merhaba canlar..direk konuya giriyorum..
Dün gece uyku tutmadı sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok bende sonunda çıktım yataktan evin içinde turladım oturdum pc başına..önce 2 kere poşet sesi duydum..kesin fare girdi eve dedim bekledim bi süre (tabi ortalık karanlık loş ışıklı).sonra bi baktım bebeğimin anakucağının altında bugüne kadar görmediğim büyüklükte bir hamam böceği..benim böceklere karşı fobi denecek kadar bir korkum,tiksintim var.elim ayağım boşalıyor,buz gibi terliyorum,kaşıntı tutuyor ve kesinlikle uyuyamıyorum o haşereyi düşünmekten.neyse böcek beni bu şekilde etkisiz hale getirdiği için öldüremedim kendisini.sabaha kadar nöbet tuttum..
4.5 aylık bebeğim var,alerjik bronşit oldu dr. Kesinlikle evde hamam böceği ve fare olmamasına dikkat et dedi(astım bulaştırdığı için).evi ilaçladık böceği sabah ölü bulduk mutfakta ama ben hala kaşınıyorum,yemek yiyemiyorum mutfakta bulduğum için ve gözüm sürekli yerlerde acaba bi yerden çıkacak mı gene diye.eşim benim bu duruma fazla tepki verdiğimi düşünüyor ve çok kızıyor.napayım elimde değil ben sanki çok mu hoşnutum böyle olmaktan.
Offf off psikolojim bozuldu yada zaten bozuk böyle tepki verdiğim için bilmiyorum
((