Dert oldu bana !

Evlenmeden once asiri adet sancim olurdu, evlenince gecer dediler gecmedi.

Evlenmeden once arada bir sistit olurdum, evlenince gecer dediler, aksine tum kis ve sonbahar donemini sistit olarak gecirmeye basladim.

Evlenmeden once biraz akintim vardi, evlenince gecer dediler, gecenlerde suyum geldi diye acile gittik, meger akintiymis dusun yani. Bildigin oluk oluk akti.

Yani boyle seyleri evlilikle bitecek sanma. Tam tersine daha da fazlalasabiliyor. Eger gittigin doktorla sonuca ulasamadiysan baska bir doktora git. Akinti olayi cidden cok can sikici.

Bitkisel yontemler de deneyebilirsin, ilik maydanoz suyuna oturmak gibi. Icersen de baya iyi geliyor. Ama oncelikle doktorla halletmeye bak.

Herkes yazmış zaten ama günlük pedi bırakin, pamuklu çamaşır kullanin, sakin ha sakın su dışında bir temizleyici kullanmayın, eğer mantar ilerlemisse şunları da önerebilirim, tuvaletten sonra iki kere kurulanin, tabi nazikçe, oturarak banyo yapmayın, ayakta duş alın, gece yatmadan kurutma makinesi ile vajinayi kurutun... Bunlar bana dr tavsiyesi idi, hamilelikte ilerlemiş mantar ile ugrastim, kaşıntı kesik süt gibi bir akıntı, çok kötüydü, hatta evde alt çamaşır hiç giymedim . bu şekilde bir haftada geçti, tabi ilaç da kullandım.. Mantar nemi sever, ıslak kalnamaya dikkat edin, tabii oldukça nazik bir şekilde kurulanin

Wc kagidi, selpak, pamuk gibi seyler dene camasirini korumak icin.. Gunluk pedler filan naylon karisimli, hic güvenmiyorum..
Bir de mantar, enfeksiyon evlilik sonrasi cok artan bi sey..
Sabun gibi seyler de kullanma o bolgede.. Yalnizca su..
Toplu yerlerdeki wc'lere taslara lavabolara da dikkat..

Fön makinasiyla kurutmak mi? ilk kez duydum, ilgincmis

Evet bugün aldım 3 tane :) sonuç fln istemedi ya kültürü alır almaz mantar olmuş dedi baksalar belki başka şeyler de cikabilirdi..

Zaten artık bilinç altima yerleşmiş evlenince geçer diye düşünüyorum tabi Nerde ee oturma banyosu fln da tavsiye etti ama yurtta olduğum için yapamıyorum.. bitkisel şeyleri denemekte istiyorum aslında. .

Sabunla asla o bolgeyi temizlemeyin asit dengesi bozuldugundan mantar yapar. Akinti olmasi gereken bisey o alani temizlemek icin ama fazla akinti ve koku mantar habercisi. Bi jinekologa gorunmelisiniz. Bol probiyotik tuketmeyide ihmal etmeyin

Bende de dönem dönem oluyor ya ve cok kötü oluyor.. Zaten sürekli ıslak olması dert oldu benim için hiç temiz hissedemiyorum burdaki denilenleri de uyguluycam bakalım gecmezse yine doktor..

Bu illeti tam 9 sene çektim. Krem ilaç fitil.. başka yöntemlerde denedim.. evlenince daha beter oluyo onu baştan söylim de.. bi doktor buldum sonra Allah çıkardı karşıma önce şeker diyeti yaptım.. diyetten 3 hafta sonra biorezonansa başladık. karbonhidrat ve şekerden uzak kaldım. Ve şu an hala şeker hayatımda yok arada hafif tatlı tabiki yiyorum ama dozunda.. şeker mantarı besler canım sende ona göre yediklerini gözden geçir.. 3 aylık bi tedaviyle çok şükür mantardan kurtuldum oohhh dünya varmış dedim.. bu şekilde kurtulan bi çok insan da tanıdım.. etrafınızda biorezonansla ilgilenen doktor var mı bi araştırın derim.. eğer bulursanız da hemen tedavi olun.. inanılmaz hayat kalitesini düşüren cinsel hayatı da bitirme noktasına getiren bi illet.. ve ilaçlar buna çare olamıyor.. mantar her defasında daha da güçleniyor

Evlenince ya da cinsel yaşamla mantar daha da coşar aksine. Tekrar git mutlaka doktora, üçlü bir ilaç tedavisi var dirençli mantarlar için. Ya da doktor elbette kendi öngördüğü tedaviyi verir. Ancak tekrarladığını iyileşemediğini anlat.

Bir doktor duştan falan çıkınca elle genital bölgeyi hafifçe kapatarak uzaktan fönle kurutmayı öneriyordu mantar üremesini engellemek için, nemi azaltmak işe yarıyor çünkü. Mutlaka pamuklu iç çamaşırları giy. Günlük pedler daha çok artırıyor, gerekirse yanında temiz çamaşır taşı günde birkaç defa değiştir ama günlük pedden uzak dur. Duşta temizlik esnasında sabun bile kullanmamak öneriliyor, iyi bakterileri öldürmemek için. Sabun yerine sulandırılan sirke ile duşta dışarıdan temizlik de iyi gelir. Merak etme koku kalmaz. Ayrıca beslenmene prebiyotikleri ekle. Ev yapımı yoğurt ya da prebiyotikli yoğurt tüket. Birkaç ay şekerli ve mayalı gıdalardan mutlaka uzak dur, mantar bunlarla beslenir coşar, önünü almak zorlaşır. Sebze ağırlıklı sağlıklı beslen. Mantar inatçı bir enfeksiyondur. Olaya bütüncül yaklaşmak lazım. Tekrar doktora gitmeyi ihmal etme, kronikleşirse bir de buna kaşıntı ve koku eklenir ve tedavisi daha da zorlaşır. Geçmiş olsun

Son düzenleme:
Anaaaaa ben çok fena şeker düşkunüyüm.. Mutlaka bir tatlı çikolata yemek gerekir yemek üstüne. .etkilediğini bilmiyordum gerçekten arastirayim bu tedaviyi dediğim gibi şekere çok yatkınlığım var yani eğer bende de aynı nedenden ötürü oluyorsa dikkat etmem gerek. .çok teşekkür ederim bu arada ve geçmiş olsun ne güzel atlatmissiniz

Çok teşekkür ederim öncelikle. . Çoğu şeyi bilmiyodum ya mesele şekerin etkilediği fln.. Benim tedavi bundan da ise yaramamış olabilir malesef.. bide sürekli üşütuyorum onada çarem yok suan bile kasiklarim ağrıyor. .ama diğer hepsine dikkat etmeye çalışcam. .Günlük devrini kapatmayı düşünüyorum mecburi olmadıkça

evlenince emin ol çok daha beter oluyor. günde iki kez çamaşır değiştir. orayı bol bol suyla yıka. bol su iç. bide bitkisel kürler var onlara da bak. orayla ilgili sıkıntılar çok fenadır

Ped kullanimi mantar yapiyor. Hatta yazin su yasimda pisik oldugumu bilirim. Pamuklu ic camasirlari kullan her gunde degistir camasirini. Genital bolgeni sadece suyla yika sabunlar mantari tetikliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…