• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil de merak

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlar merhaba :) bu sefer sizin fikrinizi almak istediğim benim derdim olmayan ama deli gibi merak ettiğim bir konu var.eski konularımda nişanlımın kardeşinin bizden önce evlenme çabalarından bahsetmiştim.neyse bu eylül için nikah günü almış nikahı küçük bir şehirde olucak ama nikah salonunda değil de evleneceği adamın abisinin evinde yapacakmış memuru eve getireceklermiş.abisinin evi bildik apartman dairesi öyle yalı köşk villa falan değil :) neden diye sorduk işte nikah salonu haftasonu kapalı oluo falan diye bir şeyler söyledi ama ben inanmadım tabi.şimdiii sizce neden böyle gizli saklı bir şeymiş gibi oluodur fikriniz var mı :D banada dedikodu çıktı haha :D öğrenirsem yazarım size de :D

Evi daha müsait diye olmasın.. ? Evde olsun istemişlerdir, tıpkı eski Türk Filmlerinde ki gibi..
Niye saklayacakları bir şey olsun ki..

kızlar merhaba :) bu sefer sizin fikrinizi almak istediğim benim derdim olmayan ama deli gibi merak ettiğim bir konu var.eski konularımda nişanlımın kardeşinin bizden önce evlenme çabalarından bahsetmiştim.neyse bu eylül için nikah günü almış nikahı küçük bir şehirde olucak ama nikah salonunda değil de evleneceği adamın abisinin evinde yapacakmış memuru eve getireceklermiş.abisinin evi bildik apartman dairesi öyle yalı köşk villa falan değil :) neden diye sorduk işte nikah salonu haftasonu kapalı oluo falan diye bir şeyler söyledi ama ben inanmadım tabi.şimdiii sizce neden böyle gizli saklı bir şeymiş gibi oluodur fikriniz var mı :D banada dedikodu çıktı haha :D öğrenirsem yazarım size de :D
neden aklına gizli kapaklı bir şey geliyor.
belki bir özentisi vardır. bunun gizlisi mi olur?

Evi daha müsait diye olmasın.. ? Evde olsun istemişlerdir, tıpkı eski Türk Filmlerinde ki gibi..
Niye saklayacakları bir şey olsun ki..

hani nikah salonları bu işler için yapılmış ücretsiz falan filan bir şey değil mi bana biraz mantıksız geldi memuru eve getirirp o kadar kişiyi eve çağırıp yapmak.

neden aklına gizli kapaklı bir şey geliyor.
belki bir özentisi vardır. bunun gizlisi mi olur?

böyle kaçamak cevaplarından acaba dedim açıkçası.bir de aslında nikah salonunda istedik ama haftasonu kapalıymış diyince inanasım gelmedi.

tercih meselesi olabilir mi?
belki paraları çıkışmamıştır
insanların zor durumlarıyla böyle alay etmek çok yanlış...

tercih meselesi olabilir mi?
belki paraları çıkışmamıştır
insanların zor durumlarıyla böyle alay etmek çok yanlış...

alay etmedim ki?
aslında nikah salonları için bir bütçe gerkiyor mu bilgim yok birazda onu size danışmak amaçlı yazmıştım.

hani nikah salonları bu işler için yapılmış ücretsiz falan filan bir şey değil mi bana biraz mantıksız geldi memuru eve getirirp o kadar kişiyi eve çağırıp yapmak.
Bu tercih meselesi..Sonuçta çift böyle uygun görmüşse, yaparlar..
Yani benim nişanlımın kardeşi gelecek nikahımız şurada yapacağız dese , şahsen ben '' neden orada yapıyorsunuz'' diye sormazdım..
Abisi veya kardeşi sorarsa sorsun, bence bu konuyu dedikodu malzemesi olarak görmeyin..
Aynısı size yapılsa hiç hoş olmaz bence..

Bu tercih meselesi..Sonuçta çift böyle uygun görmüşse, yaparlar..
Yani benim nişanlımın kardeşi gelecek nikahımız şurada yapacağız dese , şahsen ben '' neden orada yapıyorsunuz'' diye sormazdım..
Abisi veya kardeşi sorarsa sorsun, bence bu konuyu dedikodu malzemesi olarak görmeyin..
Aynısı size yapılsa hiç hoş olmaz bence..

haklısınız bir an yaa neden öyle falan diye merak ettim artık geçti merakım zaten :( ben sormadım bu arada abisi sormuş öyle söylemiş yoksa benim zaten kendisiyle çok muhabbetim yok.

böyle kaçamak cevaplarından acaba dedim açıkçası.bir de aslında nikah salonunda istedik ama haftasonu kapalıymış diyince inanasım gelmedi.
Sonuçta nikah kıyıyor yasalar önünde..

Aklına gelen nedir Allah aşkına?

alay etmedim ki?
aslında nikah salonları için bir bütçe gerkiyor mu bilgim yok birazda onu size danışmak amaçlı yazmıştım.
alay etmedinizmi?
"banada dedikodu çıktı haha "
peki bu cümle ne oluyor?
ücreti var diye biliyorum ben bu arada ne olursa olsun böyle yazmanız bana hoş gelmedi
unutmayın alay ettiğimiz ve kınadığımız şey başımıza gelmeden ölmeyeceğiz
SAYGILAR;)

sizde villa da yapsanız. karşınızdakida altında bişiler arıcaktır sanırım:KK14:

Sonuçta nikah kıyıyor yasalar önünde..

Aklına gelen nedir Allah aşkına?

aklıma hiçbir şey gelmediği için buraya yazdım hani tahmin ettiğim bir şey yok.sadece hani nikah salonu kapalı oluo diyince acaba öyle bir şey var mı diye burdaki hanımlar bilir diye yazdım.

alay etmedinizmi?
"banada dedikodu çıktı haha "
peki bu cümle ne oluyor?
ücreti var diye biliyorum ben bu arada ne olursa olsun böyle yazmanız bana hoş gelmedi
unutmayın alay ettiğimiz ve kınadığımız şey başımıza gelmeden ölmeyeceğiz
SAYGILAR:KK66:

aslında o kırmızı cümlede kendimle dalga geçtim kendi kendime takılıyorum gibi ama yanlış anlaşıldım sanırım.

peki size bir soru nikah salonları haftasonu kapalı oluyor mu?? bunu kendim için soruyorum biz haftasonu için planlıyoruz ama daha gün almadık.

haklısınız bir an yaa neden öyle falan diye merak ettim artık geçti merakım zaten :KK43: ben sormadım bu arada abisi sormuş öyle söylemiş yoksa benim zaten kendisiyle çok muhabbetim yok.
İyi ki de sormamışsınız valla =)
Mutluluklar diyip geçin gidin..
Sonra biz onlardan önce nikah kıyıyoruz diye bizi kıskandılar diye düşünürler falan.. O yüzden ayrıntılara pek girmemek daha iyi olur =)

Niye gizli saklı olsun ki evde evleniyorlar işte, belki paraları yok, belki canları istedi.

Siz de cok iyi niyetli görünmediniz gözüme, özellikle şu "banada dedikodu çıktı haha" cümlesi..... Allah kimseyi kimsenin eline diline düşürmesin

Back
X