Dert mi bilemedim ama..

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
Bayanlar merhaba.. 18 yaşını doldurdum 19a doğru gidiyorum. bu yaşta artık insanların sevgilisi oluyo malum. benim bi ilişkim oldu yalnız ben hep çocuğa arkadaş gibi davrandım fiziki olarak da durum olarak da beğenmeme rağmen hiç bi zaman dostluğun ötesine geçmedi duygularım o beni çok seviyordu o yüzden kahrımı çekti baya bi süre sonra bitti işte. ben şimdi üniversiteliyim tüm arkadaşlarım birileriyle çıkıyor birilerini arıyorlar buluyorlar bense armudun sapı üzümün çöpü modundayım. yaptığım tek şey kendimden yaşça büyük adamlara aşık olmak onlar da zaten büyük diye benimle ilgilendiklerinde kendimi çekiyorum bide üstüne pişman oluyorum falan..

yaşıtlarım doğrudüzgün aşklar yaşarken böyle olmak beni üzüyo varsa tavsiyeleriniz gerçekten çok sevinirim..

canım, alakasız gibi gelebilir ama aslında alakasız değil.babanla ilişkilerin nasıl, aranızda ciddi problemler mı var babanla?

yok canım alakayı kurabildim ortalama zatende babamla ilişkilerim çok çok iyi çoğu zaman arkadaşım gibidir hala şımarır saçımı okşatmadan uyumam falan :)

yok canım alakayı kurabildim ortalama zatende babamla ilişkilerim çok çok iyi çoğu zaman arkadaşım gibidir hala şımarır saçımı okşatmadan uyumam falan :)

aman iyi bari maşallah :) bi yerde olgun erkeklerden hoşlanmanın baba sevgisi eksikliğinden olduğunu okumuştum da ondan sordum.belki de etrafındaki erkekler sana çok çocuk gibi geliyodur..ya da hayalinde birlikte olmak istediğin erkeğe yakın kimseyi bulamıyosundur etrafta, çıtan yüksektir yani :)

ama sana 15 yaşından beri aralıksız sevgilisi olan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki bu dönemde insanlardan çok şey beklersen kimseyle olamazsın, etrafımda senin gibi arkadaşlarım var.ünv son sınıftalar hala hiç sevgilileri olmadı.üzümün sapı armudun çöpü diye diye kimseyi yanlarına yaklaştırmadılar, şimdi de pişmanlar.

bazı erkeklerin ne olduğu bellidir, hakkaten yanına yanaşmaman gerekir.ama bazıları da hiç de dışardan göründüğü gibi olmayabilir.yani illa hayatına hemen birini sokman gerekmiyo, ilk önce beğen sonra bi süre muhabbet kur ondan sonra hoşuna giderse sevgilin olsun.bazı insanlar o kadar kapalıdır ki asla nası bi sevgili olacağını bilemezsin.sonuçta sevgili olup hemen evlenecek değilsin, hoşlandığın birine şans vererek başlayabilirsin :)

aman iyi bari maşallah :) bi yerde olgun erkeklerden hoşlanmanın baba sevgisi eksikliğinden olduğunu okumuştum da ondan sordum.belki de etrafındaki erkekler sana çok çocuk gibi geliyodur..ya da hayalinde birlikte olmak istediğin erkeğe yakın kimseyi bulamıyosundur etrafta, çıtan yüksektir yani :)

ama sana 15 yaşından beri aralıksız sevgilisi olan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki bu dönemde insanlardan çok şey beklersen kimseyle olamazsın, etrafımda senin gibi arkadaşlarım var.ünv son sınıftalar hala hiç sevgilileri olmadı.üzümün sapı armudun çöpü diye diye kimseyi yanlarına yaklaştırmadılar, şimdi de pişmanlar.

bazı erkeklerin ne olduğu bellidir, hakkaten yanına yanaşmaman gerekir.ama bazıları da hiç de dışardan göründüğü gibi olmayabilir.yani illa hayatına hemen birini sokman gerekmiyo, ilk önce beğen sonra bi süre muhabbet kur ondan sonra hoşuna giderse sevgilin olsun.bazı insanlar o kadar kapalıdır ki asla nası bi sevgili olacağını bilemezsin.sonuçta sevgili olup hemen evlenecek değilsin, hoşlandığın birine şans vererek başlayabilirsin :)

onu bende okumuştum canım ama hiç alakası yok cidden :) evet ya çocuk gibi geliyo yaşıtlarım. aslında hayalimdeki erkek diye bişey yok tek bildiğim kariyer sahibi olmasını istiyorum :)

evet işte bende bu durumda olmaktan korkuyorum. çok da aşırı yaş farkı oluyo sevdiklerime yaklaşamıyorum :)

tabiki öyle ama işte sorunda o mesela kendimden 4 yaş büyük bi çocukla kahve içmeye gittim çocuk gayet olgun hani iyi falan ama yaşını bildiğim için karşıdakine on yasında çocuğa baktığımdan farksız bakıyorum sıkıntı da bu noktada çıkıyo işte bi yaşıtımı sevgili olarak düşünemiyorum :)

benimde okulda cikmak isteyenler olmustu ama ben okadar nedensiz erkek düsmani gibiydim ki bana yaklasip söyleyemediler bile, araci gönderdiler ve tavirlarindanda belli oluyordu.

