- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi sempatiksayilir
-
hep merak ederdim bunu hep etramızda duyarız iyi gelire sahip, maaşı iyi veya düşük gibi.. sizlerin görüşünüzü almak istedim:26:
hep merak ederdim bunu hep etramızda duyarız iyi gelire sahip, maaşı iyi veya düşük gibi.. sizlerin görüşünüzü almak istedim:26:
Bana evlenmek istiyosun gibi geldi daha çok
şahsi kanaatimdir
2.000 tl ye kadar düşük gelir
2.000-4000 tl arası orta gelir
4.000 tl ve üzeri yüksek gelir
eş demek hayat arkadaşı yol arkadaşı demektir
bütçede bir olmalıdır
ancak bu demek değildir ki her yaptığının hesabını vereceksin
belirli büyük harcamalar dışında şahsi tercih ve kararlarada sahip olmak önemlidir
Yatırım yapıyorum,yapmadan olmaz.İyi de çekmecede duracağına neden yatırım yapmıyorsun. Bildiğim kadarıyla eşinin durumu iyi bir hayli maaşı olmalı true.
Ben değerlendiremiyorum diyorsan eğer..
banada öyle geldi
Hane gelirini mi soruyorsun yoksa bireysel geliri mi önemli bu durumda tabi. Sanırım arkadaşlar rakam verdiklerinde hep hane geliri olarak yani eşlerin ortak maaşı olarak düşünmüşler.
Bana evlenmek istiyosun gibi geldi daha çok
Bizde ödemeler hep netten oluyor. Otomatik talimatla. Alışverişler de karttan. Nakit anca nakite indirim yaptıklarında çekeriz. O yüzden bakkala hep nakitsiz kalırım.ihtiyacımızı alırız kalanı hesapta birikir. Bakkalda da post olsa hiç para tutmayacağım.
Yatırım yapıyorum,yapmadan olmaz.
Kendi yağımız da kavruluyoruz işte.
Hane gelirini mi soruyorsun yoksa bireysel geliri mi önemli bu durumda tabi. Sanırım arkadaşlar rakam verdiklerinde hep hane geliri olarak yani eşlerin ortak maaşı olarak düşünmüşler.
Sanki evlenmek istiyomuş ama çocuğun gelirinin ne düzeyde olduğundan emin değilmiş gibi
Bi de evlenirse çalışıp çalışmama konusunda kararsız ve şıkları görmek istiyo gibi geldi
yok yok henüz düşünmüyorum ,okulum bitmedi biri de yok henüz zaten
özelikle maaş kartı kimde durur sorusunu sormak istemiş ama gelir durumunuda sıkıştırmış araya
Dolu çekmece mi?Kadın işini bilir demi
Allah daim etsin mutluluğunu ve dolu çekmecelerini canım.
yok hane geliri değil söylemek istemeyebilirler, özeldir,
görüş olarak düşük, orta ve yüksek gelirden kasıt nedir kişisel görüşleriniz nedir tam olarak bu
Bu maaş kartının kimde durması bu kadar önemli mi gerçekten?? Ben evlendiğimiz zaman eşime verdim tek tük almışımdır hep onun cüzdanında dururözelikle maaş kartı kimde durur sorusunu sormak istemiş ama gelir durumunuda sıkıştırmış araya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?