- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Arkadaşlar merhaba..yine tavsiye almak istiyorum sizden.. Benim bildim bileli hep akintim oluyo önce tabi çok umursamadim ama zaman geçtikçe problem oldu bu bana.. afedersiniz günlük pedsiz duramıyorum.. gerçekten yine afedersiniz hep bi ıslaklık hiç temiz hissetmiyorum. .bi ay önce doktorada gittim mantar dedi ilac verdi bi hafta yine iyidim sonra yine aynı ki bi daha gerçekten gitmek istemiyorum yaptığı muayenede canım çok yandı ve psikolojik olarak cok etkilendim.. Nereye kadar böyle surecek bilmiyorum evlenince düzelir mi? Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Çok hassas bir bunyem var hep usuturum kasiklardan ondan olabiliyor diye düşünüyorum.. sağlıksız biliyorum ama başka türlü içim rahat etmiyor onu kullanmak zoeundaymisim gibi geliyoEvlenince düzelmez daha beter olur.
Her kadının düzenli olarak jinekoloğa görünmesi gerekir, canım acıdı utandım dememek lazım.
Kişisel temizliğinizle ilgili yanlış bişey yapıyor olabilirsiniz.
Günlük pedler mantar oluşumuna zemin hazırlayan, var olan mantar enfeksiyonunu artıran şeyler. Acilen kullanmayı bırakın. Bir parça tuvalet kağıdı ya da kağıt havlu aynı işi görecektir.
Cevap için teşekkür ederim. . Kaç kere ultrasona girdim birsey çıkmıyo acaba başka birşey mi içim hiç rahat değilEvlenince kesinlikle duzelmiyor bu seyler.Jinekologa git ve sonuna kadar tedavini devam etdir.Gecmis olsun.
Çok iyi benimkide öyle olsa keşke; /Bende de evlenince hafifledi akıntılar,bunda da mı tersim yaa
Çok hassas bir bunyem var hep usuturum kasiklardan ondan olabiliyor diye düşünüyorum.. sağlıksız biliyorum ama başka türlü içim rahat etmiyor onu kullanmak zoeundaymisim gibi geliyo
Çok hassas bir bunyem var hep usuturum kasiklardan ondan olabiliyor diye düşünüyorum.. sağlıksız biliyorum ama başka türlü içim rahat etmiyor onu kullanmak zoeundaymisim gibi geliyo
canım çok yandı dediniz ultrason can yakan bişey değil bildiğim kadarıyla.Cevap için teşekkür ederim. . Kaç kere ultrasona girdim birsey çıkmıyo acaba başka birşey mi içim hiç rahat değil
Evet yaklaşık 2 senedir aralıksız kullandığım varsayilirsa ondan olsa gerekir.. temizlik konusunda dikkatli etmeye çalışıyorum ama malesef sabun kullanıyorumKullandıkça artıyor ama enfeksiyonun. Üşütmek mantara sebep olmaz. Bişeyi yanlış yapıyorsun. Günlük pedler en büyük hatan.
Genital bölge temizliğini sadece su ile yapmalısın. Sabun ya da başka bir temizlik maddesi kullanmamalısın.
Bende aynıyim sürekli bi üşütmek akıntı sürekli bi sorun.. çok yıpratıyor beni.. sistik ne ki acaba ?Bekarken idrar yollarımda hep sıkıntı olurdu. Sistik olmuşsun derlerdi. Geçer geçer dedim. Evlenince bin beter oldu. Bak yaşayan bilir canım.
Hiç hiç aksatma!
Evet yaklaşık 2 senedir aralıksız kullandığım varsayilirsa ondan olsa gerekir.. temizlik konusunda dikkatli etmeye çalışıyorum ama malesef sabun kullanıyorum
Normalde hep ultrason oluyodum Son gittiğim de de öyle sandım doktor vajinal muayene dedi. .kültür aldı akıntının ama çok canımı yaktı ya bi de erkek olunca çok utandim ne bilim baya kendime gelemedim. .canım çok yandı dediniz ultrason can yakan bişey değil bildiğim kadarıyla.
eğer alttan muayene olduysanız ve o doktordan memnun kalmadıysanız başka bi doktora gidin.
sonuç olarak illaki bi doktora gidin.
evlenince adamada bulaşır daha içinden çıkılmaz bi hal alır bu mantar işi.
Bende aynıyim sürekli bi üşütmek akıntı sürekli bi sorun.. çok yıpratıyor beni.. sistik ne ki acaba ?
Sadece bunlar yeterli olur muki acaba?E sen yapılmaması gereken her şeyi yapıp sonra neden böyle diyorsun. Alışkanlıklarını bırakmadığın sürece kurtulamazsın.
Yanma yok ama sürekli idrara çıkarım afedersiniz gidiyorum yapıyorum bi dk sonra yine geliyo bi damla oda beni rahatsız ediyoSık sık idrar geliyor ama cok az ve yanıyor sürekli.
Bunun önlemini al çünkü ben simdi hamileyim ve daha ilk aylarda olmama rağmen cok canım yanıyor.
Deniycem bunları... peki yüzde yüz pamuk olanları her yerden alabilir miyim ki bide pahalimi malum öğrenciyimYüzde yüz pamuk çamaşırlar alın ve sık değiştirin. Mutlaka ütüleyen ve asla günlük ped kullanmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?