Dert oldu bana !

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Arkadaşlar merhaba..yine tavsiye almak istiyorum sizden.. Benim bildim bileli hep akintim oluyo önce tabi çok umursamadim ama zaman geçtikçe problem oldu bu bana.. afedersiniz günlük pedsiz duramıyorum.. gerçekten yine afedersiniz hep bi ıslaklık hiç temiz hissetmiyorum. .bi ay önce doktorada gittim mantar dedi ilac verdi bi hafta yine iyidim sonra yine aynı ki bi daha gerçekten gitmek istemiyorum yaptığı muayenede canım çok yandı ve psikolojik olarak cok etkilendim.. Nereye kadar böyle surecek bilmiyorum evlenince düzelir mi? Tavsiyelerinize ihtiyacım var

Evlenince düzelmez daha beter olur.
Her kadının düzenli olarak jinekoloğa görünmesi gerekir, canım acıdı utandım dememek lazım.
Kişisel temizliğinizle ilgili yanlış bişey yapıyor olabilirsiniz.
Günlük pedler mantar oluşumuna zemin hazırlayan, var olan mantar enfeksiyonunu artıran şeyler. Acilen kullanmayı bırakın. Bir parça tuvalet kağıdı ya da kağıt havlu aynı işi görecektir.

Çok hassas bir bunyem var hep usuturum kasiklardan ondan olabiliyor diye düşünüyorum.. sağlıksız biliyorum ama başka türlü içim rahat etmiyor onu kullanmak zoeundaymisim gibi geliyo

Çok hassas bir bunyem var hep usuturum kasiklardan ondan olabiliyor diye düşünüyorum.. sağlıksız biliyorum ama başka türlü içim rahat etmiyor onu kullanmak zoeundaymisim gibi geliyo

Kullandıkça artıyor ama enfeksiyonun. Üşütmek mantara sebep olmaz. Bişeyi yanlış yapıyorsun. Günlük pedler en büyük hatan.
Genital bölge temizliğini sadece su ile yapmalısın. Sabun ya da başka bir temizlik maddesi kullanmamalısın.

Bekarken idrar yollarımda hep sıkıntı olurdu. Sistik olmuşsun derlerdi. Geçer geçer dedim. Evlenince bin beter oldu. Bak yaşayan bilir canım.

Hiç hiç aksatma!

Cevap için teşekkür ederim. . Kaç kere ultrasona girdim birsey çıkmıyo acaba başka birşey mi içim hiç rahat değil
canım çok yandı dediniz ultrason can yakan bişey değil bildiğim kadarıyla.
eğer alttan muayene olduysanız ve o doktordan memnun kalmadıysanız başka bi doktora gidin.
sonuç olarak illaki bi doktora gidin.
evlenince adamada bulaşır daha içinden çıkılmaz bi hal alır bu mantar işi.

Evet yaklaşık 2 senedir aralıksız kullandığım varsayilirsa ondan olsa gerekir.. temizlik konusunda dikkatli etmeye çalışıyorum ama malesef sabun kullanıyorum

Yüzde yüz pamuk çamaşırlar alın ve sık değiştirin. Mutlaka ütüleyen ve asla günlük ped kullanmayın.

Evet yaklaşık 2 senedir aralıksız kullandığım varsayilirsa ondan olsa gerekir.. temizlik konusunda dikkatli etmeye çalışıyorum ama malesef sabun kullanıyorum

E sen yapılmaması gereken her şeyi yapıp sonra neden böyle diyorsun. Alışkanlıklarını bırakmadığın sürece kurtulamazsın.

Normalde hep ultrason oluyodum Son gittiğim de de öyle sandım doktor vajinal muayene dedi. .kültür aldı akıntının ama çok canımı yaktı ya bi de erkek olunca çok utandim ne bilim baya kendime gelemedim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…