1.O sizin görümceniz tabiki görümceniz diye tanıtacaksınız .
Başka lakabı var ise söylesin o şekilde tanıtın.
Ayrıca görümce görümcedir.Bu kavramdan asla bir adım öteye geçemez.

lmaz:
2.Tedavi olması gereken siz değil onlarsınız.:mymeka:
Çekememezlik,kıskançlık gördüm onlarda sanki.
Yok onu alma bunu alma ...Onların bu denli karışmasını ve karıştırılmasını uygun bulmuyorum.
Birdahaki alışverişinize onları götürmeyin sakın.

lmaz:
Ne aldığınızı da göstermeyin ,yoksa bu laflarından kurtulamazsınız .

lmaz:
3.Kayınvalidenizin sizi eşinize şikayet etmesi de çok basit ve çocukça.
Sizinle gelip direk olarak muhattap olabilirdi.
Ama doğru o da haklı ..Oğluna şikayet edip evde huzursuzluk yaratmak varken neden gelip sizle konuşsun ki
Amaç belli işte huzursuzluk yaratp kendini aklamaya çalışmak :mymeka:
4.Hiç ilgilenmiyorlar,birşey sormuyorlar demişsiniz.
Bırakın da ilgilenmesinler bence ya.
İlgilenseler kimbilir neler yapacaklar.
İlgiden önce takmanız gereken saçma sapan davranışları olmalı .
5.Arkadaşlarınla yarış yapmak için mi alıyorsun,ayağını yorganına göre uzat vs ..
Sanane be kadın para adamın değil mi ister arkadaşlarıyla yarış yapmak için harcar,ister çarçur eder,ister ayağını yorganına göre uzatır.
Sanane ki.Hayır sen ne karışıyorsun demi .
Fasülye de kendini nimetten sayar hesabı bu hanım teyzemiz de kendini reis sanıyor olmalı.
Herşeyde kendinde söz hakkı buluyor maşalla.
6.Bundan sonrası için size nacizane önerilerim olacak.
Hamilesiniz,olması gerektiği gibi hassas bir dönemdesiniz.
Bu tip gereksiz insanları göz önünde bile bulundurmayın.
Bırakın kendi çaplarında eğlenip dursunlar bu şekilde.
Siz o an neyi almak istiyorsanız onu alın.Kimsenin eskilerini de çocuğunuza giydirmek zorunda değilsiniz eğer istemiyorsanız.
Almayın bile abla saol ama ben kendim almak istiyorum diyin geçin.İster surat yapsınlar ister anlayışla karşılasınlar.Bu onlara kalmış.Bırakın da işin bu kısmıyla siz değil onlar ilgilensin.
Dediğim gbi alışverişe onlarla çıkmayın .Alın eşinizi beraber zevkinize göre alın herbişeyinizi kimsenin çenesini çekmek zorunda değil hiçkimse.
Her doktora gidişinizde peşinize ne diye takılıyorlar ki hem .
Bir bahane bulun gelmesinler o zaman bu kadar kötülükleri dokunuyor hiç olmasınlar daha iyi.
Eşiniz de sizin hassas olduğunuzu biliyor,annesine cevabını veremiyor mu ki gelip eve anneme surat yapıyormuşsun diyebiliyor.
Eşinizle de sakince konuşun.Annesigilden rahatsız olduğunuzu söyleyin.
Herşeye karışmalarından huzursuz üzgün olduğunuzu söyleyin.O da gidip annesigile eşim rahatsız oluyormuş yapmayın etmeyin demesin ama ,ben görüyorum neyin ne olduğunu..Yapmayın rahatsız oluyoruz desin.
Eşinizde de hata var .Tavrı net olsa annesi böyle davranmaya devam etmez.