• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert değil aslında bu Kedisi olanlara sorum var ..

Benim değil ama ablamın kedisinin fotoğrafı var :) paylaşmak istedim :))

$annecim.webp

Oyy hepsi birbirinden şeker kediciklerin çok kıskandım, bende paylaşmak istedim kendi kedimin fotoğraflarını. Flashlar yüzünden birazcık asabiyiz çoğunlukla fotoğraflarda ama olsun artık :1:
$inka.webp $inka 001.webp $inka 009.webp

Son düzenleme:
ben kedimi 2 aylıkken almıştım ve bu dediklerinin hiçbiri olması tüy dışında :26::26:
tuvaletini kesinlikle dışarı yapar illa pencerenin önünde açmam için seslenirdi.gece uykumdan kaldırırdı camın önüne giderdi anlardım tuvalete çıkıcağını..
yeminle birgün bacağı kalçasından kırıldı o halde bile dışarı çıktı yavrumm...yapmadı eve.
ay bnm kedim gerçekten insanlaşmıştı artık :43::43:
birtek konuşamıyodu yaaaa :31:

Canım valla bizim kedi de öyleydi hala öyle de kızgınlık dönemi mi ne işaret bırakıyorlarmış sanırım...kısırlaştırmak gerekiyor o yüzden..ayrıca yemeğe dokunmuyosa çok iyiymiş valla.çocukluğumdan beri o kadar çok kedi baktım ki hepsinin huyuydu vardı biraz bencillik hepsinde..ama yine de çok tatlılar çok severim sokaktaki kedileri bile :16::16:

Canım valla bizim kedi de öyleydi hala öyle de kızgınlık dönemi mi ne işaret bırakıyorlarmış sanırım...kısırlaştırmak gerekiyor o yüzden..ayrıca yemeğe dokunmuyosa çok iyiymiş valla.çocukluğumdan beri o kadar çok kedi baktım ki hepsinin huyuydu vardı biraz bencillik hepsinde..ama yine de çok tatlılar çok severim sokaktaki kedileri bile :16::16:

yemeğe asla dokunmazdı. yanında beklerdi vermemi binbir şirinlik yapmaya çalışırdı onu vereym diye..
dedim ya ciddi ciddi insanlaştırmıştım konuşma yetenegi olsa neler anlatırdı kimbilir :D

Son düzenleme:
Back
X