- Konu Sahibi ItsDestiny
-
Ben 17 yaşındayım.Yersiz kuruntular yapıyorsun bence.Baban o cümleyi art niyetle söylememiştir bu konuda rahat ol önce.Benim babamla aram çok iyidir.Hani babasına aşık kızlar olur ya işte ben onlardanım.Çok düşkünüm.Her gün işten gelecek diye yolunu gözlüyorum.Özel durumlara gelince.Nedense hiçbir zaman söylemedim babama "Ben adet oldum" filan diye. Büyüdügümü görüyor ya anlıyordur artık.Bir kere demişti.Çamaşır filan alırsan para bırakırım kızım diye.Ayy ilk regl oldugumda çok sık banyo yapıyordum ben.Hala öyleyim ama o zaman daha tedirdiginiz ya.Demiş anneme birşeyi mi var bu kızın diye.Annem de yok birşey temizlik hastası işte filan diye geçiştirmiş. Ama ben abim konusunda biraz dikkatiliyim.Yanlış anlamayın hiç öyle bir şüphem yok.Çok seviyorum onu.Tek genç odamız var.Haliyle üzerimi değiştirmem için onun işinin bitmesini bekliyorum.Yada o evdeyken ağda filan yapamıyorum.Geçtigimiz hafta bayram için ağda yapmıştım.O da evdeydi.Ee duyulmuştur "cart cart" sesi.Çıkınca cok utandım. Doğal birşey aslında ama işte.Bi de hiç unutmam yengem geldi bize bir kaç sene önce.Hiç de sevmem.Şimdi yazacaklarımdan sonra anlarsınız yani.Anneme "Sen bu çocukları hala aynı odada mı yatırıyorsun? Ya saldırsa kıza demiş." Abim hiç öyle de bir insan değildir.Çok kızdım anlatttım babama o da çok kızmıştı.Nerede ne konusacağını bilmeyenler de var işte.
bizim bir tanıdık vardı "bakayım kızımın göğüsleri büyümüş mü" der hooop avuçlardı. ben bile sinir olurdum. ne olursa olsun bu tarz konularda baba ve kız arasında belli bir mesafe olmalı.
İşte benimde maalesef aklıma ilk bu geldi. :95: Ama babam ya o benim. Böyle düşündüm diye kızıyorum kendime. Bana ''İnşallah önce güzel bir mesleğin olduğunu, sonrada torunumu görürüm.'' diyor yani. Böyle düşünmek.. İğrenç! :84:
yok artıkbizim bir tanıdık vardı "bakayım kızımın göğüsleri büyümüş mü" der hooop avuçlardı. ben bile sinir olurdum. ne olursa olsun bu tarz konularda baba ve kız arasında belli bir mesafe olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?