dert degilde tavsiyelerinizi bekliyorum..

kalbindESakli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
234
0
0
Diğer
Mrb degerli KK uyeleri herzaman birbirimize yardimci oluyoruz cok seviyorum bu forumu hepinizi ..
konuma gelirsek
ben bir yakinim araciligiyla simdilik sadece internet uzerinden (daha sonra nasip olursa canli) bir cocukla tanistim .. sadece iki kez konustuk kendisini fazla konuskan degil tanismamiza vesile olan kiside soylemisti bunu ama ben sohbeti ilerletmek istiyorum, kendisini cok begendim .. 8 saat mesafe var farkli sehirlerde yasiyoruz ama benim onun sehrine gitme ihtimalim var ozaman tanisiriz diye dusunuyorum
sizce neler konusabiliriz?

Son düzenleme:
üniversitede okuyormuşsun ortamın vardır ya da olacaktır, bulunduğun yerde bi ilişkin olsa daha rahat olmaz mı?

erken, biraz bekle lütfen hevesli durumuna düşersin bir erkek anca böyle düşünür.

biraz zaman geçsin zaten kendini belli eder, eminim şuan sadece seni tanımaya çalışıyordur ve buda iyi birşey eğer senden hoşlanmazsa bunu sürdürmezdi.

erken, biraz bekle lütfen hevesli durumuna düşersin bir erkek anca böyle düşünür.

biraz zaman geçsin zaten kendini belli eder, eminim şuan sadece seni tanımaya çalışıyordur ve buda iyi birşey eğer senden hoşlanmazsa bunu sürdürmezdi.

tesekkur ederim canim bizim tanismamiza vesile olan kisiyede benim cok guzel oldugumu soylemis, bende bunu duyunca sevindim
ama fazla yazmamasi(yazistigimizda guzel konustuk simdiye kadar) beni dusunduruyor :/

o tanışmanıza aracı olan yakının o şahsı birebir tanıyor mu, yani görmüş mü gerçek hayatta, somut bir ilişkileri var mıymış? yoksa o da senin gibi internet üzerinden mi tanıyormuş?
bir de anlattıklarına göre o sanki senin kadar hevesli değil, ya da bana öyle geldi...

o tanışmanıza aracı olan yakının o şahsı birebir tanıyor mu, yani görmüş mü gerçek hayatta, somut bir ilişkileri var mıymış? yoksa o da senin gibi internet üzerinden mi tanıyormuş?
bir de anlattıklarına göre o sanki senin kadar hevesli değil, ya da bana öyle geldi...

tanismamiza araci olan kisinin akrabasi oluyor canim cok yakinlar ve cok iyi anlasiyolarmis

tesekkur ederim canim bizim tanismamiza vesile olan kisiyede benim cok guzel oldugumu soylemis, bende bunu duyunca sevindim
ama fazla yazmamasi(yazistigimizda guzel konustuk simdiye kadar) beni dusunduruyor :/

biraz zaman geçince bunu daha iyi anlarsın... belki senin üzerine gelmek hemen olaya girmek yerine biraz arkadaşça konuşmak isteyebilir,seni iyice tanımak amaçlı nede olsa herkesin karakteri bir değil. hem sen bu kadar düşünüp yorma kendini çünkü eğer bu ilişki yaşanacaksa önüne zaten geçemezsin.

dilerim hakkında hayırlı olur...

biraz zaman geçince bunu daha iyi anlarsın... belki senin üzerine gelmek hemen olaya girmek yerine biraz arkadaşça konuşmak isteyebilir,seni iyice tanımak amaçlı nede olsa herkesin karakteri bir değil. hem sen bu kadar düşünüp yorma kendini çünkü eğer bu ilişki yaşanacaksa önüne zaten geçemezsin.

dilerim hakkında hayırlı olur...

cok haklisin cok tesekkur ederim ama takintili, huzursuz bir yapim var kurtulamadigim, nekadar kurtulmaya calissamda dusunmek istemesemde birseyi kafama takildigi zaman bittim:/

içinden nasıl geliyorsa öyle davran.. ama eğer fikir almak istersen ki konuyu bu amaçla açmışsın zaten, bence ilişkinin başlarında erkeğin biraz daha çabalaması gerekiyor.. doğalarında var onların bu.. peşinden koşmak, yakalamaya etkilemeye çalışmak falan filan.. sana düşen onun bu çabalarına gülümsemek ve tatlı tatlı karşılık vermektir.. ne çok soğuk, ilgisiz duracaksın ne de çok hevesli görüneceksin.. seninle bi ilişkiye başlamak adına gösterdiği çabaları izleyeceksin tatlı tatlı.. aynı kedi gibi..ben kedileri çok incelerim mesela.. erkek kedi kovalar durur, bi de diğer erkek kedilerle kavga eder dişiyi sahiplenir, dişi de hem yaklaşır hem kaçar.. bi kere dedim şu kedi gibi olmalıyım diye =)) kediyle ne ilgisi var gece gece saçmalamışsın deme, biz düşünen hayvanlarız ve hala birtakım ilkel dürtülerimize göre hayatımızı yaşıyoruz.. yani erkeğin doğasında var, gizemi sever, uğraşmayı sever, zoru sever.. senden hoşlandıysa eğer, bırak o senle konuşabilmek için çaba göstersin.. sen de belli et ama ilgini.. sıcak davran.. o başlatsın sen sürdür.. zaten böyle değil mi ? erkek başlatır ama kadın sürdürür ilişkileri.. yuvayı dişi kuş yapar.. gerisini kadın getirir.. bu erkeklerin işi ne kolay yaa, peşinden koş elde et sonra el ense yap kadın didinsin dursun =) ama genelde böyledir durum.. kadın çabalar evliliği için, kadın hep 2 kişilik düşünür, kadın hep duygusal davranır.. yani kısacası hayırlıysa olsun canım.. mutluluklar =)

Back
X