- 3 Nisan 2014
- 36.205
- 147.714
- 798
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Bence o bölge için özel sabun kullanmıyorum ki.. normal banyo sırasında lif ve sabun yapıyorum onu kastetmistim.
Anladım evet duymuştum onu sonuçları sonra çıkıyormuş sanırım daha detaylı oluyo heraldevajinadan bir sey goturum muayene ediyorlar.ona gore ilac verilir.
Afedersiniz yani o bölgeye banyo sırasında da köpük fln da degmicek o zaman dimi dış bölgeyenormal sabunda değdirmeyin..
Sürekli değiştirsek te yapıyormu ki ?günlük ped zaten mantar yapar .. sürekli kullanırsanız kurtulamazsınız ki..
Sürekli değiştirsek te yapıyormu ki ?
Evet oyle.Anladım evet duymuştum onu sonuçları sonra çıkıyormuş sanırım daha detaylı oluyo heralde
Afedersiniz yani o bölgeye banyo sırasında da köpük fln da degmicek o zaman dimi dış bölgeye
Bundan sonra özgür birakcam kafaya göre takılsin teşekkür ederim aydinlandim epeyaynen hiç kullanmayın.. biraz kendi haline bırakın yazık yahu :)
sabun falanda sürmeyin sakın.. kendi kendini temizler vajina..
şimdi her kadın günlük bir akıntı zaten yaşar. kup kuru bir gün bekleme.Arkadaşlar merhaba..yine tavsiye almak istiyorum sizden.. Benim bildim bileli hep akintim oluyo önce tabi çok umursamadim ama zaman geçtikçe problem oldu bu bana.. afedersiniz günlük pedsiz duramıyorum.. gerçekten yine afedersiniz hep bi ıslaklık hiç temiz hissetmiyorum. .bi ay önce doktorada gittim mantar dedi ilac verdi bi hafta yine iyidim sonra yine aynı ki bi daha gerçekten gitmek istemiyorum yaptığı muayenede canım çok yandı ve psikolojik olarak cok etkilendim.. Nereye kadar böyle surecek bilmiyorum evlenince düzelir mi? Tavsiyelerinize ihtiyacım var
ultrasonla kasık bölgesinden bakarken nasıl canın yandı ?doktr. içeriyi net görebilmesi için kasıklarından az bastırması gerekiyor da bu da "bir daha gitmek istemyorum" dedirtecek bir agrı yaratmaz ?? şaşkınım...Cevap için teşekkür ederim. . Kaç kere ultrasona girdim birsey çıkmıyo acaba başka birşey mi içim hiç rahat değil
Yok içeriden kültür almış bu sefer, vajinal muayene olmuş.ultrasonla kasık bölgesinden bakarken nasıl canın yandı ?doktr. içeriyi net görebilmesi için kasıklarından az bastırması gerekiyor da bu da "bir daha gitmek istemyorum" dedirtecek bir agrı yaratmaz ?? şaşkınım...
Maşallah o zaman yegeninize ne deyim
O an hassas anima geldi arada oluyor :) Evet zaten annem nerdeyse hiç anlatmazdi ki bilincsizdi malesef herseyi kendim öğrenmek zorunda kaldım bazende yanlış. .evet 25 lira o kadar da fazla değil aslında düşündüm de bunları yaşamaktan da.Canımcım ben seni yermiyorum. Muhtemelen annenden öyle gördün o da aynı sorunları yaşadı diyorsun. Benim annem de öyle öğretmişti küçükken. 15 yaşımdan beri düzenli olarak jinekoloğa gidiyorum. Her şeyin doğrusunu ondan öğrendim. Annemin kafasıyla hareket etseydim seninle aynı durumda olurdum.
O yüzden kendine iyi bir jinekolog bul. Mümkünse özel hastanede olsun. Aklına takılan her şeyi ona sor. Muayene ücretleri 25 lira falan anlaşmalı hastanelerde. 6 ayda bir 25 lira vermek öğrenci de olsan bütçeni sarsmaz. Sağlığın çok önemli.
