Dert değilde, bir soru...

DoLL_ ; çok teşekkür ederim, senin yorumlarını çok beğendim. :) Söylediğin gibi her şey...
radyologg ; Fatmagülün Suçu Ne'yi çok izliyorum. :D Hatta bu yüzden tecavüze uğramış madur kadınları koruma içgüdüm oluştu. Uğramamış olsakta onları anlamalıyız. Hepimiz kadınız, hepimizin çocuğu olacak (inşallah) Açtığım konulara bir bak, bahsettiğim oldu. :)
Belki takıntı haline getirdiysem bu yüzdendir.

Yorumlar için teşekkürler.
Yanlış düşünmüş olduğumun gayet farkına vardım.

aBARTMAYINIZ LÜTFEN :)
BENDE BİR ERKEĞİM DERKEN ETKİLENMEK ANLAMINDA DEĞİL.
YANİ EVDE BİR ERKEĞİN OLDUĞUNU ANLATMAK İSTEMİŞ.
DAHA SAYGILI DİKKATLİ OTURUŞ BİÇİMİ FALAN GEREKTİRİR YA O BAKIMDAN.

Ben 17 yaşındayım.Yersiz kuruntular yapıyorsun bence.Baban o cümleyi art niyetle söylememiştir bu konuda rahat ol önce.Benim babamla aram çok iyidir.Hani babasına aşık kızlar olur ya işte ben onlardanım.:69:Çok düşkünüm.Her gün işten gelecek diye yolunu gözlüyorum.Özel durumlara gelince.Nedense hiçbir zaman söylemedim babama "Ben adet oldum" filan diye.:61:Büyüdügümü görüyor ya anlıyordur artık.Bir kere demişti.Çamaşır filan alırsan para bırakırım kızım diye.Ayy ilk regl oldugumda çok sık banyo yapıyordum ben.Hala öyleyim ama o zaman daha tedirdiginiz ya.Demiş anneme birşeyi mi var bu kızın diye.Annem de yok birşey temizlik hastası işte filan diye geçiştirmiş.:1:Ama ben abim konusunda biraz dikkatiliyim.Yanlış anlamayın hiç öyle bir şüphem yok.Çok seviyorum onu.Tek genç odamız var.Haliyle üzerimi değiştirmem için onun işinin bitmesini bekliyorum.Yada o evdeyken ağda filan yapamıyorum.Geçtigimiz hafta bayram için ağda yapmıştım.O da evdeydi.Ee duyulmuştur "cart cart" sesi.Çıkınca cok utandım.:69:Doğal birşey aslında ama işte.Bi de hiç unutmam yengem geldi bize bir kaç sene önce.Hiç de sevmem.Şimdi yazacaklarımdan sonra anlarsınız yani.Anneme "Sen bu çocukları hala aynı odada mı yatırıyorsun? Ya saldırsa kıza demiş." :47:Abim hiç öyle de bir insan değildir.Çok kızdım anlatttım babama o da çok kızmıştı.Nerede ne konusacağını bilmeyenler de var işte.

Ben 17 yaşındayım.Yersiz kuruntular yapıyorsun bence.Baban o cümleyi art niyetle söylememiştir bu konuda rahat ol önce.Benim babamla aram çok iyidir.Hani babasına aşık kızlar olur ya işte ben onlardanım.:69:Çok düşkünüm.Her gün işten gelecek diye yolunu gözlüyorum.Özel durumlara gelince.Nedense hiçbir zaman söylemedim babama "Ben adet oldum" filan diye.:61:Büyüdügümü görüyor ya anlıyordur artık.Bir kere demişti.Çamaşır filan alırsan para bırakırım kızım diye.Ayy ilk regl oldugumda çok sık banyo yapıyordum ben.Hala öyleyim ama o zaman daha tedirdiginiz ya.Demiş anneme birşeyi mi var bu kızın diye.Annem de yok birşey temizlik hastası işte filan diye geçiştirmiş.:1:Ama ben abim konusunda biraz dikkatiliyim.Yanlış anlamayın hiç öyle bir şüphem yok.Çok seviyorum onu.Tek genç odamız var.Haliyle üzerimi değiştirmem için onun işinin bitmesini bekliyorum.Yada o evdeyken ağda filan yapamıyorum.Geçtigimiz hafta bayram için ağda yapmıştım.O da evdeydi.Ee duyulmuştur "cart cart" sesi.Çıkınca cok utandım.:69:Doğal birşey aslında ama işte.Bi de hiç unutmam yengem geldi bize bir kaç sene önce.Hiç de sevmem.Şimdi yazacaklarımdan sonra anlarsınız yani.Anneme "Sen bu çocukları hala aynı odada mı yatırıyorsun? Ya saldırsa kıza demiş." :47:Abim hiç öyle de bir insan değildir.Çok kızdım anlatttım babama o da çok kızmıştı.Nerede ne konusacağını bilmeyenler de var işte.

