Dert mi değil mi bilmiyorum

pptya15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
71
70
3
Kizlar merhaba. Birkaç aylık nişanliyiz. Her çift arasında olduğu gibi bizim aramizda da ufak tefek tartışmalar oluyor. Sorun şu ki ben ertesi gün hemen konuşup arayı düzeltme çabasındayım ama o 3 4 gün kadar küs kalıyor. Rahatsızlığımı da dile getirdim ama değişen hiç bir şey yok. Daha aynı evi paylaşmadan böyle oluyorsa ileride ne yapacağız biz. Akışına mı bırakmalıyım yoksa çözüm için öneriniz var mı? Bir yanım diyor ki o küs kalıyorsa sende kalabilirsin bir yanim diyor ki daha çok yenisiniz şimdiden ne küslüğü

Bu biraz yapı meselesi ve kadınlar konuşmayı erkekler susmayı tercih ediyor genelde değişir mi bilmem

Neye küsüyor mesela

Kizlar merhaba. Birkaç aylık nişanliyiz. Her çift arasında olduğu gibi bizim aramizda da ufak tefek tartışmalar oluyor. Sorun şu ki ben ertesi gün hemen konuşup arayı düzeltme çabasındayım ama o 3 4 gün kadar küs kalıyor. Rahatsızlığımı da dile getirdim ama değişen hiç bir şey yok. Daha aynı evi paylaşmadan böyle oluyorsa ileride ne yapacağız biz. Akışına mı bırakmalıyım yoksa çözüm için öneriniz var mı? Bir yanım diyor ki o küs kalıyorsa sende kalabilirsin bir yanim diyor ki daha çok yenisiniz şimdiden ne küslüğü
Böyle biri vardı hayatımda beş ay önce nişan attım. Ben hiç küs kalmayı sevmem , tripli olsa o konu seviyeli bir şekilde konusulup çözülmeli bana göre. Karşıdaki kişi de onun dediğini kabul edene kadar yazmazdi , bazen defalarca aramama rağmen açmaz , soğuk soğuk konuşur kendini bişey sanardi yani. 4 buçuk ayda ruhumu çürüttü, yol verdim . Tavsiye değil , sen ne yaparsın bilmiyorum tabi :)

Küslük de bir çeşit manipülasyon yöntemi. Dediğimi öyle ya da böyle yaptırırım demek. Dert yani. Bir dahaki sefere siz barışan taraf olmayın, ne olacak bir bakın.

Ben küs kalamam ama bazı insanlar yapı gereği hemen hiçbirsey olmamış gibi olamaz akışına bırakın derim

Değişmesini beklemeyin bu konuda asla değişmez kendimden biliyorum. Ya onu bu şekilde kabul edin yada yol verin ama degistirebileceginizi sanmayın. Bende bir olay karşısında kizmissam kesinlikle hemen atamıyorum uzerimden, karşı taraf pişman olsa dahi onun öfkesinin soğuması bir kaç günümü alıyor zaman yumuşatıyor beni. Hatta nasıl hiçbir şey olmamış gibi davranabiliyor diye de iyice canım sıkılıyor. İstiyorum ki bir olay oldu evet hemen kapanmasin, birkaç gün geçsin karşı tarafta bende sakinleseyim kendimizi bir sorgulayalim kim haksizsa o zaman ona göre oturup konusuruz diye düşünüyorum .Ben bu yapımdan hiç hoslanmiyorum, bir daha ki sefere daha çabuk atlaticam diye kendime gaz veriyorum ama herşey bir gerginlik ile hikaye oluyor. Degisemiyorum elimde değil oda degisemez.

Onun gibi olmazsanız çok çekersiniz. Cezalandırma yapan konuşmayı tercih etmeyen erkeği daha çok cezalandırmanız lazım öylelerine bu işler ancak uzlaşmaktan anlamazlar. Yada kendinize göre birisiyle olmanız lazım.

Back
X