Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
O ozellik kalkmisti, herkes mesaj atiyordu . Bu gunlerde erkeklere parali olmus sanirim. Kadinlar hala mesaj atabiliyor. Cokta girmiyorum su timeline manyakligindan sonra. Benim bildigim bu .
parayı nasıl alıyo ki facebook, hiç öyle bişey görmedim ben ya:26::26::26:
bana mesaj geliyo, bunların bana mesaj atmak için para ödediğini hiç sanmıyorum, artık sayfalara yazmıyorum bu yüzden, hiç bi sayfaya yazmazsan kimse seni görmüyo haliyle, eskiden karikatür sayfalarına karikatürlere yorum yapardım, şimdi yazmıyorum hiç bi yere
bana mesaj geliyo, bunların bana mesaj atmak için para ödediğini hiç sanmıyorum, artık sayfalara yazmıyorum bu yüzden, hiç bi sayfaya yazmazsan kimse seni görmüyo haliyle, eskiden karikatür sayfalarına karikatürlere yorum yapardım, şimdi yazmıyorum hiç bi yere
Ben arkadaşlarımın sayfaları dışında hiç bir yere yazmam ki..
Yine de buluyorlar bir yerlerden...
Paralı olduğunu ben de duydum.
50 kuruş mu neymiş?
Paralı partner sitesine üye olanlar için ne ki?
Ben arkadaşlarımın sayfaları dışında hiç bir yere yazmam ki..
Yine de buluyorlar bir yerlerden...
Paralı olduğunu ben de duydum.
50 kuruş mu neymiş?
Paralı partner sitesine üye olanlar için ne ki?
manyak bu insanlar ne diyim
artık bende yazmıyorum canım, yazdığım yerlerde 100 bin 200 bin kişinin beğenmiş olduğu sayfalardı işte canım kk nın face sayfası gibi, o tarz sayfalar