dert mi bilmiyorum ama üzgünüm hem de açım:)

Trabzonlu60

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
670
344
628
Trabzon
arkadaslar bugün ben işyerinde nöbetciydim.aksam da sevmediğim bi yemek vardı onu yememek için eşime dedim ki bana 1-2 tane poğaça al o da tamam dedi.nöbette olunca aksamları yanıma gelir.neyse o da işten gec cıktı evde yemeğini yedi felan sonra yanıma geldi ama eli boş gelmiş ben farkettim hemen ama bişey demedim.15 dk sonra aklına geldi sana poğaca alacaktım ama unuttum dedi.benim de cok zoruma gitti altı üstü bi poğaça istedim tamam unutabilir ama unutmamalıydı.gidip alacağım dedi ama ben göndermedim.belki yanlış ama insan annesinin babasının kardesinin açlğına nasıl dayanamaz ve unutmaz unutmaması lazımdı bi poğaçayı almadı çok zoruma gitti.belki yanlıs ama beni umursamıyomus gibi hissettım unutmak bahane değil unutmamalıydın dıye sıtem ettım ve gitti her ne kadar kızsamda gittikten sonra getirebilirdi getirmedi çünkü be yemem artık dedim.off bu beklenilerim öldürecek beni hem beklenilerim boşa cıkıyor.

:)çok gücüne gitmiş senin:)
arada böyle oluveriyor insana olmadık bişey kocaman bişeymiş gibi gücüne gidiyor..ama bak hemen hatırlayıp gitmiş ve almış gelmiş:)
biraz trip felan at:)

doğrusu haklısınız..aç kalmayasın diye siz ne derseniz deyin gidip alıp telafi etmeliydi. Ama kasıtsız yaptığını düşünün,canınızı sıkmayın. Bir kaç defa daha üstüste tekrarlarsa ozaman üstelersiniz:)

:)çok gücüne gitmiş senin:)
arada böyle oluveriyor insana olmadık bişey kocaman bişeymiş gibi gücüne gidiyor..ama bak hemen hatırlayıp gitmiş ve almış gelmiş:)
biraz trip felan at:)

yoo hemen gidip almadı ama biraz önce yemekçi getirdi.siparişle yemek söylemeyı ben de bilirim gerek yoktu dedim ona

yemek geldi ama siparişle sipariş vermeyı ben de bilirdim önemli olan düşünmesiydi ama bilmiyorum belki de abartıyorum

unutabilir ama unutmamalıydı? anlayışlı gibi davranıp anlayış göstermemişsin kii...eşine istediklerini direkt söyle maalesef anlamıyorlar sen yemem artık getirme dedın ya o onu anlamıyor işte yemem dedi yemez artık dıye düşünüyor...üzülme bunlar dert değil

insanlık hali unutulabilir.eşinize sitem etmenin anlamı yok.hem yemem deyip hem de getirmesini bekliyorsunuz.erkeklerin mantığı düzdür.istemem dedinizse istemediğinizi düşünür,imadan anlamazlar

Bence kesinlikle kızılacak trip atılacak bir şey değil. İnsan çalışırken neleri unutuyor, poğaçayı da unutmuş olabilir insanlık hali. Sonuçta karnınızı doyurmuş. Benim beraber olduğum insan bana "Unuttum özür dilerim." dedikten ve gidip almayı teklif ettikten sonra böyle bir trip atsa adam yerine koyup cevap bile vermem.

kafaya takacak bir mevzu değil sinir olmayın diyeceğim ama bende siz gibiyim ayrıntılara çok takılıyorum karşımdakinden de aynı inceliği bekliyorum bencede siz istemesenizde giderken alması gerekirdi birde açken insan daha sinirli olur...

şuan sinirim gecti zaten ama alındım yine de ben olsam ne kadar düşünürdüm onu ama o beni umursamıyor gibi geldi şimdi sakinleştim biraz saolun yorumlarınız için rahatladım biraz

bence aclik senin basina vurmus,
adam unutmus olabilir niye alindin o kadar,
gonderseydin alsaydi,
olan yine sana oldu,
o karni tok sirti pek,
sende ac kaldin bugun

Hassas zamanınıza gelmiş, yorulmuşsunuz v.s bundan dolayı alınmışsınız haklısınız ama keşke tatlı sitem etseydiniz; gidip alayım dediğinde yanınada ceza olarak tatlı al deseydiniz erpriye vurarak.

İnsan umursamadığından dolayı unutmuyor, çoğu zaman çok dalgın olabiliyoruz..
Hayat zor..
Artık çok zorlaştı..
Birbirimizin hayatını kolaylaştırmadığımız sürece evlilik daha da zor.

Son düzenleme:
pazar günü tüm gün ben de bi simit için benimki de akşam farketti agladımı

öğlen simit alsana bana dedim almadı küstüm agladım hala bekliyorum ne zaman gelecek simit die

iyide unutmuş adam...
bence siz açlıgın vermiş oldugu gerginliği yaşamıssınız, benim eşimde bana bişeyler söyler, bazen istedigi yemegi bile unuturum akşama başka bişey yaparım,olur böyle seyler..bu önemsememek değil unutkanlık, ,her insanda olabilen bişey

Unutabilir bence nolcak??deseydin ya tamam önemli değil giderken alalım falan deseydin.
Her zaman mı yapıyo?Arada sırada ise bence büyütülecek bişey yok

genelde beni umursamadığını düşünüyorum öyle hissdiyorum.o o durumda olsa ben neler yaparım.ben istemeden bıle olsa kendısının yıyıecek bıseyler getırmesını beklerdım benim beklentılerım cok fazla ben alınganlık yapınca o 2 mislini yaptı suan küsüz bakalım nolcak eve gıdınce bana bagırdı benım kızcagm yerde neymıs cok abartmsm ve teli yüzüme kapadı sonra da tamamen kapadı çünkü ben aradım kac defa benle konusmamak ıcın teli kapadı daha da aramadı ben de öle.

ya sen boşan bence.Olmaz bu böyle baksana adam poğoça almayı unutmuş sen de akllıma bu geldi malzeme bu var napalım diyip konu açmışsın.Hiç durma o adamdan boşan.

Unutmus,unutkanlik????
herkes birseyleri unutabilir...
ben liseye giderken sirt cantami unutuyordum evde :)
yani olagan,normal birseey.Galiba hic bir sorununuz yok,bunu büyütmüssünüz.
yapmayin allah askina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…