Dert degil evet ama cenemi tutamiyorum..derdini yasadiklarini sir gibi saklayan insanlara bayiliyorum.ben ne yasasam anlatan biriyim ve artik bundan rahatsiz oluyorum ama cenemide tutamiyorum.herkes herseyimi biliyor
arkadasmla konusuyoruz misal hep ben anlatan tarafim..anlatinca rahatlayan bi insanim icime atinca kendi kendimi yiyiyorum.konularim bilindigi icin karsimdakide bana soruyor noldu diye ve ben dokuluyorum yine..nasi tutucam bu cenemi¿?kendi kendime yazmayi denedim olmadi.ayna karsisinda konus dedi bi arkadasim kendimi tuhaf hissettim ama konusmamak istiyorum artik..ne geveze biri oldum ciktim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben de bir dönem böyleydim. herkese değil ama bazı arkadaşlarımla içimdekileri paylaşıyodum sürekli, sonra baktım ki ben yüreğimdekileri ortaya dökerken karşımdakinde hiç ses yok, hiçbir özel şeyini paylaşmıyor, o zaman akıllandım.şimdi sadece çok yakın bulduğum bir iki kişiyle paylaşırım derdimi mutluluğumu. o zaman hem karşılıklı hem de daha doyurucu bir iletişim oluyor. sana da önerim çok yakın bulduğun biri varsa onunla paylaş. sana özelini açmayan kimseye sen de açma.
bu arada bayadır görüşmedik, nasılsın keyfin nasıl
Siz hiç en yakınlarınızdan kazık yemediniz sanırım.
sizi en çok tanıyan size en çok zararı verebilecek olandır.
hiç bir şeyimi kimseye anlatmam içime de atmam, dua ederim.
zaten insanlar derdime derman olamayacak ne gereği var diye düşünürüm.
dua aracılığıyla dökmeye çalışın içinizi, yada annenize anlatın.
Slm canm.iyiyim..telden giriyorum o yuzden detayli goremiyorum kisileri..sen yoksun saniyordum epeydir..sen nasilsin hayat ne alemde var mi guzel gelismeleryaz varsa ozelden...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sizin gibilere cok ozeniyorum iste..hani bi soz vardir ya kan kussa kizilcik serbeti diyen insanlar...olamadim olamiyorumda oyle ;(Merhaba Hanımlar;
Yazılan yorumları okuyunca kendimi çok ketum buldum itiraf etmeliyim.
Mesela en basitinden evlenene kadar hiç kimse aldığım maaşı bilmedi.
Hiç söylemediğim kimseyle paylaşmadığım o kadar çok şey varki.Denilen gibi hiç te rahatsız olmuyorum.En azından anlatamadığım için uykularım kaçmıyor:)
Ayrıca gizemli olmak gerçekten hoşuma gidiyor.
Birde bu mizaç meselesi.
Hiç sesim yükselmez ve o sinirle bildiklerimiz insanların da verdiği sırları asla söylemem.Ama yazarım sürkeli.1-2 gün sonra yırtıp atarım böyle rahatlarım
Burcum akrep.
En güzel yazmak..Merhaba Hanımlar;
Yazılan yorumları okuyunca kendimi çok ketum buldum itiraf etmeliyim.
Mesela en basitinden evlenene kadar hiç kimse aldığım maaşı bilmedi.
Hiç söylemediğim kimseyle paylaşmadığım o kadar çok şey varki.Denilen gibi hiç te rahatsız olmuyorum.En azından anlatamadığım için uykularım kaçmıyor:)
Ayrıca gizemli olmak gerçekten hoşuma gidiyor.
Birde bu mizaç meselesi.
Hiç sesim yükselmez ve o sinirle bildiklerimiz insanların da verdiği sırları asla söylemem.Ama yazarım sürkeli.1-2 gün sonra yırtıp atarım böyle rahatlarım
Burcum akrep.
bir süredir girmiyodum evet.hiçbir gelişme yok.. kapandı sonsuza dek o defter..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?