- 30 Mayıs 2013
- 3.165
- 3.320
- 198
sizin gibilere cok ozeniyorum iste..hani bi soz vardir ya kan kussa kizilcik serbeti diyen insanlar...olamadim olamiyorumda oyle ;(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
En güzel yazmak..
Bazı şeyler anlatılamıyor..
Bir ara bazı sıkıntılarım olmuştu,eşim kk yaz rahatlarsın demişti..
Ama bende anlatamayanlardanım..
Sağolsun günlük almış...
Sıkıldıkça yazıyorum,insan rahatlıyor..
anlat noolcak..sen anlattıkça rahatlıyorsun..
mısal ben cok ketumum,hıcbıseyı anlatmam..
haa ıcımde kalır,dertten kanser olur ölürüm dıyordum ama
Allahtan unutkanım..istesemde anlatamıyorum..
Haklısınız..Günlük benim için sıkıntılı.Bazen öyle şeyler yazıyorum ki okuyunca hemen yırtıyorum.Sonuçta ölüm kalım var birisi okursa diye tedirgin olurum açıkçası.
Ben de çok gevezeyimdir, yalan da söyleyemem anlatırım.
Ama insanlar öyle değil ben de yaşayarak öğrendim ve artık daha az konuşuyorum daha çok içime atıyorum kendimle konuşurum kendime anlatırım derdimi, bazı yakın dostlarımla paylaşırım ama insanlara eskisi kadar yüz vermiyorum
paylaşmayı sevdiğim için iyi niyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum o yüzden artık mesafeli durmaya çalışıyorum
Ya ben de içinde tutamayan biriyim sevinçliysem hele herkese belli ederim üzgünsem de yüzüm düşer yani saklayamıyorum ama bazen sıkıntılarımı anlatmıyorum ya da çok yüzeysel anlatıyorum artık - çünkü insanlar anlamıyr bu daha kırıcı oluyorİcime atamiyorum iste..su ara sikintilarim oldu epey..onlar yuzunden sanirim yuzumde patladi yaralari...icime atmayada calissam cildimde patliyor bi sekilde..;(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günlük tutun,tüm söylemek istediklerinizi o günlüğe yazın..
Tek sırdaşınız o günlük olsun..
Lily'e katılıyorum.Ya ben de içinde tutamayan biriyim sevinçliysem hele herkese belli ederim üzgünsem de yüzüm düşer yani saklayamıyorum ama bazen sıkıntılarımı anlatmıyorum ya da çok yüzeysel anlatıyorum artık - çünkü insanlar anlamıyr bu daha kırıcı oluyor
Pimpirikli Filozof'umYa günlük birisinin eline geçerse?
Birisi okursa? Her şeyi öğrenirse?
İmza: Pimpirikli Filozof
Lily'e katılıyorum.
Duygularım yüzümden belli olur.
Fakat eskisi gibi anlatmıyorum.
Zira bir süre sonra sen değişiyorsun ama insanlar o anlattıklarını unutmuyor. Hâlâ öyleymişsin gibi davranıyor.
Bir de senin anlattıklarını farklı yorumluyorlar falan...
Bu konuda bir hayli yol aldım. Allah'ıma şükür...
"Değişim, değişmeyen tek şeydir."Pimpirikli Filozof'umYorumunu beğenemedim de yazarak beğeneyim dedim
Dediğin gibi insanlar unutmuyorlar ve o unutmadıkları konulara göre davranış sergiliyorlar halbuki her gün yeni şeyler öğreniyor ve değişiyoruz.
Bir filozofun dediği gibi: "Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir." (Sanırım Platon'un sözüydü:44:)
Hiç aklıma gelmemişti açıkcası burda prensesinannesi adlı arkadaş yazana kadar..Ya günlük birisinin eline geçerse?
Birisi okursa? Her şeyi öğrenirse?
İmza: Pimpirikli Filozof
Lily'e katılıyorum.
Duygularım yüzümden belli olur.
Fakat eskisi gibi anlatmıyorum.
Zira bir süre sonra sen değişiyorsun ama insanlar o anlattıklarını unutmuyor. Hâlâ öyleymişsin gibi davranıyor.
Bir de senin anlattıklarını farklı yorumluyorlar falan...
Bu konuda bir hayli yol aldım. Allah'ıma şükür...
Teşekkürler canım"Değişim, değişmeyen tek şeydir."
Arthur Schopenhauer
"Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir."
Heraklitos
Alıntı: VİKİSÖZ
Ben yakmaya kıyamam yaaaHiç aklıma gelmemişti açıkcası burda prensesinannesi adlı arkadaş yazana kadar..
Defter bitince yakmaya karar verdim bende
Aaa!Hiç aklıma gelmemişti açıkcası burda prensesinannesi adlı arkadaş yazana kadar..
Defter bitince yakmaya karar verdim bende
Pimpiriklikle alakası yok,çok haklısın böyle düşünmekle..Aaa!
O da mı yazmış?
Eee, aklın yolu bir (daha doğrusu pimpirikliliğin yolu bir!)
Ben boşuna mı FİLOZOF oldum. Böyle her şeyi düşüne düşüne (kendime dert ede ede)
Kimseye etmem şikayet, ağlarım ben halime!Pimpiriklikle alakası yok,çok haklısın böyle düşünmekle..
Her dolan defteri yakmak en iyisi..
Eğer yazmazsam kafayı yerim..
Bende senin gbiyim düşün düşün sanki dünyayı kurtaracağım..
Pimpiriklikle alakası yok,çok haklısın böyle düşünmekle..
Her dolan defteri yakmak en iyisi..
Eğer yazmazsam kafayı yerim..
Bende senin gbiyim düşün düşün sanki dünyayı kurtaracağım..
Mantıklı.......................bence en iyisi, gmail adresi almak. ve pc başına geçince hergün kendine mail atmak. en iyisi bu
olmadı bitane defterde çantana koyarsın pc bulamayacağın durumlarda yazarsın. 5 10 sayfa yazıp sonra yırtarsın bitmesini beklemeden
Mantıklı.......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?