Dert Olan Gezi Fikri

Wonderland ? Muhtesem gorunuyor onunden gecerken maliyetli olr ama devlet okuluysa buyuksehirle gorusulebilir bahceleri ucretsizmis

Şu yeni açılan yer mi? Orayı hiç bilmiyorum. Neler yapılabilir orada? Çocukları zaptetmesi zor olur mu acaba? Aşağı yukarı 25-26 çocuk olacak...
Wonderland ? Muhtesem gorunuyor onunden gecerken maliyetli olr ama devlet okuluysa buyuksehirle gorusulebilir bahceleri ucretsizmis

Şu yeni açılan yer mi? Orayı hiç bilmiyorum. Neler yapılabilir orada? Çocukları zaptetmesi zor olur mu acaba? Aşağı yukarı 25-26 çocuk olacak...
Hic gtmedim ama esim islerini yapiyor bahceler varmis cok buyuk bizde gidecez allah in izniyle bilemedim ki ankara bu yonden cok kisitli ucretsiz muzikalleri takipnederseniz onlar da cok guzeler avmlerde 28 nisanda var bir tane ucretli olsa da cok az bi ucrt gerci kacinci sinif bilmiyorum ama. Yaniniza bir kac veli alirsaniz daha iyi olur bzde oyle yapiyoruz bir kac veli geliyor

Evet, veli alacağım mutlaka. Bakayım desiğinize de. Teşekkür ederim.

ankara’da mutlaka vardır macera park tarzı yerler. doğada parkurlar, adrenalin vs :) çocuklar sever.

o yaş grubu paintball oynayabilir mi bilmiyorum ama varsa öyle bir yer , bence eğlenceli

yada odtü bilim muzesiydi sanırım çok oldu gideli adı bu mu bilmiyorum bu olabilir.

gökbilim merkezleri varsa o da bir seçenek.

İlkokul ikinci sınıfa gidiyor oğlum feza gürsey bilim merkezi diye bir yer varmış bayıldı oraya günlerce anlattı birde mesleklerle ilgili bir yere gitmişlerdi jobkids Di sanırım adı onuda sevmişti

Oyuncak müzesi aklımda. Ama nasıl bir yer bilmiyorum. Siz gittiniz mi? Eğlenirler mi?

eğer konsept istanbul daki oyuncak müzesi gibiyse sıkılabilirler.
oyuncakları vitrin arkasından görmek çocuklar için pek çekici değil. sadece eski-yeni oyuncak kıyası biraz anlamlı olabiliyor.
ama ellerine alamadıkları, dahil olamayıp sadece baktıkları için sıkılıyorlar.
ama dediğim gibi, ankara yı bilmiyorum.
istanbul da durum bu :)

V Victori
İlkokul ikinci sınıfa gidiyor oğlum feza gürsey bilim merkezi diye bir yer varmış bayıldı oraya günlerce anlattı birde mesleklerle ilgili bir yere gitmişlerdi jobkids Di sanırım adı onuda sevmişti
jobkids daha küçük yaşlar için uygun sanırım. 6. Sınıf için olmaz düye düşünüyorum.
Aslında eğlence amaçlı bir yerler olsun istiyorum. Ama bulamazsam bhsettiğiniz bilim merkezi de aklımda. Teşekkürler...

Çocukları yoklasanız daha iyi olmaz mı? Önce genel fikirlerini alıp başlık oluşturup, daha sonra ankete çevirseniz?

Sanrım en sonunda öyle bir yer olacak.

yazdıktan sonra baktım şöyle bir yer varmış

bu planetaryum çadırları belediye kütüphanelerinde falan da olabiliyormuş. bir araştırın isterseniz :)
bir de bazı ilçe kütüphaneleri çocuklar için aylık programlar yapıyor istanbul da.
atölyeler vs.
yada atolye yapan kişilerle görüşüp yaş grubuna uygun aktivite belirleyip bir ilçe çocuk kütüphanesini mekan olarak seçebilirsiniz.

Çocukları yoklasanız daha iyi olmaz mı? Önce genel fikirlerini alıp başlık oluşturup, daha sonra ankete çevirseniz?
Yok bu pek mümkün değil. 25 kişilik sınıftan 25 farklı fikir çıkar. Bir de okullarda bu gezi işi biraz sıkıntılıdır. Başlarında ben olacağım için biraz da zaptetmesi nispeten kolay bir yer olması lazım. Bunun gibi sebepler yüzünden öğrencileri seçme işine dahil edemem.

Çocukları müzeye götürmeyin bence. Keyif almıyorlar, ilgilerini çekmiyor pek.

Yanılmıyorsam kentparkta laser tag vardı. Hem kapalı alan, mukayyet olmak kolay olur hem inanılmaz eğlenirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…