dert değil fikir

Bırakın bu şoför muamelesi laflarını allahaşkına . Herkes kimin şoför kimin patron kimin çalışan olduğunu bilmiyor mu .Yabancı bir erkekle aynı arabada gitmek mecburi ise arkaya oturmak en güzeli . Sosyolojide ve psikolojide bile vardır kişisel sınırlar .Etrafına herkes kolu ile bir daire çizsin bunun içi yakın temastır .Şoför yerine koymak çok saçma .Sanırsınız adam cadillac limuzin kullanıyor .

Tabi ki on koltukta oturmali art niyetli yaklasmaya gerek yok
1-ozel sofor muammelesi yapilmis olur
2-korsan taksi diye cevirmelere takilir

Tabi ki on koltukta oturmali art niyetli yaklasmaya gerek yok
1-ozel sofor muammelesi yapilmis olur
2-korsan taksi diye cevirmelere takilir
ne korsan taksisi allahaşkına . onlar içinde bir çok kişinin yolculuk ettiği ticari araçlar için geçerli .servisçiliği kayıt dışı yapanlar ile ilgili .Arkada oturuyor diye korsan taksici mi olacak .Bunun için polis hiçkimseyi alıkoyamaz .

Bende konu sahibi olarak rahatsız oluncak bir durum olduğunu düşünmüyorum fakat yorumlardan birkaçında söz edildiği gibi sanırım arkadaşım aynı arabada olmalarından rahatsız diye düşünüyorm bende ve birde bu durumu tesadüf eseri öğrendi bu hoş değildibana göre

vayyy be ben ne edepsizmişim

evli barklı iş arkadaşımın arabasına biniyorum

üstelik öne oturuyom

üstüne herkes görüyo bizi işyerinden

hiç utanmıyorum

dedikodu maalesef heryerde var .En elit şirketlerde bile var . Hele ki devlet dairelerinde

Dedikodudan bu kadar korkan baska bir millet yok ya. Cunku bu kadar dedikodu yapani yoktur herhalde. Uzucu bir durum bizler icin.

Kadin ya da erkek, onde oturacak tabii ki ne var bunda? Arabasina alan adam ya da kadin digerinin soforu mu de arkada oturacak? 2 kisi olsa, biri kadin biri erkek olsa erkek onde kadin arkada otursun ona bir sey denmez, oylesi daha uygun olur arada samimiyet olmadiginda. Ama iki kisi arabada olacak, biri arkada??

Bu kadar kapali olmayin arkadaslar, kisisel sinirlar vs tamam da bunlari genel gecer gibi dayatmak asil hos olmayan sey. Bu isin kadini erkegi yok, on yolcu koltuguna oturulur bu, gidip arkaya oturulmaz, bir kere nezaket bunu gerektirir zaten. O ne oyle ondekine ozel sofor muamelesi yapar gibi arkaya oturmak? Madem bu kadar yanlis, madem kadin bir erkegin yaninda oturamaz, binmeyin o zaman arabaya. Kendi imkanlarinizla gidin nereye gidecekseniz. Vallahi uzuluyorum ya.

Her gün arabayla ön koltukta git gel saçma bence
adam vites koluna dokunurken bile çekinir yanlışlıkla kadına değerim diye

arabada sadece iki kisi var ise ön koltuga otursun,

o ne öyle adama özel şöför muamelesi yapar gibi...

tabiki arkada..
bana kalırsa otobüs ya da dolmuşta hatta...
eşimin arabasına iş arkadaşı bayan oturmuş geçen çıldırdım...
kıskancım napiyim, gitsin başkasının kocasının arabasına binsin...

Belki şişkodur kadın :) :)

Gerçekten abartıyorsunuz . . En az 50 kere binmişimdir iş arkadaşımın yanındaki koltuğu bir kez olsun bahsettiğin gibi bir dokunma değme olmadı. .

Bence siz çok fesatsınız . Sürekli aynı şeyi ima etmeye çalışıyorsunuz. . Siz otobüse minibüse metrobüse binmiyormusunuz Allah aşkına. . otobüste millet üst üste biniyor resmen

Acikcasi ben o bayanla ayni arabada gitmelerini bile dogru bulmadim…herkes kendisi gitsin..yani 1-2 seferlik degilki surekli ayni arabada…yani bizlerde gidiyoruz is arkadaslariyla bir yerlere ayni arabada ama giden kisiler en az 2 kisi oluyor…kaldiki her gun degil..bin yilda bir.

ben neden fesat olayım ki .
Metrobüse binmedim mecbur kaldıkça .Çağlayan Adliyesinde çalışıyordum .İşe geç gelme pahasına da olsa binmedim metrobüse .Gerçi orda erkekler daha zavallıydı suçları olmasa bile sapık damgası yemeleri an meselesiydi .Adamlar değmeye korkuyorlardı resmen .
Şakavari konuşmaları fesatlık olarak algılamanıza da pes doğrusu .

yıllardır forumdayım genellikle her konuyu okurum ama söylediklerin hiç şaka gibi gelmedi. . binmeyinde binmeyin diye ısrar ediyorsunuz. . .
Edepsizlik yapacak olan kişi arkadada yapar öndede. . sabahın 9undan akşamın 6sına kadar beraber çalışıp hatta beraber yemek yediğimiz insanın arabasına binmekte niye tereddüt etmek lazımki. . Sonuçta bir kötülüğünü yan bakışını laf atmasını duysan zaten binmezsin

arkada oturursa şoför yerine koyarmış bilmem ne .
Şoförlük değil mi mesele .Yolu kısaltmak zamandan kazanmak değil mi mesele .
Şoför yerine koysun ki zaten sürücü şofördür .
Maksat aynı iş yerine varmak arkadaşlık değil ki
Hem bu sayede belli bir düzey de korunur .
Kocanızın yanında hergün seyahat eden bir kadın olsa hoşunuza gidermiydi burun buruna allahaşkına .
Varsın arkada otursun ne sakıncası var ?
Benim için no problem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…