Dert mi degil mi karar veremedim..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar Eylul de dugunum var fakat ben oynamayi hic beceremiyorum.Birkez arkadasin dugunde kalktim oynamaya ekranda kendimi gordum icler acisiydi.Uzaktan yakindan ilgim yok.Ne yapabilirim biraz daha kivraklasabilmek icin..

Ay canim ya ayni ben keske yuzyuze olsaydikda bacim bacim deip sarilsaydim sana demekki benim gibilerde varmis bu dunyada:KK19: hakkatten napacaz dugun gunu bende onu merak ediorum hayir kursa felan ozel hocadan ders almayi felan dusunuyorum bende sonrasinda da tanimadigim dugunlere gidip oynamak mesela (bu arada hayatimda biri filanda yok dusun nasil icime oturduysa )

Düğünümde bi robot dans yapma imkanım olsaydı, pisti ağlatırdım da,
davulla zurnayla ancak Yıldız Tilbe oldum, çok şeapma, olup gidiyor bi şekilde :KK53:

Ama çok dert ediyorsan;
Eylüle kadar vakit var, youtbe'da örnek oyun havaları ve oynayanların videolarını açarak, izleyerek,
evde kendi kendine taklit ederek denemeler yapabilirsin. Yetenek de varsa böyle böyle gelişebileceğini düşünüyorum.
Mezdekesinden Roman havasına kadar ne bulursan günü gününe izle, oyna, dans et.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ustunde gelinlik varken ne yapsan güzel duruyor.

Azcık sağ sol eller şak şak fix.

Takı töreni yapmaz, tek tek masaları gezersen zaten oynamaya da vakit kalmıyor aklında olsun :)

Ay canim ya ayni ben keske yuzyuze olsaydikda bacim bacim deip sarilsaydim sana demekki benim gibilerde varmis bu dunyada:KK19: hakkatten napacaz dugun gunu bende onu merak ediorum hayir kursa felan ozel hocadan ders almayi felan dusunuyorum bende sonrasinda da tanimadigim dugunlere gidip oynamak mesela (bu arada hayatimda biri filanda yok dusun nasil icime oturduysa )

Ben halen bilmem oynamayı, ne nisan ne dugun ne kina hic birinde oynamadim. Pisman degilim :)

O kadar dert ediyorsan bilenlerden ogreniver ;)

Kizlar Eylul de dugunum var fakat ben oynamayi hic beceremiyorum.Birkez arkadasin dugunde kalktim oynamaya ekranda kendimi gordum icler acisiydi.Uzaktan yakindan ilgim yok.Ne yapabilirim biraz daha kivraklasabilmek icin..
Gelinler ne yapsa yakışır sallansanız bile oynamış görünürsünüz koyverin gitsin

:))))) canimm ya cok guldum :) vallahi bilmiyorum bir dans ederim bir halayda yalandan iki ileri bir geri yapip otururum bir daha kalkmam diyorum :)))

Düğünümde bi robot dans yapma imkanım olsaydı, pisti ağlatırdım da,
davulla zurnayla ancak Yıldız Tilbe oldum, çok şeapma, olup gidiyor bi şekilde :KK53:

Ama çok dert ediyorsan;
Eylüle kadar vakit var, youtbe'da örnek oyun havaları ve oynayanların videolarını açarak, izleyerek,
evde kendi kendine taklit ederek denemeler yapabilirsin. Yetenek de varsa böyle böyle gelişebileceğini düşünüyorum.
Mezdekesinden Roman havasına kadar ne bulursan günü gününe izle, oyna, dans et.
Bir Yildiz Tilbe gosterisi de benden olacak sanirim :)) tesekkur ederim tavsiyeni degerlendirecegimm

Ben düğünde paso etek sallayarak müthiş performans sergiledim.
Millet halay çekerken ben ortada etek uçuşturuyodum.
Öyle yaparsın.
Tut tarlatanın ikinci demirinden sallan gitsin zaten gelinin figürleri belli olmuyo.
:)) Bunu da yazdim bir koseye cok tesekkur ederimmm:)

Oynamayı bilen arkadaşın da mı yok?
Ders al ya da video izle.
Müziğin akışına bırak kendini.
İnsan hiç değilse mutluluktan oynar zaten bence:KK71::KK71:

Düğün de gelinlik giyeceğin için işin kolay olur peki kına da napıcan?:)))
Canim dugunum uzak yerde olacagindan bulundugum yerde dugun kina tarzinda yapacagim gelinlik giyip dugun sonuna dogru kina yakilacak o arada bilmiyorum artik ölü takliti yaparim:))

canim oynamasan daha iyi olur zira ne demis <Mevlana hz. Bu âlemin direği gafletten ibarettir.

rookiee seni uzun zamandır tanıyorum burdan o kadar sorun atlattın bak sonunda kendi evin kendi yuvan oluyor tebrik ederim tüm kalbimle umarım çok ama çokkk mutlu olursun.Bu arada oynamayı hiç dert etme gerçekten gelinlikle hiç belli olmuyor 6 yıllık evliyim hala bilmem oynamayı sevmem de sen o günü dolu dolu yaşamaya bak

Back
X