Bir kadın bir erkek le 30 yaşına kadar yada sonrasında görüşmedi diye sağlam duruşlu olmaz ki. Kendine göre birini bulamamış olabilir.başka idealleri peşinden koşarken ikili ilişki yi düşünmüyor olabilirUzun süre boyunca, mesela 10 yıl gibi uzun bir süre, yalnız yaşayanlar varsa aranızda bu kadar uzun süre hiçbir erkekle görüşmeden yalnız yaşayabilen varsa, nasıl yaşıyorsunuz? Ya da başka şekilde sorayım 30'unu geçtiği halde evlenmeyenler ve hiç kimseyle de konuşma, görüşme tarzı durumları olmadan bekleyenleri çok takdir ediyorum. Onlar gibi sağlam duruşlu olabilmeyi çok isterdim. Bunu nasıl başarıyorlar? Sorum saçma olduysa, anlaşılmazsa şimdiden özür dilerim. Cevap verenlere de teşekkür ederim.
Uzun süre boyunca, mesela 10 yıl gibi uzun bir süre, yalnız yaşayanlar varsa aranızda bu kadar uzun süre hiçbir erkekle görüşmeden yalnız yaşayabilen varsa, nasıl yaşıyorsunuz? Ya da başka şekilde sorayım 30'unu geçtiği halde evlenmeyenler ve hiç kimseyle de konuşma, görüşme tarzı durumları olmadan bekleyenleri çok takdir ediyorum. Onlar gibi sağlam duruşlu olabilmeyi çok isterdim. Bunu nasıl başarıyorlar? Sorum saçma olduysa, anlaşılmazsa şimdiden özür dilerim. Cevap verenlere de teşekkür ederim.
Ben de 4 yıl üniversite boyunca öyle kimseyle gezmedim. Üniversite bitince büyük hatalarım oldu. Olmamasını dilerdim. Ama zamanı geri alamıyorum. Bu soruyu da ruhum karardığı için sordum belki. Gelişimimde geri değilim eğitim olarak. Elimde geçerli bir mesleğim var ama başka şeyler olumsuz oldu.bence sen bunu kendine baya dert etmişsin. birliktelik, evlenmek zaruriyet değildir.. uygun kişi olmazsa olmaması her şeyden daha üstündür. ben üni 2ye kadar kimseyi sokmadım hayatıma çünkü saçma geldi ne yaşicem ki dedim kendime gereksiz. sonra eşim çıktı karşıma 5 sene sevgili olduk 3,5 yıldır da evliyiz. onunla bununla gezmedim dolayısıyla hiç yaram olmadı. ruhum dinç kaldı. huzurum bozulmadı. kafamı eğitimime ve kendi gelişimime yordum.. bence bunları düşünmelisin.
ha hayatında biri yok ve hala kendi gelişiminde de geri olduğunu düşünüosan işte o zaman eksidesindir.
Bunun duruşla alakası yok. Karakter meselesi. Bazı insan beklentilerini düşük tutar ve kendince daha fazla seçenekle karşılaşır, yalnız kalmaktan hoşlanmazlar, bazısının beklentileri yüksektir ve karşılarına aradıkları gibi biri çıkmadan ilişki yaşamayı düşünmezler, yalnızlık umurlarında olmaz.
Üzerinde çok düşünülecek bir konu değil yani... Beni bıraksan 10 sene değil ömür boyu yalnız yaşayabilirim.Akıllı bir yalnızlık, aptal bir ilişkiden yeğdir.
İlk açtığım konuyu okursanız anlarsınız belki.Bir insanın yaşayabilmesi ve mutlu olabilmesi için illa ama illa erkeğe gerek yokki. Olmamışsa doğru zaman gelmemiştir.
Bunun sağlam duruşla alakasını anlayamadım?
bazı şeyler gerçekten kader kısmetBenim tanıdığım böyle. 31 yaşında kimseyle ilişkisi olmamış. Kendisi istiyo Ama talibi yok. Surekli de bu konudan yakınır.
senin ruhun filan kararmamışBen de 4 yıl üniversite boyunca öyle kimseyle gezmedim. Üniversite bitince büyük hatalarım oldu. Olmamasını dilerdim. Ama zamanı geri alamıyorum. Bu soruyu da ruhum karardığı için sordum belki. Gelişimimde geri değilim eğitim olarak. Elimde geçerli bir mesleğim var ama başka şeyler olumsuz oldu.
Uzun süre boyunca, mesela 10 yıl gibi uzun bir süre, yalnız yaşayanlar varsa aranızda bu kadar uzun süre hiçbir erkekle görüşmeden yalnız yaşayabilen varsa, nasıl yaşıyorsunuz? Ya da başka şekilde sorayım 30'unu geçtiği halde evlenmeyenler ve hiç kimseyle de konuşma, görüşme tarzı durumları olmadan bekleyenleri çok takdir ediyorum. Onlar gibi sağlam duruşlu olabilmeyi çok isterdim. Bunu nasıl başarıyorlar? Sorum saçma olduysa, anlaşılmazsa şimdiden özür dilerim. Cevap verenlere de teşekkür ederim.
bu işin kısmet boyutu da var elbette.
ama sizin soruşunuz çok enteresan, erkeksiz dayanmak nedir allasen, ha ha, bence sizin derdiniz başka da neyse...
Söyleyin derdimi içinizde kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?