Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah daim kılsın mutluluğunuzu :))
allah daha çok arttırsın mutluluğunuzu
Allah daim kılsın mutluluğunuzu :))
allah daha çok arttırsın mutluluğunuzu
Babalık hediyesi diye bir şeyi de ilk defa sizden duyuyorum doğum yapsam aklıma gelmez babalık hediyesi filan her şeye de hediye pff ona en büyük hediye çocuğu olur işte çok şey beklemesin![]()
9 ay ceremeyi ben çekicem hediyeyi de o alacak haha neyse ben şaka yapıyorum ince düşüncelisiniz siz belli :)eminim onlar bizim kadar beklemiyorlardır ama böyle bir günde hatıra olarak ona da bir şey alınması çok hoşlarına gidiyor. değer verildiğini, düşünüldüğü, sevildiğini görmeyi herkes sever
Valla tek kişiyle yapılmasada bütün zorluğunu a dan z ye kadın çekiyo. Ve evet resmen erkeğe hediye gibi sunuluyo.zahmetsiz çilesiz.Allah aşkına ne alakası var, çocuk sadece tek kişiyle yapılan birşey mi ?
Evet kadın hamilelik dönemini yaşadığı için doğum sancılarını sıkıntılarını yaşadığı için daha değerli ve önemli ama sizin söylediğiniz de resmen bencillik.Ne kadar zarif ve hoş bir düşünce hayat arkadaşı da baba oluyor dıye onu da unutmamış.
9 ay ceremeyi ben çekicem hediyeyi de o alacak haha neyse ben şaka yapıyorum ince düşüncelisiniz siz belli :)
Valla tek kişiyle yapılmasada bütün zorluğunu a dan z ye kadın çekiyo. Ve evet resmen erkeğe hediye gibi sunuluyo.zahmetsiz çilesiz.
Valla tek kişiyle yapılmasada bütün zorluğunu a dan z ye kadın çekiyo. Ve evet resmen erkeğe hediye gibi sunuluyo.zahmetsiz çilesiz.
takılarla çok arası yok, alyans ve saat haricinde bir şey kullanmıyor![]()