- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
Hayvanlari kafeste gormek bence yanlis gelelim onerilerime. Istanbul yolunda havacilik muzesi var helikopterler vs var eglenceli olabilir. Altinkoy acikhava muzesi guzel bir secenek camlikoy oyuncak muzesi var. Odtu bilim ve teknoloji muzesi var cok buyuk bir yer degil ama arabalar trenler falan varAnkarada var mı hayvanat bahçesi?
Servis parası da var bir de...22 liraymış. çok değil ki.
çocuk başına 25 liradan ucuz ne yapılabilir ki? bi yerde yemek yedirseniz bile daha pahalı.Servis parası da var bir de...
İşte velilerimiz pek sıcak bakmazlar bu ücrete.
Oyuncak müzesi aklımda. Ama nasıl bir yer bilmiyorum. Siz gittiniz mi? Eğlenirler mi?Hayvanlari kafeste gormek bence yanlis gelelim onerilerime. Istanbul yolunda havacilik muzesi var helikopterler vs var eglenceli olabilir. Altinkoy acikhava muzesi guzel bir secenek camlikoy oyuncak muzesi var. Odtu bilim ve teknoloji muzesi var cok buyuk bir yer degil ama arabalar trenler falan var
çocuk başına 25 liradan ucuz ne yapılabilir ki? bi yerde yemek yedirseniz bile daha pahalı.
6. sınıf öğrencileriYaş grubu nedir?
6. sınıf öğrencileri
300 yillik olan oyuncaklar bile varmis eski yeni bir suru oyuncak var yani cocuk gozuyle bakamiyorum ama hos bir ortam cocuklarin hic gormedigi anne babalarin oynadigi oyuncaklar var icerisinde degisik bir tecrube olabilirOyuncak müzesi aklımda. Ama nasıl bir yer bilmiyorum. Siz gittiniz mi? Eğlenirler mi?
Ailelerin buna sıcak bakacağını sanmıyorum maalesef. Ama yazıyorum seçeneklerimin arasına. Şansımı deneyeceğim. Teşekkür ederim.Hayvan barınağına götürün çocukları. Hayvanları sevmeyi öğrensinler .Varsa evlerinde eski battaniye vs.onları getirip yetkililere vererek yardımlaşmayı öğrensinler.
Ve bu gezi ile sadece dünyanın bize ait olmadığını diğer canlılara da saygı ve sevgi duymayı öğrenirler.
Ama giderseniz engel koymayın. Sevsinler,boğuşsunlar,okşasınlar.
Yıllar sonra bile eminim bu anı güzel bir tebessümle hatırlayacaklar. Ve olurda giderseniz sonraki günlerde yaşanan gün ile ilgili kompozisyon tarzı bir yazı isteyin. Memnuniyetleri asıl o zaman belli olur.
Yanınızda bir kaç veli de olsun nacizane fikrim bu .
İnşallah eğitici , öğretici ve zevk verici bir ün olur.
Şimdilik aklıma en çok yatanı bu. Ama hala arayış içerisindeyim. Teşekkürler...300 yillik olan oyuncaklar bile varmis eski yeni bir suru oyuncak var yani cocuk gozuyle bakamiyorum ama hos bir ortam cocuklarin hic gormedigi anne babalarin oynadigi oyuncaklar var icerisinde degisik bir tecrube olabilir
Bunu hiç duymadım. Pek yakın sayılmayız. Ama bakayım bir. Teşekkür ederim.Eryaman'da Tepetaklak Ev diye bir müze var. Giriş 15 liraymış şimdi baktım. Konum olarak yakınsanız bir değerlendirin.
Hayvanlari kafeste gormek bence yanlis gelelim onerilerime. Istanbul yolunda havacilik muzesi var helikopterler vs var eglenceli olabilir. Altinkoy acikhava muzesi guzel bir
secenek camlikoy oyuncak muzesi var. Odtu bilim ve teknoloji muzesi var cok buyuk bir yer degil ama arabalar trenler falan var
Göksu ya yakın mı öğretmenlik yaptığınız okuş bilmiyorum. Çocuklar için ata binmek çok eğlenceli olur benceMerhaba arkadaşlar...
Ankara'da bir ortaokulda öğretmenim. Rehber öğretmenliğini yaptığım sınıfım okulun en temiz sınıfı seçildi. bu sebepten ötürü çocuklarımı geziye götürmeliyim. Ödül olarak. Ancak nereye götürebileceğimi hiç bilmiyorum.
Piknik, sinema, tiyatro seçeneklerim arasında yok maalesef. Ve gideceğimiz yerin eğlenceli bir yer olmasını istiyorum. Ödül olacağı için çocuklarımın hoşuna gitmeli. Ama hiç bir yer aklıma gelmiyor.
Öğretmen arkadaşlar başta olmak üzere hepinizden fikir istiyorum. Nereye gitmeliyiz?
Tehlikeli olabilir..Göksu ya yakın mı öğretmenlik yaptığınız okuş bilmiyorum. Çocuklar için ata binmek çok eğlenceli olur bence
Yoo tehlikeli değil bence bir görevli yardımcı oluyor aurıca çocukların yaşına, boyuna göre midilli atlar tercih ediliyorTehlikeli olabilir..
En iyisi mi piknik. Havalar da guzel. Top oynarsiniz eğlenceli olabilir
Ben de hiç hoşlanmıyprum gezi fikrinden. İşin aslı sorumluluğu korkutuyor beni. Ama çok fazla heveslendiler. Çok gitmek istiyorlar.Bizim idare ödul alan sınıfa belirlenen bir gün serbest kıyafetle gelinmesine ,bir ders ve tenefusunde sınıfta kahvaltı yapılmasına izin veriyor.Ogretmenleri de içecek / dondurma tarzı bir şeyi ismarladiginda o gün bayram gibi geçiyor onlar için...diğer türlü gezi için araç tut,aracın şoför bilgileriyle beraber milli eğitimden izin al,para topla uzun işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?