kimseyi begenmedim istemedim dedigin gibi yasitlarim bana hep cocuk gibi geliyordu.
suan kendimden yasca cok büyük biriyle beraberim.
sende yasimdan büyüklere ilgim var demissin ama bence o ilgini yok etmeye calis.
ben seviyorum fakat ailen icin bu cok büyük bir problem olabilir, ki büyük ihtimalle problem olacaktir.

baskalarinin sevgilisi var diye illede seninde olacak diye bir sey yok.
sirf sevgili olsun diyede sevgili olunmaz.
gercekten sevip asik oldugun bir insan karsina cikinca seninde sevgilin olacaktir, kafani takma derim!

benimde okulda cikmak isteyenler olmustu ama ben okadar nedensiz erkek düsmani gibiydim ki bana yaklasip söyleyemediler bile, araci gönderdiler ve tavirlarindanda belli oluyordu.

kimseyi begenmedim istemedim dedigin gibi yasitlarim bana hep cocuk gibi geliyordu.
suan kendimden yasca cok büyük biriyle beraberim.
sende yasimdan büyüklere ilgim var demissin ama bence o ilgini yok etmeye calis.
ben seviyorum fakat ailen icin bu cok büyük bir problem olabilir, ki büyük ihtimalle problem olacaktir.

baskalarinin sevgilisi var diye illede seninde olacak diye bir sey yok.
sirf sevgili olsun diyede sevgili olunmaz.
gercekten sevip asik oldugun bir insan karsina cikinca seninde sevgilin olacaktir, kafani takma derim!

özel değilse sizin yasınız sevgilinizin yası kaç?

bu arada teşekkür ederim ille de biri olsun demiyorum tabi de hani insan bi süre sonra eksiklik hissediyo artık küçük sayılmam çünkü..

Son düzenleme:
Aşık olmak için aşık olmayın bence.
Herkesin bir ilişkisi var diye sizinde olacak hali yok.
Henüz yaşın 19.Akışa bırak.
Derslerini düşün.
Aşk meşk nasıl olsa olur.

Aşık olmak için aşık olmayın bence.
Herkesin bir ilişkisi var diye sizinde olacak hali yok.
Henüz yaşın 19.Akışa bırak.
Derslerini düşün.
Aşk meşk nasıl olsa olur.

tabiki öyle ama tam anlatamadım ben galiba sorunum aşık olamamak değil sevdiğimde çok aşırı seviyorum ama hep kendmden çok büyük insanları seviyorum durum böyle olunca ilgi de görsem kaçıyorum hani bundan kurtulmanıın bi yolunu istiyorum çünkü gerçekten çok acı çekiyorum

özel değilse sizin yasınız sevgilinizin yası kaç?

bu arada teşekkür ederim ille de biri olsun demiyorum tabi de hani insan bi süre sonra eksiklik hissediyo artık küçük sayılmam çünkü..

cnm eksiklik hissedecek bir yasta degilsin ki.
ben 21, o 38 canim

cnm eksiklik hissedecek bir yasta degilsin ki.
ben 21, o 38 canim

sorun yaratıyo mu sizin aranızda yaş farkı? meslekleriniz farklı mı? bide evli değil heralde. bu arada bende aynı yaşta bi adam sevdim o da bana karşı hiç boş görünmüyordu en güzel zamanlarımdandı galiba.. bu arada sorular özel geldiyse cevaplamayabilirsiniz haddimi aşmak istemem yada isterseniz özelden cevaplayın

ya tabi ki öyle sevgili düşkünü bi tip de değilim zaten bide özgür ruhluyum biraz da üniversite de arkadaş grubu malum belki de yanlısa düşüyorumdur sağolun yardımınız için :)

sorun yaratıyo mu sizin aranızda yaş farkı? meslekleriniz farklı mı? bide evli değil heralde. bu arada bende aynı yaşta bi adam sevdim o da bana karşı hiç boş görünmüyordu en güzel zamanlarımdandı galiba.. bu arada sorular özel geldiyse cevaplamayabilirsiniz haddimi aşmak istemem yada isterseniz özelden cevaplayın

ya tabi ki öyle sevgili düşkünü bi tip de değilim zaten bide özgür ruhluyum biraz da üniversite de arkadaş grubu malum belki de yanlısa düşüyorumdur sağolun yardımınız için :)

evli degiliz canim, birbirimizden cok uzak yasiyoruz.
mesleklerimiz farkli. ben daha okuma asamasindayim, o calisiyor.
evli degil derken anlamadim. dul degil bekar kendisi.

bence kafana takilmasin sevgili problemi.
sevgili olsun diye sevgili edinmek istenilmezki.
karsina gecte olsa sevdigin biri cikarsa, onun sevgili olmasi anlamli.

evli degiliz canim, birbirimizden cok uzak yasiyoruz.
mesleklerimiz farkli. ben daha okuma asamasindayim, o calisiyor.
evli degil derken anlamadim. dul degil bekar kendisi.

bence kafana takilmasin sevgili problemi.
sevgili olsun diye sevgili edinmek istenilmezki.
karsina gecte olsa sevdigin biri cikarsa, onun sevgili olmasi anlamli.

onun medeni halini sormuştum, cevabımı aldım zaten . allah bozmasın inşallah canım :)
hani derler ya genelde kariyer sahibi adamlar ararmış genç kızlar bu tez doğru mu diye sormuştum

çok haklsn canım sadece büyüklerden hoşlanma sorunumu yensem iyi olacak galiba çünkü öğrense mazallah ailemin kalbine iner

Back
X