulma fikri beni korkutuyor açıkçası.
oğlumu ilk bakıcıya verdiğimde bile günlerce nasıl alışacak diye uykusuz kalmıştım.
Yine onun hayatına tanımadığı yeni birini daha katmak ????
sanırım bakıcımızla konuşup , hatalarını düzeltmesini isteyeceğiz.
(gerçi titiz birisi olsa zaten söylemeye ne lüzum var diye de düşünüyorum)
bakıcı değiştiren var mı aranızda fikirlerini alsam.
14 aylık bir bebek etkilenir mi?

Tabii senin baktığın gibi olmaz ama çocuk küçük temizliğine dikkat etmesi gerek. Bu kadının anneliğini kendi evindeki halini düşünemiyorum. İşinde böyle sorumsuz olanlar karakterlerini yansıtırlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…