- 24 Haziran 2011
- 23.462
- 48.910
- 798
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Fön makinasiyla kurutmak mi?Herkes yazmış zaten ama günlük pedi bırakin, pamuklu çamaşır kullanin, sakin ha sakın su dışında bir temizleyici kullanmayın, eğer mantar ilerlemisse şunları da önerebilirim, tuvaletten sonra iki kere kurulanin, tabi nazikçe, oturarak banyo yapmayın, ayakta duş alın, gece yatmadan kurutma makinesi ile vajinayi kurutun... Bunlar bana dr tavsiyesi idi, hamilelikte ilerlemiş mantar ile ugrastim, kaşıntı kesik süt gibi bir akıntı, çok kötüydü, hatta evde alt çamaşır hiç giymedim . bu şekilde bir haftada geçti, tabi ilaç da kullandım.. Mantar nemi sever, ıslak kalnamaya dikkat edin, tabii oldukça nazik bir şekilde kurulanin
Evet bugün aldım 3 tane :) sonuç fln istemedi ya kültürü alır almaz mantar olmuş dedi baksalar belki başka şeyler de cikabilirdi..Alinan kultur sonucu ne cikti?
Bu kasinti donem donem herkeste oluyor islak kalmasindan oluyor genelde ic camasirnizi sik degistirin ve keisnlikle pamuklu olsun.pamuklu ic camasirida oldukca ucuz piyasada cok kolay bulursun kompetan tarzi yerlere bakin.
Zaten artık bilinç altima yerleşmiş evlenince geçer diye düşünüyorum tabi Nerde eeEvlenmeden once asiri adet sancim olurdu, evlenince gecer dediler gecmedi.
Evlenmeden once arada bir sistit olurdum, evlenince gecer dediler, aksine tum kis ve sonbahar donemini sistit olarak gecirmeye basladim.
Evlenmeden once biraz akintim vardi, evlenince gecer dediler, gecenlerde suyum geldi diye acile gittik, meger akintiymis dusun yani. Bildigin oluk oluk akti.
Yani boyle seyleri evlilikle bitecek sanma. Tam tersine daha da fazlalasabiliyor. Eger gittigin doktorla sonuca ulasamadiysan baska bir doktora git. Akinti olayi cidden cok can sikici.
Bitkisel yontemler de deneyebilirsin, ilik maydanoz suyuna oturmak gibi. Icersen de baya iyi geliyor. Ama oncelikle doktorla halletmeye bak.
Herşey evlenince geçiyor ya bunuda öyle düşünmüştümEvlenince niye geçsin ya tövbe tövbe , ilaçlı mı oluyor erkek şeysi.
Kızlar ihmal etmeyin kendinizi ya .
Bende de dönem dönem oluyor ya ve cok kötü oluyor.. Zaten sürekli ıslak olması dert oldu benim için hiç temiz hissedemiyorum burdaki denilenleri de uyguluycam bakalım gecmezse yine doktor..Herkes yazmış zaten ama günlük pedi bırakin, pamuklu çamaşır kullanin, sakin ha sakın su dışında bir temizleyici kullanmayın, eğer mantar ilerlemisse şunları da önerebilirim, tuvaletten sonra iki kere kurulanin, tabi nazikçe, oturarak banyo yapmayın, ayakta duş alın, gece yatmadan kurutma makinesi ile vajinayi kurutun... Bunlar bana dr tavsiyesi idi, hamilelikte ilerlemiş mantar ile ugrastim, kaşıntı kesik süt gibi bir akıntı, çok kötüydü, hatta evde alt çamaşır hiç giymedim . bu şekilde bir haftada geçti, tabi ilaç da kullandım.. Mantar nemi sever, ıslak kalnamaya dikkat edin, tabii oldukça nazik bir şekilde kurulanin
Bende duyduğum da cok şaşırdımFön makinasiyla kurutmak mi?ilk kez duydum, ilgincmis
Bu illeti tam 9 sene çektim. Krem ilaç fitil.. başka yöntemlerde denedim.. evlenince daha beter oluyo onu baştan söylim de.. bi doktor buldum sonra Allah çıkardı karşıma önce şeker diyeti yaptım.. diyetten 3 hafta sonra biorezonansa başladık. karbonhidrat ve şekerden uzak kaldım. Ve şu an hala şeker hayatımda yok arada hafif tatlı tabiki yiyorum ama dozunda.. şeker mantarı besler canım sende ona göre yediklerini gözden geçir.. 3 aylık bi tedaviyle çok şükür mantardan kurtuldum oohhh dünya varmış dedim.. bu şekilde kurtulan bi çok insan da tanıdım.. etrafınızda biorezonansla ilgilenen doktor var mı bi araştırın derim.. eğer bulursanız da hemen tedavi olun.. inanılmaz hayat kalitesini düşüren cinsel hayatı da bitirme noktasına getiren bi illet.. ve ilaçlar buna çare olamıyor.. mantar her defasında daha da güçleniyorArkadaşlar merhaba..yine tavsiye almak istiyorum sizden.. Benim bildim bileli hep akintim oluyo önce tabi çok umursamadim ama zaman geçtikçe problem oldu bu bana.. afedersiniz günlük pedsiz duramıyorum.. gerçekten yine afedersiniz hep bi ıslaklık hiç temiz hissetmiyorum. .bi ay önce doktorada gittim mantar dedi ilac verdi bi hafta yine iyidim sonra yine aynı ki bi daha gerçekten gitmek istemiyorum yaptığı muayenede canım çok yandı ve psikolojik olarak cok etkilendim.. Nereye kadar böyle surecek bilmiyorum evlenince düzelir mi? Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Arkadaşlar merhaba..yine tavsiye almak istiyorum sizden.. Benim bildim bileli hep akintim oluyo önce tabi çok umursamadim ama zaman geçtikçe problem oldu bu bana.. afedersiniz günlük pedsiz duramıyorum.. gerçekten yine afedersiniz hep bi ıslaklık hiç temiz hissetmiyorum. .bi ay önce doktorada gittim mantar dedi ilac verdi bi hafta yine iyidim sonra yine aynı ki bi daha gerçekten gitmek istemiyorum yaptığı muayenede canım çok yandı ve psikolojik olarak cok etkilendim.. Nereye kadar böyle surecek bilmiyorum evlenince düzelir mi? Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Anaaaaa ben çok fena şeker düşkunüyüm.. Mutlaka bir tatlı çikolata yemek gerekir yemek üstüne. .etkilediğini bilmiyordum gerçektenBu illeti tam 9 sene çektim. Krem ilaç fitil.. başka yöntemlerde denedim.. evlenince daha beter oluyo onu baştan söylim de.. bi doktor buldum sonra Allah çıkardı karşıma önce şeker diyeti yaptım.. diyetten 3 hafta sonra biorezonansa başladık. karbonhidrat ve şekerden uzak kaldım. Ve şu an hala şeker hayatımda yok arada hafif tatlı tabiki yiyorum ama dozunda.. şeker mantarı besler canım sende ona göre yediklerini gözden geçir.. 3 aylık bi tedaviyle çok şükür mantardan kurtuldum oohhh dünya varmış dedim.. bu şekilde kurtulan bi çok insan da tanıdım.. etrafınızda biorezonansla ilgilenen doktor var mı bi araştırın derim.. eğer bulursanız da hemen tedavi olun.. inanılmaz hayat kalitesini düşüren cinsel hayatı da bitirme noktasına getiren bi illet.. ve ilaçlar buna çare olamıyor.. mantar her defasında daha da güçleniyor
Çok teşekkür ederim öncelikle. . Çoğu şeyi bilmiyodum ya mesele şekerin etkilediği fln.. Benim tedavi bundan da ise yaramamış olabilir malesef.. bide sürekli üşütuyorum onada çarem yok suan bile kasiklarim ağrıyor. .ama diğer hepsine dikkat etmeye çalışcam. .Günlük devrini kapatmayı düşünüyorum mecburi olmadıkçaEvlenince ya da cinsel yaşamla mantar daha da coşar aksine. Tekrar git mutlaka doktora, üçlü bir ilaç tedavisi var dirençli mantarlar için. Ya da doktor elbette kendi öngördüğü tedaviyi verir. Ancak tekrarladığını iyileşemediğini anlat.
Bir doktor duştan falan çıkınca elle genital bölgeyi hafifçe kapatarak uzaktan fönle kurutmayı öneriyordu mantar üremesini engellemek için, nemi azaltmak işe yarıyor çünkü. Mutlaka pamuklu iç çamaşırları giy. Günlük pedler daha çok artırıyor, gerekirse yanında temiz çamaşır taşı günde birkaç defa değiştir ama günlük pedden uzak dur. Duşta temizlik esnasında sabun bile kullanmamak öneriliyor, iyi bakterileri öldürmemek için. Sabun yerine sulandırılan sirke ile duşta dışarıdan temizlik de iyi gelir. Merak etme koku kalmaz. Ayrıca beslenmene prebiyotikleri ekle. Ev yapımı yoğurt ya da prebiyotikli yoğurt tüket. Birkaç ay şekerli ve mayalı gıdalardan mutlaka uzak dur, mantar bunlarla beslenir coşar, önünü almak zorlaşır. Sebze ağırlıklı sağlıklı beslen. Mantar inatçı bir enfeksiyondur. Olaya bütüncül yaklaşmak lazım. Tekrar doktora gitmeyi ihmal etme, kronikleşirse bir de buna kaşıntı ve koku eklenir ve tedavisi daha da zorlaşır. Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim öncelikle. . Çoğu şeyi bilmiyodum ya mesele şekerin etkilediği fln.. Benim tedavi bundan da ise yaramamış olabilir malesef.. bide sürekli üşütuyorum onada çarem yok suan bile kasiklarim ağrıyor. .ama diğer hepsine dikkat etmeye çalışcam. .Günlük ped devrini kapatmayı düşünüyorum mecburi olmadıkça
Bende aynıyim sürekli oluyo; (Kendimi bildim bileli akintim var evlendim geçmedi normal doğumla geçer dediler geçmedi fitil kullandım sirkeli su kullandım(doktor önermişti )/yine aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?