Dert Olan Gezi Fikri

Ankarada var mı hayvanat bahçesi?
Hayvanlari kafeste gormek bence yanlis gelelim onerilerime. Istanbul yolunda havacilik muzesi var helikopterler vs var eglenceli olabilir. Altinkoy acikhava muzesi guzel bir secenek camlikoy oyuncak muzesi var. Odtu bilim ve teknoloji muzesi var cok buyuk bir yer degil ama arabalar trenler falan var

Oyuncak müzesi aklımda. Ama nasıl bir yer bilmiyorum. Siz gittiniz mi? Eğlenirler mi?

Hayvan barınağına götürün çocukları. Hayvanları sevmeyi öğrensinler .Varsa evlerinde eski battaniye vs.onları getirip yetkililere vererek yardımlaşmayı öğrensinler.

Ve bu gezi ile sadece dünyanın bize ait olmadığını diğer canlılara da saygı ve sevgi duymayı öğrenirler.
Ama giderseniz engel koymayın. Sevsinler,boğuşsunlar,okşasınlar.

Yıllar sonra bile eminim bu anı güzel bir tebessümle hatırlayacaklar. Ve olurda giderseniz sonraki günlerde yaşanan gün ile ilgili kompozisyon tarzı bir yazı isteyin. Memnuniyetleri asıl o zaman belli olur.

Yanınızda bir kaç veli de olsun nacizane fikrim bu .

İnşallah eğitici , öğretici ve zevk verici bir ün olur.

Oyuncak müzesi aklımda. Ama nasıl bir yer bilmiyorum. Siz gittiniz mi? Eğlenirler mi?
300 yillik olan oyuncaklar bile varmis eski yeni bir suru oyuncak var yani cocuk gozuyle bakamiyorum ama hos bir ortam cocuklarin hic gormedigi anne babalarin oynadigi oyuncaklar var icerisinde degisik bir tecrube olabilir

Ailelerin buna sıcak bakacağını sanmıyorum maalesef. Ama yazıyorum seçeneklerimin arasına. Şansımı deneyeceğim. Teşekkür ederim.

300 yillik olan oyuncaklar bile varmis eski yeni bir suru oyuncak var yani cocuk gozuyle bakamiyorum ama hos bir ortam cocuklarin hic gormedigi anne babalarin oynadigi oyuncaklar var icerisinde degisik bir tecrube olabilir
Şimdilik aklıma en çok yatanı bu. Ama hala arayış içerisindeyim. Teşekkürler...

Altınköy açıl hava müzesi nasıl bir yer? Netten baktım biraz ama tam olarak anlayamadım? Neler yapılabilir orada?

Bizim idare ödul alan sınıfa belirlenen bir gün serbest kıyafetle gelinmesine ,bir ders ve tenefusunde sınıfta kahvaltı yapılmasına izin veriyor.Ogretmenleri de içecek / dondurma tarzı bir şeyi ismarladiginda o gün bayram gibi geçiyor onlar için...diğer türlü gezi için araç tut,aracın şoför bilgileriyle beraber milli eğitimden izin al,para topla uzun işler

Son düzenleme:
Göksu ya yakın mı öğretmenlik yaptığınız okuş bilmiyorum. Çocuklar için ata binmek çok eğlenceli olur bence

Ben de hiç hoşlanmıyprum gezi fikrinden. İşin aslı sorumluluğu korkutuyor beni. Ama çok fazla heveslendiler. Çok gitmek istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…