erkek ve kızkardeşlerin 10 yaşından itibaren yataklarının ayrılması hatta mümkünse farklı odalarda kalması dinimizce belirtilmiştir.yengen belki bunu demeye çalışmış ama kaş yapayım derken göz çıkarmış resmen!keşke ilk cümlesinde kalsaymış.......

bizim bir tanıdık vardı "bakayım kızımın göğüsleri büyümüş mü" der hooop avuçlardı. ben bile sinir olurdum. ne olursa olsun bu tarz konularda baba ve kız arasında belli bir mesafe olmalı.

Dini boyutunu bilmiyordum.Ben de istiyorum ayrı bir odam olmasını ama evin fiziki şartları el vermiyor.Kendi evimiz ama başka oda yok.Bir de yengemin üslubu hep böyledir.Küçüklüğümden beri de sevmem.Belki de o yüzden gözüme daha çok batmıştır. :47: :66:

bizim bir tanıdık vardı "bakayım kızımın göğüsleri büyümüş mü" der hooop avuçlardı. ben bile sinir olurdum. ne olursa olsun bu tarz konularda baba ve kız arasında belli bir mesafe olmalı.

Mesajınızı görünce aklıma geldi.Tanıdıgım bir kadın var öyle.Bir kız var bizim mahallede böyle kiloca toplu biraz.Gel bakayım göğüslerin büyümüş mü diye yanına cagırmıştı kızı.Garibim koşa koşa evine gitmişti.Aklıma geldi bi an.

Merhaba canım, bence kafanda kurdukların yersiz rahat ol. Baban iki olayda da derli toplu olman gerektiğini sonuçta evde iki erkeğin olduğunu anlatmaya çalışmış. Bu kesinlikle etkilenmek anlamında değil emin ol. Bir de şöyle düşün abin ve babanın yanına çırılçıplak çıkabilir misin ? Bu onların etkilenmesiyle ilgili bir durum değil sadece belli sınırlar geçilmemeli baban de olsa yanında bacaklarını çok rahat uzatmamalı tshirtini açıvermemelisin. Aklına hiç kötü bişey gelmesin:69:

kız babalarının endişesi hep aynı canım. edep konusunda uyarmış seni. edepsiz demiyorum sakın yanlış anlama . ama büyüme çağındasın senin farketmediğin şeyler olabilir. babnda bu konuda uyarmış. çok normal.

Lütfen beni kimse yanlis anlamasin ama ben belli bi yastan sonra anne ile ogul,baba ile kiz arasinda belli bir mesafe olmasi taraftariyim.Yani modernlesiyoruz diye bu kadarda olmasin lütfen evet bi baba yada anne kizinin oglunun gelisimini takip eder degisiklikleri sezer biseyleri gizliden gizliye arastirir ama bu karsilikli konusarak laubalilestirilmemeli.Bu tür konularda kizlar anneleri ile oglanlar babalari ile muhattap omali diye düsünüyorum.Yani bi kizin babaisni arayip gelirken bana ped getir demesi cirkin bisey ben esimden bile isteyemiyorum.Gecenlerde bi alman kanalindaki programda gördüm 14 yasindaki kiz eve erkek arkadasiyla geliyo alisverise giden anne babasini arayip kondom ismarladi:53:eee avrupali nede olsa yakinda bizde olursak sasirmam:50:

İşte benimde maalesef aklıma ilk bu geldi. :95: Ama babam ya o benim. Böyle düşündüm diye kızıyorum kendime. Bana ''İnşallah önce güzel bir mesleğin olduğunu, sonrada torunumu görürüm.'' diyor yani. Böyle düşünmek.. İğrenç! :84:

tatlım aklına o gelmesin..benimde 3 tane abim var ben şort askılı giyerim mesela evde ama dikkat ederimm.çünkü fark etmeden biyeri açılabilirinsanın yada bazı babalar saygısızlık olarak görebilir.. o etkilenmek anlamında söylememiştir emin ol..

bence her baba kızının gelişiminin farkındadır takipte eder ama bazıları farketmemiş gibi davranır utanırız açısından bazıları her sorunuyla ilgilenir bence kafanıza takmayın babanız bende erkeğim derken sizin oturma şeklinizi düzeltmenizi söylemiş belki bi yeriniz açılmış başkalarının yanında öle rahat oturamayacağınız gibi babasıda olsam benim yanımdada düzgün oturmalı anlamında demiştir.

Back
X