Dert mi ? Benim için dert işte :((

Melisey

aaaa (=
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
94
2
16
K.K.T.C.
Merhaba canlar..Direk konuya giriyorum..
Dün gece uyku tutmadı sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok bende sonunda çıktım yataktan evin içinde turladım oturdum pc başına..Önce 2 kere poşet sesi duydum..Kesin fare girdi eve dedim bekledim bi süre (tabi ortalık karanlık loş ışıklı).Sonra bi baktım bebeğimin anakucağının altında bugüne kadar görmediğim büyüklükte bir hamam böceği..Benim böceklere karşı fobi denecek kadar bir korkum,tiksintim var.Elim ayağım boşalıyor,buz gibi terliyorum,kaşıntı tutuyor ve kesinlikle uyuyamıyorum o haşereyi düşünmekten.Neyse böcek beni bu şekilde etkisiz hale getirdiği için öldüremedim kendisini.Sabaha kadar nöbet tuttum..
4.5 aylık bebeğim var,alerjik bronşit oldu dr. kesinlikle evde hamam böceği ve fare olmamasına dikkat et dedi(Astım bulaştırdığı için).Evi ilaçladık böceği sabah ölü bulduk mutfakta ama ben hala kaşınıyorum,yemek yiyemiyorum mutfakta bulduğum için ve gözüm sürekli yerlerde acaba bi yerden çıkacak mı gene diye.Eşim benim bu duruma fazla tepki verdiğimi düşünüyor ve çok kızıyor.Napayım elimde değil ben sanki çok mu hoşnutum böyle olmaktan.
Offf Off psikolojim bozuldu yada zaten bozuk böyle tepki verdiğim için bilmiyorum ((

Seni en iyi ben anlarım diye düşünüyorum.Yaz gelince bizim evde de oluyor hamam böceği ve ne kadar ilaçlarsak ilaçlayalım kökü kesilmiyor.Nefret ediyorum böceklerden

aayy bende senin gibiyim bi sineği bile öldüremem ve çok korkarım tiksinirim(( uyuyamam yatarken otururken hep biyerime değicek yada biyerden çıkıcak diye korkarım Merak etme ölü bulmussun bak evi dipli köşeli temizle için rahat etsin

Seni en iyi ben anlarım diye düşünüyorum.Yaz gelince bizim evde de oluyor hamam böceği ve ne kadar ilaçlarsak ilaçlayalım kökü kesilmiyor.Nefret ediyorum böceklerden

Bizde ne yaparsak yapalım kökü kesilmiyordu sonra reklamlarda gördük.. hani birkaç yere sıkıyorsun ordan geçince ilacı alıyor öbürlerine bulaştırıyor ölüyor o ilaçla "d..tan Maxi" 3-4 ay hiç böcek görmedik..biraz pahalı ama değer ( Tezgah altına yerlere sıkmıştık)

Bunu kullanıyoruz zaten kullanmasak halimizi düşünemiyorum bile ama çıkıyor yine de.Beni bir görseniz elimde bu ilaçla dedektif gibi geziyorum ortalıklarda

Ondan kullanıyoruz bizde.Ama öle heryere bol bol sıkamıyorum bebeğim etkilenmesin diye.Heryeri çamaşır suyuyla sildim tezgahın üstünde ıspanak vardı suda bekletiyodum onuda attım üstünde gezinmiştir diye.Ne yemek yapcam şimdi gitti 1 kilo ıspanak :)

Evinizi ilaclamissiniz sorun olacagini sanmiyorum eger kiyids kosede varsa olmuslerdir ama disaridan ucup gelen kanatli hamam boceklerine ilac fayda eder mi bilmem.Aksamada makarna haslarsin olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…