Dert oldu bana !

Rica ederim canım bi faydam dokunur inşallah... başka bi nedenden kaynaklansa da şeker mantarı besler güçlendirir.. bu herkeste böyle ne yazık ki... sağlıklı beslenme burda da çok önemli.. tabi önce çok detaylı kan testi yapıyolar.. alerjiler de dahil olmak üzere bi dünya şeyi araştırıyolar... ve ona göre beslenme düzeni oturtuyosunuz.. tabi alerjileri de tedavi ediyolar o süreçte.. detaylı bilgi almak istersen özelden mesajlaşabiliriz.. Allah şifa versin sana da sen de kurtulursun bu illetten inşallah

Mantardan kurtulamayan hanımlar.. ben çok çektim bu illetten yaşadığım şehirde gitmediğim kadın doğumcu kalmamıştır.. özelinden devletine üniversite hastanelerine kadar.. hatta en son gittiğim yerdeki doktor öyle umudumu kırdı ki sen iyileşmezsin çünkü geçicek bi rahatsızlık değil mantar bununla yaşıycaksın dedi bana.. evli bi insana nasıl bi ızdırap bu anlatamam.. sonra beni iyileştiren doktorumu buldum.. biorezonans yöntemiyle iyileştirdi beni.. eşim bile öyle güvensizdi ki boşuna para tuzağı diyodu.. başladıktan 1 ay sonra bende değişimler başladı tabi eşim de farketti ve o da destek olmaya başladı.. 3 ayın sonunda tamamen iyileşmiştim eşim şimdi dualar ediyo doktoruma.. benim gibi mantarı kronikleşen artık cinsel hayatı bitme noktasına gelen kaşıntı ve kötü kokularla uğraşıcak gücü ve sabrı kalmayan hanımlar biorezonansa yönelin derim.. kesinlikle sonuç alıyosunuz tabi doktorunuzu dinlerseniz.. netten araştırabilirsiniz bu yöntemi.. ilaç v.s. olmadığı için hiç bi yan etkisi yok.. gebelere bile güvenle yapılabiliyo.. ben uzun yıllar araştırdım ama hiç kimse bana bu bilgiyi vermedi ya da karşıma çıkmadı.. bu vesile ile bu altın bilgiyi sizlerle de paylaşayım istedim

Fön makinasiyla kurutmak mi? ilk kez duydum, ilgincmis
Hamilelikte mantar problemim ciddi ilerlemişti ve gecene kadar uyguladim, günde bir kez... İkinci doğumdan sonra da farklı bir Dr da aynı yöntemi tavsiye etmişti, bu sefer de dikişlerin bakımı için.... Eğer problem yoksa yapılmaz tabii aman yanlış anlaşılma olmasın da

Bi kişi daha bahsetmiş bu kadar etkili birseyse denenebilir çünkü tedavi olduktan sonra tekrar olabiliyor.

Benim Allah'a sukur su an bi sorunum yok ama duyunca ilginc geldi..

Kocaya böyle kerametler atfeden Türk kültürümüze bitiyorum

Konu sahibi, yazılanlara ek olarak ağır antibiyotikler de mantarı tetikler.

Günlük pedler sağlıklı değil maalesef imkanin varsa gün icinde surekli iç çamasirini değiştir veya havlu kağıt falan kullan.

Günlük pedler sağlıklı değil maalesef imkanin varsa gün icinde surekli iç çamasirini değiştir veya havlu kağıt falan kullan.

Tuvalet kagitlari bu is icin birebir. Daha yumusak daha rahat. Gunluk pedi biraktigimdan beri benim baya bi azaldi. Hava almiyorlar cunku. Ama kagit pecete tuvalet kagidi falan hava sirkulasyonuna izin veriyor.

Çok teşekkür ederim. .biraz Burdakileri uygulucam sonra doktora gitmeyi düşünüyorum aklimdasiniz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…