Dert insana yol gösterir mi lütfen yardımcı olun

vip filoritta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2017
83
7
1
32
Herkese mrb bir hafta oldu üye olalı ama neredeyse hergun konu açıyorum.Burdaki herkesten cokbgzuek akıl ve yorumlar aldım .Ama genede derdime derman bulamadım.Kısaca anlatayım.23 yaşında 5 senelik evliyim çocuğum yok.Memlekettn tasinali 1 yıl oldu.Ve eşim bana karşı çok ilgisiz olmaya başladı.Gunduz çalışır akşamda uyuyana oyun oynar.Disariya tek başıma çıkamam istediğm bir işte calisamam . sevdiğim bir arkadaşım var onunla da konuşup evine gidemem.Kaldigim yerde hiç kimseyi tanımıyorum bir arkadaş var onada izin vermiyor.İcime kapandim bazen kendi kendime konuşuyorum ve bunu kimseye anlatamıyorum.Kime derdimi anlatsam evine bakıyor çalışıyor daha ne istiyorsun diyor lar.Ben bir gün birlikte yemek beraber bir film izlemek istiyorum derdimi dökmek istiyorum bunu kimse anlamıyor.Gunah keçisi benim.Ayrilmayi düşünüyorum ama çok sevdiğim için cesaret edemiyorum.bekarken çok neşeli güler yüzlü biriydim atılgan girişken dim. Ama simdi bir insanla bile konuşurken heyecanlanıyorum.Sanki yaşayan bir ölü gibiyim.Bir Allah'ım var ellerimi açıp dua ediyorum gece gündüz ağlıyorum Allah'ım Bir kapı ac diye bana.Eskisi gibi olmak gülmek istiyorum.Okulda çok başarılı bir öğrencydim . Ama simdi ise herkesin gözünden deli birisi olarak görülüyor um.Vallahide deli değilim sadece istediğim anlayış hoşgörü ama hiçbiri yok ne eşimden ne ailem de ne demek eşimin ailesinde.Herkesten umudumu kestim.Bir düşünün başıniza bir olay geliyor misal örnek veriyorum arayacak yardım edecek kimseniz yok.Ben öyle bir durumdayım.Harekete geçmem lazım güvenimi geri kazanıp ise girip para kazanmam lazım.Kor değil topal değilim neden bu işe girip çalışmayayim.Lutfen destek olun okuyan yorum yapan herkesten Allah razı olsun

Neden bunları yapamıyorsunuz? Siz çocuk musunuz eşinizden izin alacaksınız? Hem paşama bak be karısıyla ilgilenmediği gibi hayatını yaşamasına da izin vermiyor. Ben olsam kafam estiği gibi hareket ederim. sorarsa da senin oyunun varsa benim de gezmem olacak tabii derim. Bu evlilik değil yani.

Bir ara hiç olmadı tasma falan da alsın. Sinir oldum yani.

size güvenmeyen, eve kapayan, tek arkadaşınızla bile görüşmenize izin vermeyen, çalışmanızı onaylamayan bir adamın neyini seviyorsunuz önce onu düşünerek başlayın.. eve bakması bir lütuf değil, isterse bakmasın kendi vereceği bir karar.. bunun size bir getirisi yok yani.. sizden aldıklarını düşününce eve ekmek getirmesinin bir artısı yok..

Cocuk yapma elini ayagini cocukla bağlamasına izin verme sakin.

Kendine güvenin var senin sadece harekete gecirecek bir el uzanmali.

Kimseden deger gormeyi bekleme saygi dilenme. Kimseye hak etmedigi degeri de verme.

Seviyorsun eşini ama o seni yavaş yavaş yaşayan ölüye çevirmiş. Bu nasil sevgi diye sor kendine

Şuan evde gene yanlizim gündüz çalıştığı yetmiyor mus gibi birde akşam da ek iş diyor.Suan çok kötü de yağmur fırtına var . elektrik kesilirse de çok korkarım ve gece bir ikiye kadar gelmyecek şehir dışına gitti ve izin vermedi kız arkadaşımın evine gideyim.

Aile var akraba var ama hepsi bana deli diyor Çalışsin sende ye iç keyfime bakarım dışarıya çıkma konuşmasın ne olacak diyoar.O eli sizden bekliyorum.

neden izin vermiyor sebebi ne?

Ayda bir tek başıma çıkarım oda zar zor.Ama bugün içime sıkıntı bastı çıkıp yürümek istedim izin vermedi.matkete bile izin alarak gidiyorum gitme derse gidemiyor um

Neden o kadar erken yaşta evlenme gereksinimi duydun acaba...

Ben öyle alıştırdı m bilmiyor dum aklım ermiyordu. Şimdi daha yeni anladım

Yoo neden gecsin, hayat daha devam ediyor... Herkes ilk evlendigiyle kalsaydi evlilik silinirdi lugattan
Ama ben kurdum çok kötü gözle bakıyor lar. Ne olursa olsun katlan elaleme rezil olmayalım diyor lar birbkere kaçtım zaten onların başını egdim şimdi de boşandık ikinci kez mı rezil edeceksin diyorlar

Çocuk gibiyim hatta çocuk bile değilim hiç akıl mantık yok bende

Ne yapayım şimdi ben bir çözüm yolu arıyorum ne yapmam lazım ilk önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…