- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Ay canim ya ayni ben keske yuzyuze olsaydikda bacim bacim deip sarilsaydim sana demekki benim gibilerde varmis bu dunyadahakkatten napacaz dugun gunu bende onu merak ediorum hayir kursa felan ozel hocadan ders almayi felan dusunuyorum bende sonrasinda da tanimadigim dugunlere gidip oynamak mesela (bu arada hayatimda biri filanda yok dusun nasil icime oturduysa )
Gelinler ne yapsa yakışır sallansanız bile oynamış görünürsünüz koyverin gitsinKizlar Eylul de dugunum var fakat ben oynamayi hic beceremiyorum.Birkez arkadasin dugunde kalktim oynamaya ekranda kendimi gordum icler acisiydi.Uzaktan yakindan ilgim yok.Ne yapabilirim biraz daha kivraklasabilmek icin..
:))))) canimm ya cok guldum :) vallahi bilmiyorum bir dans ederim bir halayda yalandan iki ileri bir geri yapip otururum bir daha kalkmam diyorum :)))Ay canim ya ayni ben keske yuzyuze olsaydikda bacim bacim deip sarilsaydim sana demekki benim gibilerde varmis bu dunyadahakkatten napacaz dugun gunu bende onu merak ediorum hayir kursa felan ozel hocadan ders almayi felan dusunuyorum bende sonrasinda da tanimadigim dugunlere gidip oynamak mesela (bu arada hayatimda biri filanda yok dusun nasil icime oturduysa )
Bir Yildiz Tilbe gosterisi de benden olacak sanirim :)) tesekkur ederim tavsiyeni degerlendirecegimmDüğünümde bi robot dans yapma imkanım olsaydı, pisti ağlatırdım da,
davulla zurnayla ancak Yıldız Tilbe oldum, çok şeapma, olup gidiyor bi şekilde
Ama çok dert ediyorsan;
Eylüle kadar vakit var, youtbe'da örnek oyun havaları ve oynayanların videolarını açarak, izleyerek,
evde kendi kendine taklit ederek denemeler yapabilirsin. Yetenek de varsa böyle böyle gelişebileceğini düşünüyorum.
Mezdekesinden Roman havasına kadar ne bulursan günü gününe izle, oyna, dans et.
:)) Bunu da yazdim bir koseye cok tesekkur ederimmm:)Ben düğünde paso etek sallayarak müthiş performans sergiledim.
Millet halay çekerken ben ortada etek uçuşturuyodum.
Öyle yaparsın.
Tut tarlatanın ikinci demirinden sallan gitsin zaten gelinin figürleri belli olmuyo.
Canim dugunum uzak yerde olacagindan bulundugum yerde dugun kina tarzinda yapacagim gelinlik giyip dugun sonuna dogru kina yakilacak o arada bilmiyorum artik ölü takliti yaparim:))Düğün de gelinlik giyeceğin için işin kolay olur peki kına da napıcan?:)))
canim oynamasan daha iyi olur zira ne demis <Mevlana hz. Bu âlemin direği gafletten ibarettir.Kizlar Eylul de dugunum var fakat ben oynamayi hic beceremiyorum.Birkez arkadasin dugunde kalktim oynamaya ekranda kendimi gordum icler acisiydi.Uzaktan yakindan ilgim yok.Ne yapabilirim biraz daha kivraklasabilmek icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?