dert değil fikir

Tamam kardeşim sen bin .Binmek istemeyene de fesat deme sadece

Binmek istemeyene fesat demiyorum. . Kendi isteği. . Siz iki de bir olayı tacize getiriyorsunuzda ona takıldım

Mutlu günler
Benim sözlerimin hiçbirinde taciz yok .Yabancı bir kadın ile yanyana oturmak hoş değil .İş arkadaşı dahi olsa .Adam da rahat edemez kadın da aslına bakarsanız .Uzunyol otobüslerinde de bayan erkek yanyana yolculuk etmezler .Diyeceksiniz ki bu uzunyol mu .Farketmez ki bu insanlar iş arkadaşı da dedikodu çıkacağına ben hiç binmemeyi tercih ederim ki işyerinde asla bu tür konulara girip yorum yapmam ben .Bir kadın ile ilgili bu tür laflar konuşulduğunda yani namusuna laf edildiğinde bozarım insanları .

Önde oturunca arkadaş mı olunuyormuş aradaki düzey mi bozuluyormuş Nasıl oluyormuş peki anlatsanıza? Ben 3 senedir benzer bir durumdayım kimseyle bir samimiyetim oluşmadı da merak ettim

Küçük bir şirketse dedikodu çıkar ben bu manada söylüyorum arkadaşlar .Yoksa ne her bayan hafif ne de her erkek sapıktır .
Ülkemizin kafa yapısı bozuk .
Devlet dairesinde çalışmadan önce Turkcellde çalışırdım
servislerimiz vardı .
Orada bile şikayetler filan oldu .
Bayanların ön koltuğa oturmasını yasakladılar .
300 tane servis aracı olan bir şirketten bahsediyorum .

İmzanızdaki gibi iki tür insan vardır : iyiler ve kötüler
Mümkün mertebe kötü insanlardan uzak durmak lazım. . Çok şükür benim ofis arkadaşlarımın hepsi iyi :) Değindiğiniz konunun bahsi bile kimsenin aklına gelmez

O zaman gerçekten çok şanslısınız .Ülkemizde bir ara biliyorsunuz pembe metrobüs düşünüldü .İğrençlik bu vahşet bu .Kadınların menfaatine gibi gözüksede aslında değil .Kadın tacize uğradığında iki tokat atamayacak ya da kendini koruyamayacak kadar zayıf mı ?

kadının zayıflığı kişiden kişiye göre değişir. . .arkadaşının arabasına bindi diye arkasından yapılacak dedikoduya sessiz kalan kişi zayıftır. .
otobüste sizi biri rahatsız etmesine rağmen insanlar yanlış anlarmı diye düşünen kadın zayıftır. .

maalesef öyle . Ben metrobüse binmedim sebebi çok kalabalık olması ve hep kavga çıkması idi .Eğer bunun için diyorsanız .O kadar kalabalık ki eğer kapıya yakın değilseniz durakta inecek miyim inemeyecekmiyim stresi basıyor .Yurt dışında yani avrupada toplu taşıma araçlarını % 50 doluluk oranlarına göre ayarlıyorlar .Bizde ise % 70 oranına göre ki metrobüste zaten bu sınırlar çoktan aşılmış .Toplu taşıma ülkemizin en büyük sıkıntılarından bir tanesi .Ben mecburmuyum araba ile işe gidip gelmeye hergün ama insanları mecbur ediyorlar .

aynı arabada gidilip gelindiğine göre belli bir arkadaşlık oluşmuş demek ki,niyeti kötü olan ner ne şartta olursa olsun yapacağını yine yapar

Oooo bu ne ki biz yolunun üstü olmamasına rağmen özel şoförü gibi gidip evinden alanını da, ön koltuğa kurulanını da gördük

Ya bazı şirketle çok kurumsal değildir, arada abi kardeş ilişkileri olur.. Bence ön koltuk boşsa ön koltukta oturmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…