• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil daha çok bir soru

Canım,başını örtüyorsan,neden ve niçin örttüğünü bilip,ona göre davranmalısın.Ben başı kapalı bir insan değilim, ama başı kapalı bir müslüman kadının doktor hariç hiçbir namahreme başını açmaması gerektiğinin bilincindeyim.Bu çocuk oyuncağı değil ki.

Bunları biliyorum zaten de hani adam Bayan kuaföründe çalışıyor sadece kadınların girip çıktığı bir yer o yüzden aklımda ufak bir soru oluşmuştu ki sayenizde biraz dha bilinçlenmiş oldum teşekkürler

Ben eleştiriye veya üstüne konuşulup yorum yapılmasına karşı değilim, Her şey de olduğu gibi bununda belirli bir adabı vardır , tatlı dilden kimseye zarar gelmez emin olun.

Yapmaya kalkıştınız yanlışlar için uyarıldığında bu kadar Aksi olmamalısın. Senin oraya gidip gitmemen benim için bir şeyi değiştirmiyor . Yapmam gerekeni yaptım ve yanlış yaptığını belirttim gerisi sana kalmış . Burda tatlı dil ve iyi niyetten başka hiç bişey olamaz. Hataların seni olumsuz etkilemesin farklı bi gözlükten bakma yorumlara . Sende nasıl yaklaştığımı gayet iyi biliyorsun fazla kastın kendini

Yapmaya kalkıştınız yanlışlar için uyarıldığında bu kadar Aksi olmamalısın. Senin oraya gidip gitmemen benim için bir şeyi değiştirmiyor . Yapmam gerekeni yaptım ve yanlış yaptığını belirttim gerisi sana kalmış . Burda tatlı dil ve iyi niyetten başka hiç bişey olamaz. Hataların seni olumsuz etkilemesin farklı bi gözlükten bakma yorumlara . Sende nasıl yaklaştığımı gayet iyi biliyorsun fazla kastın kendini

Tamam bu konuyu daha çok uzatmanın alemi yok

Dediğiniz gibi yapan arkadaşlarım var kapalılar ama gidip erkek kuaföre saç kestiriyolar valla bnm tuhafıma gidiyor. Ben bile açık olduğum halde 2 sene önceye kadar özellkle bayan kuaföre gidiyodum. Yanlışlıkla erkek kuaföre gttim ilkin de.Kuaförde hep bayan vardı saçımı yıkadılar tam koltuğa otrdum yere bakıyorum saçlarımla biri oynuyo aynaya bi baktım tepemde erkek :53:

ben saçlarımı hep kendim keser kendim boyarım görenlerde mest olur insan isterse her şeyi başarır kuaför muaför hikaye :))
kapalı değilim ama eğer kapanırsam gerektirdiği gibi de yaparım. keyfi bir ihtiyaç sonuçta bu.

merhaba arkadaşlar,Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusuruma bakmayın.
Merak ettiğim bir şey var, yorumlarınızı esirgemeyin lütfen :40:
Ben kapalı bir bayanım , yaşadığım yerde , Bayan kuaförü işleten bir adam var,çok harika saç kesiyor,Yaşadığım yer küçük olduğundan
fazla kuaför yok o yüzden belkide en iyisi o diyebilirim.durum böyle olunca insanın gönlünden o adama kestirmek geliyor fakat günah mıdır, bilmiyorum. Şöyle ki bir yerde , kadının bir erkeğe (yabancı) saç kıssalttırması haramdır diyor ama bu durum bayan kuaföründe çalışan bir adamı da kapsıyor mu sonuçta adamın işi bu ve ben de oraya olmayan güzelliğimi görmesi için gitmiyorum :D yinede birkaç kişinin fikrini , yorumunu almadan/okumadan gitmeyi düşünmüyorum o sebeple yardımcı olun lütfen

merhaba kardeşim birşey sorabilir miyim? siz neden tesettürlüsünüz?_- ALLAH emrettiği için se; bu dr muayenesine benzemez lütfen Allahın emrine hassas olalım biraz . dr ve mahremim görmesi ve kazara olması dşnda vücudumuz herhangi bi yerini yabancı erkeğin ne sebble olrsa olsn görmesi haramdır haramdır haramdır..

Back
X