• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert mıdır bilmiyorum ama üzgünüm

Bu kadar üzülüyorsanız , çalışsanız keşke. Yaşınızı bilmiyorum ama çalışırsanız hem ailenize katkınız olur hem de etkinliği daha rahat yaparsınız.

Bu kadar üzülüyorsanız , çalışsanız keşke. Yaşınızı bilmiyorum ama çalışırsanız hem ailenize katkınız olur hem de etkinliği daha rahat yaparsınız.
Ben çalışıyorum zaten, katkıda da bulunuyorum. Problemim bu değil, büyük bir ekonomik dengesizlik mevcut bulunduğum iki ortam arasında.. O arada kalmışlık hissi yoruyor

Kime nasıl davranacağınızı soruyorsunuz anlamadım.

Arkadaşlarınızla görüşüp buluşuyormuşsunuz, her zamanki gibi davranın onlara işte sorun ne?

Yaşadığınız ailenize zaten ne diyebilirsiniz hatta ne demeye hakkınız var ki? Kim ister kıt kanaat geçinmeyi?

Siz çok çalışın, bol para kazanın o zaman. Ya da bu kadar rahatsızsanız çevrenizi değiştirin

Hanımlar selamlar..
Dert mi bilemiyorum ama bir süredir bu durumdan ötürü çok mutsuzum..
Ailem, akrabam ve arkadaş çevremi sosyo-ekonomik düzeyi arasında öyle büyük bir fark varki.. Artık altında eziliyor gibiyim..
Arkadaşlarim yüksek gelirli insanlar, ona göre de bir yaşam tarzı oluyor, ailem ise asgari ücretle çalışan insanlar.
Arkadaşlarımla etkinlikler yapıyorum, keyifli vakit geçirip stres atıyoruz. Eve geliyorum, bir yakınımın üç kuruş için yaşadığı strese şahit oluyorum ya da duyuyorum.. Ben ailem için her zaman elimden geleni yaptım, yapmaya devam ediyorum ama bu derin farkı görmek artık çok yoruyor.
Baş edemediğimi hissediyorum artık. 😞 Nasıl davranacağımi bilmiyorum hic
Bu fark psikolojik olarak yorar insanı dediğinizi anladım yani siz dışarda rahat harcama yaparken diğer tarafta iki kuruşun hesabının yapılması insanı düşündürüyor bu durumda napabilirsiniz ki

Bu fark psikolojik olarak yorar insanı dediğinizi anladım yani siz dışarda rahat harcama yaparken diğer tarafta iki kuruşun hesabının yapılması insanı düşündürüyor bu durumda napabilirsiniz ki
Biber Dolmasi Biber Dolmasi demek istediğim bu.. Bişey yapamam evet ama psikolojik olarak yoruyor. Çevremdekilerle de paylaşmak istemiyorum, burada içimi dökmek istedim

Biber Dolmasi Biber Dolmasi demek istediğim bu.. Bişey yapamam evet ama psikolojik olarak yoruyor. Çevremdekilerle de paylaşmak istemiyorum, burada içimi dökmek istedim
Siz rahat harcama yapabiliyorsanız ya arkadaşlarınızla aranızda dediğiniz kadar uçurum yok yada aileniz kendisinden kısıp size veriyor.

Kendi paramı harcıyorum derseniz de o zaman da ailenize yeteri kadar destek olmadığınızı düşünürüm.

Ailenize veriyor ve böyle rahat harcama yapıyor ama yine rahatsızlık duyuyorsanız, çevrenizi değiştirmeniz gerekir.

Yani bunların cevapları çok basit aslında.

Ha derseniz ki ailemin durumu iyi, ben çevremde gördüğüm durumu olmayan insanları dert ediyorum. Onlarada sizi etkilemeyecek aylık bir bütçe ayırıp, uygun gördüğünüz kişilere verirsiniz.

Ben çalışıyorum zaten, katkıda da bulunuyorum. Problemim bu değil, büyük bir ekonomik dengesizlik mevcut bulunduğum iki ortam arasında.. O arada kalmışlık hissi yoruyor
Evet bazılarına hayat çok basit, kimisi de yemek bulmakta zorluk çekiyor. Bu kadar uçurumda yaşamak çok zor.

Back
X