dert değil fikir

anektod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
357
106
73
Merhaba kızlar dünden beri arkadaşımı ikna edemediğim bir konuda sizinde fikirlerinizi merak ettim.eşi bir işveren ve yanında çalışan bir evli bayan var,işe birlikte gidip geliyorlar,sizce bayanın arabada oturması gereken koltuk neresi,sorun şu ki arkadaşım bayanın ön koltuğa oturmasından rahatsız.bana göre bu sorun değil ama bilemiyorum sizinde fikirlerinizi merak ediyorum

Arkada giderse de adamı şöför yerine koymuş oluyor.

Bir işverinin, bay/bayan çalışanını sürekli kendi arabasında getirip götürmesi zaten yanlış olan.

Beraber gitme sebepleri neymiş, sonuçta patron-çalışan ilişkileri de var? Bence koltuktan ziyade bu durumu sorgulamak lazım

Arkadaşlar, her firma büyük geniş kapsamlı olmuyor. Bu şekilde çalışan bir çok iş yeri var. Bir kaç çalışanı olur yada bir çalışanı olur... işverenle evleri yakındır. Vasıta parasından, in bin yapmaktansa kendi alıyor adam. Bu çok normal.. sorgulanacak nesi var Allahaşkına

arkaya oturması gerekir diye düşünüyorum

Siz sorgulamayın, ama gündeme bişey getirilmiş bizde özel sektörde yıllardır çalışan olarak kendi gözlemlerimizden söylüyoruz.

1- Aradaki resmiyet bozuluyor. Hergün aynı yolu paylaştığın insanla put gibi konuşmadan gelmiyorsun. Havadan sudan aileden elbet muhabbet açılıyor.
2-Firmanın diğer çalışanları adam kayırdığını düşünüyor. Onu hergün arabasında "patron" getiriyor muhabbetleri dönüyor.
3- Farklı cinsiyet ise dedikoduya mahal veriyor.
4- Önde yanına binerse karısının rahatsızlığı, arkada giderse adamı şöför yerine koymuş olması normal bir algı.
Otobüs/Servis parasını veremiyorsa firmasına yakın olanı çalıştırsın. Adamın arabasına güvenerek mi işe okay demiş kadın?

Bu ön koltuk arka koltuk meselesi nekadar abartılıyor arkadaşlar..Ön koltukda oturunca ne olcak ordan adamımı ayartacak evli barklı kadın. El ele mi tutuşacaklar .inanın anlamıyorum böyle meseleleri. Hele evli bayanlardaki ön koltuk benim yerim ben yokken bile kimse oturmamalı mantığını anlamıyorum.
Her gün gidilip gelinen yerde (arada bir olsa hadi olabilir diycem) bayanın makam şöförü varmış gibi ön koltuk boşken arka koltuğa oturması abesle iştigal olur..

Ne one oturmali ne arkaya oturmali, baska bir servis bulsun kendisine.

Ön koltuk boşsa önde oturulmasının herhangi bir zararı olmaz bence. .
Bende ara sıra işyerindeki abiyle gidiyorum ve önde oturuyorum
Hatta geçen eşinide alalım dedi onuda aldık ben öndeydim eşim arkada. .
Akşama kadar birlikte çalıştığımız insan sonuçta konuştuğumuz şeyler ya ofisle ilgili yada geçim derdiyle. .
Herşeyde art niyet aranmaz

arkada oturması abes.
şoför muamelesi yapar gibi.

ama ne yalan söyliyim ben de rahatsız olurdum. ön koltuk arka koltuk fark etmez

birlikte gııtmeleri dogru degıl ama sorunuza gelınce on boşsa arkada oturulmaz özel söföru degılkı onun çok ayıp olur arkaya gecmek

arkada oturunca herşey halolucak zaten. kadının kötü bir niyeti varsa arkada önde olması hiç fark etmez.. hatta kadının kötü niyeti varsa işe beraber gidip gelmesede olan olur zaten..
benim babamada geçen senelerde personelli evimize yakın olanları alıyordu. hatırlamıyorum bile kızların öndemi arkadamı oturduklarını..

Birlikte gidilmesi doğru gelmiyor bana evet art niyet aramam ama ben gitmem mesela otobüsle giderim servis yoksa bile sürekli her gün gitmem ön koltuk arka koltuk farketmez bende çalışıyorum ofiste evet günlük muhabbetler aile içi konuşmalar bile geçiyor hepimiz detayına kadar bilmesek de biliyoruz hayatlarımızı ama araçla gidip gelmek gereksiz geliyor bana kimseye minnet etmem şahsen

arabada sadece ikisi varsa öne oturması lazım. arkaya oturusa:
1.) şoför muamelesi olur.
2.) sapık olma ihtimaline karşı arkaya oturuyorum mesajı.
3.) Töbe töbe ben evli bir kadınım ne işim var elalemin arabasının önünde: o zaman da adama sorarlar neden biniyorsun madem arabaya diye.

Arkada mi oturtucakmis kadini? Esi ozel sofor mu kadini arkaya oturtacak.

Boyle sacmalik olamaz kadini arabaya almamaya gonlunuz razi geliyosa aldirtmayin esinize o zamn. Siz evde yayiilip keyfi kiskanclik krizlerine girerken kadin ekmek parasinin pesinde.

ön koltuk boşsa önde oturmalı bencede..
aynı arabanın içinde olduktan sonra ne fark eder ön yada arka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…