- 26 Nisan 2017
- 83
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi vip filoritta
OrdamisinizÇocuk gibiyim hatta çocuk bile değilim hiç akıl mantık yok bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OrdamisinizÇocuk gibiyim hatta çocuk bile değilim hiç akıl mantık yok bende
Bu kadar yapmama rağmen gene kötü kadınımAyda bir tek başıma çıkarım oda zar zor.Ama bugün içime sıkıntı bastı çıkıp yürümek istedim izin vermedi.matkete bile izin alarak gidiyorum gitme derse gidemiyor um
Ne diyeyim ki aslinda çok yol var ama uygulaman güç olur. Seni evden cikarmiyorsa ne yapabilirsin.Ne yapayım şimdi ben bir çözüm yolu arıyorum ne yapmam lazım ilk önce
Rahat batmıştır.Neden o kadar erken yaşta evlenme gereksinimi duydun acaba...
Banada bi el atın o zaman sihirli değnek gelsin tamirdenSihirli değneyim tamirde gelsin ilk işim sizin hayatınızı değiştirmek.
Tek değneklik işiniz var panik yok![]()
Banada bi el atın o zaman sihirli değnek gelsin tamirden
Allahım aklıma mukayyet ol. Bdv'ye takılmaktan vazgeçmezsem hasta olacağım.
Yapmayın nolur hayatlarınız bu kadar mı değersiz? Senin yerinde olsam, ki olmazdım ama neyse, dimdik durur, ailemin karşısına çıkar, evet yaptım bir hata ama dur demek istiyorum derdim.
Napar yapar ailemi ikna eder, çevrenin de ağzını tıkar ya duymazdım, ayrılır işe girer hayatımı kurardım.
Bir market için bile izin alacaksam eşimden, öleyim daha iyi. Buna hayat mı deniyor? Ne zaman aklın başına gelecek? Ne zaman ayağını zemine vuracaksın?
Benim takildigim nokta su. Madem okulda cok basariliydin neden liseden mezun oldugun gibi evlendin? Kocanin eline bakmayi neden kabul ettin?Herkese mrb bir hafta oldu üye olalı ama neredeyse hergun konu açıyorum.Burdaki herkesten cokbgzuek akıl ve yorumlar aldım .Ama genede derdime derman bulamadım.Kısaca anlatayım.23 yaşında 5 senelik evliyim çocuğum yok.Memlekettn tasinali 1 yıl oldu.Ve eşim bana karşı çok ilgisiz olmaya başladı.Gunduz çalışır akşamda uyuyana oyun oynar.Disariya tek başıma çıkamam istediğm bir işte calisamam . sevdiğim bir arkadaşım var onunla da konuşup evine gidemem.Kaldigim yerde hiç kimseyi tanımıyorum bir arkadaş var onada izin vermiyor.İcime kapandim bazen kendi kendime konuşuyorum ve bunu kimseye anlatamıyorum.Kime derdimi anlatsam evine bakıyor çalışıyor daha ne istiyorsun diyor lar.Ben bir gün birlikte yemek beraber bir film izlemek istiyorum derdimi dökmek istiyorum bunu kimse anlamıyor.Gunah keçisi benim.Ayrilmayi düşünüyorum ama çok sevdiğim için cesaret edemiyorum.bekarken çok neşeli güler yüzlü biriydim atılgan girişken dim. Ama simdi bir insanla bile konuşurken heyecanlanıyorum.Sanki yaşayan bir ölü gibiyim.Bir Allah'ım var ellerimi açıp dua ediyorum gece gündüz ağlıyorum Allah'ım Bir kapı ac diye bana.Eskisi gibi olmak gülmek istiyorum.Okulda çok başarılı bir öğrencydim . Ama simdi ise herkesin gözünden deli birisi olarak görülüyor um.Vallahide deli değilim sadece istediğim anlayış hoşgörü ama hiçbiri yok ne eşimden ne ailem de ne demek eşimin ailesinde.Herkesten umudumu kestim.Bir düşünün başıniza bir olay geliyor misal örnek veriyorum arayacak yardım edecek kimseniz yok.Ben öyle bir durumdayım.Harekete geçmem lazım güvenimi geri kazanıp ise girip para kazanmam lazım.Kor değil topal değilim neden bu işe girip çalışmayayim.Lutfen destek olun okuyan yorum yapan herkesten Allah razı olsun