Normal olsa dert etmem ama sürekli olması rahatsız ediyor ister istemez helede kokuluysa. . Daha dikkatli olcam zaten günlük ped kullanmamayi düşünüyorum artık. .şimdi her kadın günlük bir akıntı zaten yaşar. kup kuru bir gün bekleme.
mantar var demiş. fitil vermiştir yada bakire isen başka bir şey..
mantar veya vajinite (vajina florasının bir sebepten bozulması ile oluşan durum ) tedavi sürecinde içeride ki oluşumlar dışarı atılacaktır. yani tedavi sürecinde akıntının olması hatta daha cok olması normal.
kadınlar regl bittiktyen sonra yaklaşık 9 -10 gun sonra yumurtalar ve bu dönemde de akıntı olur. cok veya az akıntı olur. kişiden kişiye değişir.
regl olmana yakında akıntı olur. bu da normaldir
yani her akıntı hastalık deilgidr. yapın böyle de olabilir.
sonra günlük pedler, ıslak mendille silinme, kokulu parfümlü şeyler ile yıkınma sürme gibi şeyler, duş jeli, sabun veya benzeri şeyler iler vajinal veya wc temizliğini yapıyorsan hasta olursun. hemde sürekli. bunları öncelikli kes.
pamuklu iç çamışırı giy. tanga veya naylon (dantelli filan ) iç çamaşırlarından uzxak dur.
Yok en Sonki muayenede kültür aldı ama epey canımı yaktıultrasonla kasık bölgesinden bakarken nasıl canın yandı ?doktr. içeriyi net görebilmesi için kasıklarından az bastırması gerekiyor da bu da "bir daha gitmek istemyorum" dedirtecek bir agrı yaratmaz ?? şaşkınım...
yani kultur alındığında da can yanmaz. doktr. eli ağırmış demek ki...ve bir dahaki ne başkas doktur bul. bu doktorun tedavisi iyi gelseydi anlardın zaten.Yok en Sonki muayenede kültür aldı ama epey canımı yaktı
Yok almadım.. bakalım bi süre burdaki tavsiyeleri uycam devam ederse zaten gitmem gerekiyordur. . Normalde açısız diye duydum ama baya Acittu bide ilk defa bu erkek doktora muayene oldum öyle. .utandim epeyyani kultur alındığında da can yanmaz. doktr. eli ağırmış demek ki...ve bir dahaki ne başkas doktur bul. bu doktorun tedavisi iyi gelseydi anlardın zaten.
eger yakın zamanda bagdemcik veya başka bir sebepten ötürü antibiotik aldıysan antibiotikler mantara yol acar.
geçmiş olsun...
Gunluk ped kullanmayı bırakmalısınız ve ozel bolgenızı sabun sampuan turu seylerle yıkamayın ıc camasırlarınızı coraplarla bırlıkte makınaya atmayın camasırlarınızı utuleyın aklıma gelen bunlar oldu gecmıs olsunArkadaşlar merhaba..yine tavsiye almak istiyorum sizden.. Benim bildim bileli hep akintim oluyo önce tabi çok umursamadim ama zaman geçtikçe problem oldu bu bana.. afedersiniz günlük pedsiz duramıyorum.. gerçekten yine afedersiniz hep bi ıslaklık hiç temiz hissetmiyorum. .bi ay önce doktorada gittim mantar dedi ilac verdi bi hafta yine iyidim sonra yine aynı ki bi daha gerçekten gitmek istemiyorum yaptığı muayenede canım çok yandı ve psikolojik olarak cok etkilendim.. Nereye kadar böyle surecek bilmiyorum evlenince düzelir mi? Tavsiyelerinize ihtiyacım var
enfeksiyon ultrasonda çıkmAz ki . mecburen o muayeneyi olacaksınız . ertelemeyin . utandım demişsiniz ama doktorun işi bu . sağlığınız söz konusu.Cevap için teşekkür ederim. . Kaç kere ultrasona girdim birsey çıkmıyo acaba başka birşey mi içim hiç rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?