Merhaba kızlar dünden beri arkadaşımı ikna edemediğim bir konuda sizinde fikirlerinizi merak ettim.eşi bir işveren ve yanında çalışan bir evli bayan var,işe birlikte gidip geliyorlar,sizce bayanın arabada oturması gereken koltuk neresi,sorun şu ki arkadaşım bayanın ön koltuğa oturmasından rahatsız.bana göre bu sorun değil ama bilemiyorum sizinde fikirlerinizi merak ediyorum
Arkadaşlar, her firma büyük geniş kapsamlı olmuyor. Bu şekilde çalışan bir çok iş yeri var. Bir kaç çalışanı olur yada bir çalışanı olur... işverenle evleri yakındır. Vasıta parasından, in bin yapmaktansa kendi alıyor adam. Bu çok normal.. sorgulanacak nesi var Allahaşkına
arabada sadece ikisi varsa öne oturması lazım. arkaya oturusa:Merhaba kızlar dünden beri arkadaşımı ikna edemediğim bir konuda sizinde fikirlerinizi merak ettim.eşi bir işveren ve yanında çalışan bir evli bayan var,işe birlikte gidip geliyorlar,sizce bayanın arabada oturması gereken koltuk neresi,sorun şu ki arkadaşım bayanın ön koltuğa oturmasından rahatsız.bana göre bu sorun değil ama bilemiyorum sizinde fikirlerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?