- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
ne korsan taksisi allahaşkına . onlar içinde bir çok kişinin yolculuk ettiği ticari araçlar için geçerli .servisçiliği kayıt dışı yapanlar ile ilgili .Arkada oturuyor diye korsan taksici mi olacak .Bunun için polis hiçkimseyi alıkoyamaz .Tabi ki on koltukta oturmali art niyetli yaklasmaya gerek yok
1-ozel sofor muammelesi yapilmis olur
2-korsan taksi diye cevirmelere takilir
vayyy be ben ne edepsizmişim
evli barklı iş arkadaşımın arabasına biniyorum
üstelik öne oturuyom
üstüne herkes görüyo bizi işyerinden
hiç utanmıyorum
Dedikodudan bu kadar korkan baska bir millet yok ya. Cunku bu kadar dedikodu yapani yoktur herhalde. Uzucu bir durum bizler icin.
Kadin ya da erkek, onde oturacak tabii ki ne var bunda? Arabasina alan adam ya da kadin digerinin soforu mu de arkada oturacak? 2 kisi olsa, biri kadin biri erkek olsa erkek onde kadin arkada otursun ona bir sey denmez, oylesi daha uygun olur arada samimiyet olmadiginda. Ama iki kisi arabada olacak, biri arkada??
Bu kadar kapali olmayin arkadaslar, kisisel sinirlar vs tamam da bunlari genel gecer gibi dayatmak asil hos olmayan sey. Bu isin kadini erkegi yok, on yolcu koltuguna oturulur bu, gidip arkaya oturulmaz, bir kere nezaket bunu gerektirir zaten. O ne oyle ondekine ozel sofor muamelesi yapar gibi arkaya oturmak? Madem bu kadar yanlis, madem kadin bir erkegin yaninda oturamaz, binmeyin o zaman arabaya. Kendi imkanlarinizla gidin nereye gidecekseniz. Vallahi uzuluyorum ya.
Her gün arabayla ön koltukta git gel saçma bence
adam vites koluna dokunurken bile çekinir yanlışlıkla kadına değerim diye
Merhaba kızlar dünden beri arkadaşımı ikna edemediğim bir konuda sizinde fikirlerinizi merak ettim.eşi bir işveren ve yanında çalışan bir evli bayan var,işe birlikte gidip geliyorlar,sizce bayanın arabada oturması gereken koltuk neresi,sorun şu ki arkadaşım bayanın ön koltuğa oturmasından rahatsız.bana göre bu sorun değil ama bilemiyorum sizinde fikirlerinizi merak ediyorum
Adamin vites degstrrkn degmesi icn one 2 kisi oturmasi lazim.
Belki şişkodur kadın :) :)ya da obez olması lazım oturan kişinin...
Belki şişkodur kadın :) :)
Gerçekten abartıyorsunuz . . En az 50 kere binmişimdir iş arkadaşımın yanındaki koltuğu bir kez olsun bahsettiğin gibi bir dokunma değme olmadı. .
Bence siz çok fesatsınız . Sürekli aynı şeyi ima etmeye çalışıyorsunuz. . Siz otobüse minibüse metrobüse binmiyormusunuz Allah aşkına. . otobüste millet üst üste biniyor resmen
ben neden fesat olayım ki .
Metrobüse binmedim mecbur kaldıkça .Çağlayan Adliyesinde çalışıyordum .İşe geç gelme pahasına da olsa binmedim metrobüse .Gerçi orda erkekler daha zavallıydı suçları olmasa bile sapık damgası yemeleri an meselesiydi .Adamlar değmeye korkuyorlardı resmen .
Şakavari konuşmaları fesatlık olarak algılamanıza da pes doğrusu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?