İdaremiz piknik olayına karşı maalesef. Teşekkür ederim öneriniz için.Tehlikeli olabilir..
En iyisi mi piknik. Havalar da guzel. Top oynarsiniz eğlenceli olabilir
Yok uzağız biraz. Teşekkür ederim yine de.Göksu ya yakın mı öğretmenlik yaptığınız okuş bilmiyorum. Çocuklar için ata binmek çok eğlenceli olur bence
Wonderland ? Muhtesem gorunuyor onunden gecerken maliyetli olr ama devlet okuluysa buyuksehirle gorusulebilir bahceleri ucretsizmisMerhaba arkadaşlar...
Ankara'da bir ortaokulda öğretmenim. Rehber öğretmenliğini yaptığım sınıfım okulun en temiz sınıfı seçildi. bu sebepten ötürü çocuklarımı geziye götürmeliyim. Ödül olarak. Ancak nereye götürebileceğimi hiç bilmiyorum.
Piknik, sinema, tiyatro seçeneklerim arasında yok maalesef. Ve gideceğimiz yerin eğlenceli bir yer olmasını istiyorum. Ödül olacağı için çocuklarımın hoşuna gitmeli. Ama hiç bir yer aklıma gelmiyor.
Öğretmen arkadaşlar başta olmak üzere hepinizden fikir istiyorum. Nereye gitmeliyiz?
Wonderland ? Muhtesem gorunuyor onunden gecerken maliyetli olr ama devlet okuluysa buyuksehirle gorusulebilir bahceleri ucretsizmis
Hic gtmedim ama esim islerini yapiyor bahceler varmis cok buyuk bizde gidecez allah in izniyle bilemedim ki ankara bu yonden cok kisitli ucretsiz muzikalleri takipnederseniz onlar da cok guzeler avmlerde 28 nisanda var bir tane ucretli olsa da cok az bi ucrt gerci kacinci sinif bilmiyorum ama. Yaniniza bir kac veli alirsaniz daha iyi olur bzde oyle yapiyoruz bir kac veli geliyorŞu yeni açılan yer mi? Orayı hiç bilmiyorum. Neler yapılabilir orada? Çocukları zaptetmesi zor olur mu acaba? Aşağı yukarı 25-26 çocuk olacak...
Evet, veli alacağım mutlaka. Bakayım desiğinize de. Teşekkür ederim.Hic gtmedim ama esim islerini yapiyor bahceler varmis cok buyuk bizde gidecez allah in izniyle bilemedim ki ankara bu yonden cok kisitli ucretsiz muzikalleri takipnederseniz onlar da cok guzeler avmlerde 28 nisanda var bir tane ucretli olsa da cok az bi ucrt gerci kacinci sinif bilmiyorum ama. Yaniniza bir kac veli alirsaniz daha iyi olur bzde oyle yapiyoruz bir kac veli geliyor
O zaman akvaryum :)İdaremiz piknik olayına karşı maalesef. Teşekkür ederim öneriniz için.
BilemiyorumO zaman akvaryum :)
Oyuncak müzesi aklımda. Ama nasıl bir yer bilmiyorum. Siz gittiniz mi? Eğlenirler mi?
jobkids daha küçük yaşlar için uygun sanırım. 6. Sınıf için olmaz düye düşünüyorum.İlkokul ikinci sınıfa gidiyor oğlum feza gürsey bilim merkezi diye bir yer varmış bayıldı oraya günlerce anlattı birde mesleklerle ilgili bir yere gitmişlerdi jobkids Di sanırım adı onuda sevmişti
Sanrım en sonunda öyle bir yer olacak.gökbilim merkezleri varsa o da bir seçenek.
Sanrım en sonunda öyle bir yer olacak.
Yok bu pek mümkün değil. 25 kişilik sınıftan 25 farklı fikir çıkar. Bir de okullarda bu gezi işi biraz sıkıntılıdır. Başlarında ben olacağım için biraz da zaptetmesi nispeten kolay bir yer olması lazım. Bunun gibi sebepler yüzünden öğrencileri seçme işine dahil edemem.Çocukları yoklasanız daha iyi olmaz mı? Önce genel fikirlerini alıp başlık oluşturup, daha sonra ankete çevirseniz?
Yarın arayacağım. Teşekkür ederim.Çocukları müzeye götürmeyin bence. Keyif almıyorlar, ilgilerini çekmiyor pek.
Yanılmıyorsam kentparkta laser tag vardı. Hem kapalı alan, mukayyet olmak kolay olur hem inanılmaz eğlenirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?